Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 3, 2011

Στα επόμενα 20 χρόνια το ραντεβού με… τους εξωγήινους

Εικόνα
Οι εξωγήινοι πιθανότητα θα μοιάζουν με μας: Με δύο χέρια, δύο πόδια και ένα κεφάλι. Μόνο το χρώμα τους μάλλον θα διαφέρει... Ρώσοι επιστήμονες αναμένουν η ανθρωπότητα να συναντηθεί με την... εξωγήινη ζωή μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες, αποκάλυψε Ρώσος αστρονόμος.

Όταν οι στρατιώτες δεν κάνουν πόλεμο

Εικόνα
 Αστείες χαβαλεδιάρικες στιγμές

Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορά 2 ημερών

Εικόνα
Με τίποτα δεν ήθελαν να έχουν γενέθλια την ίδια μέρα ο Seth και ο Preston Campbell, οι οποίοι αν και δίδυμα γεννήθηκαν με δυο μέρες διαφορά και μάλιστα σε διαφορετικούς νομούς!

Έλληνας ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας της Αυστραλίας

Εικόνα
Από τους αγαπημένους σχεδιαστές μόδας του Χόλιγουντ και τους κορυφαίους της Αυστραλίας, είναι σήμερα ο ομογενής Άλεξ Πέρι. Οι υψηλής ραπτικής δημιουργίες του με τα αριστοτεχνικά ραμμένα φορέματα, τους κεντημένους με κοσμήματα κορσέδες και τις εντυπωσιακές τουαλέτες, έχουν, σε συνδυασμό με την 17χρονη εμπειρία του στο χώρο της μόδας, καταστήσει την εμπορική ονομασία των δημιουργιών του συνώνυμη της πολυτέλειας, του κύρους και της ποιότητας.

Ποιον έπιασε η μητέρα του να κάνει σεξ;

Εικόνα
   Η άβολη στιγμή του σταρ Μια δυσάρεστη εμπειρία που θα ήθελε να σβήσει εντελώς από τη μνήμη του είχε ο Τζάστιν Τίμπερλεικ... Ο τραγουδιστής και νυν ηθοποιός είχε φέρει την κοπέλα του σπίτι και πάνω στην... κρίσιμη στιγμή άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκε η μητέρα του!

Έγιναν γονείς σε ηλικία 13 και 15 ετών!

Εικόνα
Δέκα χρόνια μετά σχεδιάζουν να παντρευτούν… Όταν ανακοίνωσαν ότι περίμεναν παιδί, όλοι πίστευαν ότι αυτό ήταν η αρχή μιας καταδικασμένης σχέσης. Κι όμως είναι ακόμη μαζί.

O υπέρογκος μισθός της Ελένης Μενεγάκη!

Εικόνα
Μπορεί λόγω της κρίσης οι εργοδότες να ψαλλίδισαν τους μισθούς των παρουσιαστών δε συνέβη όμως το ίδιο και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη. Η «βασίλισσα» του πρωινού αμείβεται με έναν εξίσσου βασιλικό μισθό της τάξεως των 100.000 ευρώ το μήνα.