Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 22, 2012

Έφαγε τετραπλό μπέργκερ 10.000 θερμίδων και πέθανε!

Εικόνα
Αυτό το μαγαζί έχει θρηνήσει θύματα, κι όμως συνεχίζει να λειτουργεί και να έχει και πολλή πελατεία. Οι σερβιτόρες που είναι ντυμένες νοσοκόμες και επιδεικνύουν τα πελώρια στήθη τους φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να βοηθήσουν τη 40χρονη μητέρα η οποία αφού έφαγε το τετραπλό μπέργκερ των 10.000 θερμίδων που έχει κερδίσει και το σχετικό ρεκόρ γκίνες, ήπιε μαργαρίτες και κάπνισε ένα πακέτο τσιγάρα, πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Για κόκκινο φανάρι κόβεται... νερό και ηλεκτρικό

Εικόνα
Ένα ακραίο τρόπο βρήκαν οι αρχές της πόλης Λας Κρούσες στο Νέο Μεξικό, για να καλύψουν το έλλειμμα των 2 εκατομμυρίων από τα έσοδα των προστίμων. Οι αρχές σκέφτονται σοβαρά να διακόψουν τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας, ήτοι νερό, ηλεκτρικό κλπ, σε περίπτωση που κάποιος παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη και δεν πληρώσει το πρόστιμο. Οι παραβάτες θα εντοπιστούν μέσω καμερών που θα εγκατασταθούν σε διασταυρώσεις.

Άφησε το σκύλο του… πετσί και κόκαλο

Εικόνα
Ο Soldier είναι ένα αξιαγάπητο αλσατικό λυκόσκυλο που είχε την ατυχία να πέσει στα λάθος χέρια. Ο ιδιοκτήτης του το είχε παρατήσει στην τύχη του, δεν το τάιζε και το σκυλί είχε φτάσει σε σημείο να μείνει κυριολεκτικά… πετσί και κόκαλο! Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες το σώμα του, στην περιοχή της κοιλιάς, ήταν ελάχιστα εκατοστά, του είχε πέσει το τρίχωμα και κρατιόταν με δυσκολία στα πόδια του. Η υπηρεσία προστασίας ζώων, στο Ringwood του Hampshire το εντόπισε και έστειλε τον ιδιοκτήτη του στα δικαστήρια για κακοποίηση ζώου.

Τον έδειρε γιατί δεν υπέκυπτε στις ορέξεις της

Εικόνα
Θα μπορούσε να θεωρηθεί η εκδίκηση της γυναίκας απέναντι στον άντρα επιβήτορα ή ακόμη καλύτερα μια απόδειξη για το πού μπορεί να φτάσει μια γυναίκα όταν την απορρίπτουν... ερωτικά. Απόδειξη είναι αυτό το βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ένα νεαρό ζευγάρι με αρκετές ορμές μπαίνει σε δημόσιες τουαλέτες για να συνεχίσει την περίπτυξη που φαίνεται ότι είχε ξεκινήσει νωρίτερα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ενώ η γυναίκα δείχνει διατεθιμένη να... προχωρήσει την κατάσταση, ο νεαρός την απομακρύνει.

Έταζε… γάμο για να ανεβάζει ροζ βίντεο στο internet!

Εικόνα
Άνοιξε η γη κάτω απ’ τα πόδια μιας 40χρονης γυναίκας όταν είδε να πρωταγωνιστεί στο internet σε βίντεο πορνό με τον, κατά τα άλλα, καλό της... Η γυναίκα ήρθε στην Αθήνα από το νησί της και επιστρέφοντας ανακοίνωσε σε φίλους και γνωστούς τον έρωτά της αλλά και τον αρραβώνα της με έναν 50χρονο ταξιτζή. Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικές ημέρες και από τα πελάγη ευτυχίας που έπλεε βρέθηκε να ζει σε έναν εφιάλτη. Δυο συντοπίτες της την ενημέρωσαν ότι σε γνωστό site με ερασιτεχνικό πορνό είδαν τις ερωτικές της περίπτυξης.

Η συγκινητική ιστορία ενός απολυμένου

Εικόνα
Ο Kelly Edwards είναι 54 ετών , ζει στην West Covina στην Καλιφόρνια και απολύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια από την εταιρεία για την οποία εργάστηκε πάνω από 30 χρόνια. Από τότε ο 54χρονος, που ζει με την γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του επιδιώκει μία νέα θέση απασχόλησης. Ο ίδιος πιστεύει ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο δύσκολα γίνονται τα πράγματα. Ψάχνει με συνέπεια μία θέση εργασίας αλλά μετά από την χιλιοστή απόρριψη και μην έχοντας άλλη επιλογή αποφάσισε να κατέβει στο δρόμο.

Μεξικανή γυναίκα κυοφορεί εννιάδυμα!

Εικόνα
Εννιάδυμα - έξι κορίτσια και τρία αγόρια- κυοφορεί μια Μεξικανή, όπως μετέδωσε την Πέμπτη το τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας, Televisa. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται για την Κάρλα Βανέσα Πέρεζ από την πολιτεία Κοαχουίλα, στα σύνορα με το Τέξας, η οποία έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο της πόλης Σαλτίλο. Η ηλικία της γυναίκας δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά όπως ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο έχει υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας.

Κάλεσε "μιλιούνια" κατά λάθος

Εικόνα
Ο Benjamin ήθελε να οργανώσει ένα πάρτι, για τα 14α γενέθλιά του, καλώντας 29 φίλους του. Ένας από αυτούς, θέλοντας να βοηθήσει, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα “μυστικό γεγονός” στο facebook, καλώντας τους υπόλοιπους. Αλλά, αντί για τους 29 φίλους την πρόσκληση την είδαν συνολικά 33.000 άτομα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “La Montagne”. Ο 14χρονος τηλεφώνησε στους φίλους του την Κυριακή το βράδυ για να τους καλέσει, όμως η πρόσκληση του φίλου του ήταν πιο “αποτελεσματική”. Mέχρι το βράδυ της Δευτέρας είχαν μαζευτεί 16.500 μέλη στη “μυστική ομάδα”.

Ολόκληρη κάβα ποτών σε αυτοκίνητο Γεωργιανών

Εικόνα
Ολόκληρη κάβα από κλεμμένα ποτά βρήκαν οι αστυνομικοί στην Άρτα σε αυτοκίνητο δύο Γεωργιανών. Τα 56 μπουκάλια τα οποία βρέθηκαν στο αυτοκίνητο τους οι δύο επιβαίνοντες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή τους και έτσι οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν με την κατηγορία της κατοχής προϊόντων εγκλήματος. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε και κατασχέθηκε πληθώρα από διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, πένσες, κόφτης, νυστέρι).

Δύο χρονών και το 'σκασε

Εικόνα
Ο δίχρονος Noah Joel από τη Γερμανία πακετάρισε τα αγαπημένα του γλυκά, πήρε το ποδήλατό του και πήγε να επισκεφτεί τη γιαγιά του χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Μόλις η μητέρα του αντιλήφθηκε ότι ο μικρός είχε φύγει, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία τον βρήκε πέντε χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι. Η γιαγιά του μικρού ήταν στο νοσοκομείο εκείνες τις μέρες και ο Noah ήθελε να τη δει για να μάθει αν είναι καλά ή όχι. Περαστικοί και άνθρωποι που είδαν τον μικρό και κατάλαβαν πως είχε χαθεί, ειδοποίησαν την αστυνομία. Από την πλευρά του, το παιδί έριξε την ευθύνη στο... ποδήλατο του, καθώς - όπως είπε- δεν μπόρεσε να φτάσει στο νοσοκομείο επειδή δεν είχε GPS!

Το πρώτο πρόβατο χωρίς χοληστερίνη!

Εικόνα
Κινέζοι ερευνητές δημιούργησαν τον πρώτο εκπρόσωπο του είδους χωρίς τις… κακές συνέπειες της κατανάλωσής του, δηλαδή τη δημιουργία χοληστερίνης. Το Πενγκ Πενγκ είναι ένα μικρό πρόβατο που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο κι έχει τα λεγόμενα «καλά λιπαρά», τα οποία κανονικά υπάρχουν σε ξηρούς καρπούς, σπόρους, ψάρια και πράσινα λαχανικά. Αυτό σημαίνει ότι η κατανάλωσή του όχι μόνο δεν αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, αλλά αντίθετα τον μειώνει. Δημιουργήθηκε με κλωνοποίηση γενετικά τροποποιημένου «προγόνου», ώστε να διαθέτει «καλό» λίπος. Ημερομηνία γέννησης είναι η 26η Μαρτίου και τόπος γέννησης ένα εργαστήριο στη δυτική επαρχία Ξινγιάνγκ.

Σπουδαστές της σχολής του Εμπορικού Ναυτικού με ναρκωτικά στην Πρέβεζα

Εικόνα
Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στην σχολή Εμπορικού Ναυτικού στην Πρέβεζα δύο σπουδαστές για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σε έλεγχο που έγινε στους επιβαίνοντες οχήματος, σπουδαστές της σχολής, έξω από την σχολή, βρέθηκε στην κατοχή του ενός ποσότητα κάνναβης 3ων γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα και μέσα στον χώρο της σχολής παρουσία δικαστικού λειτουργού όπου βρέθηκαν σε δωμάτιο άλλου σπουδαστή υπολείμματα καπνού καθώς και σπόροι κάνναβης. Συνελήφθησαν και οι δύο σπουδαστές και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ προανάκριση διενεργεί το τμήμα ασφάλειας Πρέβεζας.

Kρεμάστηκε κατά λάθος την ώρα που υποδυόταν τον Ιούδα

Εικόνα
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας βραζιλιάνος ηθοποιός ο οποίος υποδυόταν τον Ιούδα απαγχονίστηκε κατά λάθος στη διάρκεια πασχαλινής παράστασης για τα πάθη του Ιησού. Ο 27χρονος Τιάγκο Κλίμεκ αναπαριστούσε τη σκηνή της αυτοκτονίας του Ιούδα σε παράσταση η οποία έλαβε χώρα τη Μεγάλη Παρασκευή στην πόλη Ιταράρε, 245 χιλιόμετρα δυτικά του Σάο Πάολο. Ο άτυχος ηθοποιός κρεμόταν από τον λαιμό επί τέσσερα ολόκληρα λεπτά προτού οι συμπρωταγωνιστές του καταλάβουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναίσθητος με εγκεφαλική ανοξία και αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα που τον κρατούσε στη ζωή την Κυριακή.

Ισραήλ: Σεξουαλικό σκάνδαλο σε σχολείο

Εικόνα
Τρεις μαθητές της τρίτης λυκείου σε ισραηλινό σχολείο συνελήφθησαν ως ύποπτοι για σοδομισμό ενός μαθητή της 1ης γυμνασίου σύμφωνα με την εφημερίδα Yedioth Ahronoth. Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις έφηβοι, δύο εκ των οποίων είναι ανήλικοι, ενώ ο τρίτος είναι 18 ετών, έδεσαν ένα αγόρι σε μια καρέκλα σε υπόγειο χώρο του σχολείου και το βίασαν. Η καταγγελία στην αστυνομία έγινε την περασμένη εβδομάδα και μετά από σύντομη μυστική έρευνα η αστυνομία συνέλαβε τρεις υπόπτους, οι οποίοι αρνούνται πλήρως όλες τις κατηγορίες.

Κατηγόρησαν 4χρονο κοριτσάκι σαν τρομοκράτη!

Εικόνα
Δεν είναι η πρώτη και ίσως ούτε η τελευταία φορά που η αμερικανική Αρχή Μεταφορικής Ασφάλειας (TSA), τα κάνει θάλασσα, με πιο πρόσφατο περιστατικό την κατηγορία ενός 4χρονου κοριτσιού για λαθραία μεταφορά όπλου. Η μικρή Ιζαμπέλα Μπραντεμέγιερ, μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά της βρίσκονταν στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούν σε πτήση από τη Wichita του Κάνσας. Την ώρα του περιστατικού, η γιαγιά της πέρναγε από τον ανιχνευτή μετάλλων που έδωσε σήμα για μεταλλικά αντικείμενα, με αποτέλεσμα η ασφάλεια να την καλέσει για σωματική έρευνα. Τότε, η μικρή έτρεξε να αγκαλιάσει τη γιαγιά της, όμως, οι υπεύθυνοι θεώρησαν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα, της «πέρασε» και κάτι παράνομο ταυτόχρονα με την αγκαλιά, ακριβώς για να μη βρεθεί στην κατοχή της.

Πατέρας έφτιαξε ειδικά μηχανήματα και επικοινωνεί με την νεκρή 17χρονη κόρη του!

Εικόνα
Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός απελπισμένου πατέρα, ηλεκτρολόγου μηχανικού στο επάγγελμα ο οποίος πιστεύει πως βρήκε τον τρόπο να επικοινωνεί με την εδώ και οκτώ χρόνια νεκρή κόρη του. Ο Gary Galka, έφτιαξε μια σειρά από ηλεκτρομαγνητικές συσκευές ανίχνευσης οι οποίες όπως ο ίδιος ισχυρίζεται έχουν ηχογραφήσει την κόρη του Melissa να λέει «Γεια σου μπαμπά, σε αγαπώ». Ο θάνατος της 17χρονης κόρης του σε τροχαίο το 2004 τον καταρράκωσε. Η οικογένειά του και ο ίδιος άρχισαν να βιώνουν ανεξήγητα και υπερφυσικά φαινόμενα στο σπίτι τους, λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν.

Έδωσε το νεφρό της για το αφεντικό της και... την απέλυσε

Εικόνα
Το αντάλλαγμα για την καλή πράξη που έκανε η Debbie Stevens, μία γυναίκα από τη Νέα Υόρκη ήταν να χάσει τη δουλειά της. Η 47χρονη, πήρε μία πολύ γενναία απόφαση. Δώρισε το ένα της νεφρό με σκοπό να εγχειριστεί γρηγορότερα η εργοδότριά της. Για την ακρίβεια, η Stevens, δωρίζοντας το νεφρό της σε έναν άνδρα που βρισκόταν στη λίστα αναμονής, επιτάχυνε τη διαδικασία ώστε να εξασφαλίσει το νεφρό ενός άλλου συμβατού δότη η εργοδότριά της.

Η χειρότερη μαία όλων των εποχών

Εικόνα
Έριξε το μωρό στο πάτωμα, παραλίγο να σκοτώσει τη μητέρα και άλλα πολλά! Μια 56χρονη μαία, ονόματι Νταϊάνα Γουόργουικ, κινδυνεύει με απόλυση, καθώς έριξε ένα νεογνό στο πάτωμα με το κεφάλι, και παραλίγο να προκαλέσει ηλεκτροπληξία στη γυναίκα που το γεννούσε. Συγκεκριμένα, καθώς κρατούσε το νεογέννητο μωρό, αυτό της γλίστρησε από τα χέρια της και προσγειώθηκε με το κεφάλι στο πάτωμα και στη συνέχεια παραλίγο να σκοτώσει τη μητέρα του νεογνού, καθώς σκόπευε να τοποθετήσει ένα μηχάνημα καρδιοτοκογραφίας μέσα στη πισίνα τοκετού, ενώ αυτό ήταν συνδεδεμένο στη πρίζα!