Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 19, 2012

Εσείς έχετε γνωρίσει τα… «κεφάλια» των Firefox και Chrome?

Εικόνα
Το haircut μπορεί να μας έχει γίνει εμμονή ως οικονομικός όρος, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την παραδοσιακή του έννοια. Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχει το haircut με την τεχνολογία. Και όμως, έχει. Για του λόγου το αληθές, δείτε τα παρακάτω κεφάλια, και προσπαθήστε να θυμηθείτε με τι μοιάζουν.

Κροκόδειλος έκανε κομμάτια τους όρχεις 70χρονου

Εικόνα
Ο Τζόνα Μάτιουρουρ είναι ένας 70χρονος συνταξιούχος που δεν πιστεύει ότι ζει μετά την επίθεση που δέχτηκε από έναν κροκόδειλο στο ποτάμι Τσιβέικ, στην περιοχή Γκούτου στην Ζιμπάμπουε. Ο 70χρονος προσπαθούσε να διασχίσει το ποτάμι και κουβαλούσε ένα κιβώτιο με ντομάτες όταν δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun ο ίδιος περιγράφει την τραυματική του εμπειρία με γλαφυρό τρόπο:

Ηλικιωμένη κάτω από τις ρόδες αγροτικού

Εικόνα
Μέσα στην ατυχία της ήταν πραγματικά τυχερή η 80χρονη, που ενώ βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αγροτικού δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Όλα έγιναν στις 13:30΄ στην οδό Βασιλικών, μπροστά από τα "JUMBO", στη Λαμία. Ο σοκαρισμένος νεαρός οδηγός δεν κατάλαβε πως η ηλικιωμένη βρέθηκε κάτω από το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 80χρονη πρέπει να είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο και για κάποιο λόγο να είχε σκύψει. Ο οδηγός έκανε όπισθεν χωρίς να μπορεί να δει τη γιαγιά, με αποτέλεσμα να την παρασύρει. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά των περαστικών ήταν που τον σταμάτησαν και ευτυχώς, γιατί αν κινούταν λίγο ακόμα η 80χρονη ίσως και να μη ζούσε.

Απίστευτο γράμμα παντρεμένης σε περιοδικό υπολογιστών!

Εικόνα
Διαβάστε παρακάτω ένα γράμμα που αποφάσισε να στείλει μια παντρεμένη σε περιοδικό για υπολογιστές: Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.

Irene... H πιο γυμνασμένη γυναίκα στον κόσμο!

Εικόνα
Η… μεγαλοκοπέλα που βλέπετε στις φωτογραφίες ονομάζεται Irene Andersen και γεννήθηκε στην Δανία το 1966!

Οι ομογενείς αναλαμβάνουν δράση και προσλαμβάνουν Ελληνες!

Εικόνα
Την ώρα που τα ποσοστά ανεργίας αυξάνονται διαρκώς και οι Έλληνες μεταναστεύουν μαζικά στο εξωτερικό για μια δουλειά, οι ομογενείς αναλαμβάνουν πρωτοβουλία με σκοπό να βοηθήσουν χιλιάδες άνεργους Έλληνες να βρούνε δουλειά ή να συμπληρώσουν το εισόδημά τους προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό ακόμα και εξ αποστάσεως, μέσω ίντερνετ.

Ξήλωσε το στρώμα του σπιτιού του και βρήκε όλους τους εραστές της γυναίκας του !

Εικόνα
Η απίστευτη ιστορία εξελίχτηκε στα εργαστήρια ανάλυσης γενετικού υλικού της DNAlogy όταν παρουσιάστηκε ένας κύριος με κομμένη την πάνω μεριά του στρώματος του κρεβατιού στο οποίο κοιμόνταν αυτός και η σύζυγος του για πάνω από 10 χρόνια. Η ανίχνευση βιολογικού υλικού έδειξε τουλάχιστον 15 έντονες κηλίδες βιολογικού υλικού!

Χωριό στη Γαλλία έβαλε… πωλητήριο!

Εικόνα
Ένα ολόκληρο χωριό στη Γαλλία, με δεκαεννέα κτίρια, πισίνα, στάβλους και γήπεδα τένις πωλείται προς… 330.000 ευρώ! Πρόκειται για το χωριό Courbefy στην περιοχή Limousin στην κεντρική Γαλλία και η πώλησή του αποδίδεται στην αποτυχία της οικονομίας και τη διάλυση των αγροτικών κοινοτήτων. Προσφορές γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή για το χωριό, το οποίο απέχει τριάντα μίλια από τη Λιμόζ που συνδέεται οδικώς και σιδηροδρομικώς με το Παρίσι.

"Βρήκα ένα μικρό θαλάσσιο τέρας μέσα στο φαγητό μου"

Εικόνα
Σε κανέναν δεν αρέσει να καρφώνει κάποιος το βλέμμα του επάνω του την ώρα που τρώει, ειδικά αν αυτό που σε κοιτάει είναι ένα άψυχο θαλάσσιο πλάσμα αγνώστου προελεύσεως. Αυτό ακριβώς συνέβη στην 29χρονη Βρετανίδα Νάταλι Κλαρκ, η οποία άνοιξε μια κονσέρβα με τόνο, την άδειασε σε ένα πιάτο και άρχισε να τρώει, μέχρι που παρατήρησε το παράξενο πλάσμα της φωτογραφίας μέσα στα κομματάκια του τόνου.

Το μέντιουμ… ζητά και σεξ!

Εικόνα
Ποιο είναι το «σπαθάτο» μέντιουμ που εκτός από το να λέει τη μοίρα σε πελάτισσές του... ζητά και ερωτική ικανοποίηση; Το περιστατικό θυμίζει μία παλιά ιστορία της Πάτρας με πρωταγωνιστή ένα μέντιουμ που ανάγκαζε τις γυναίκες πελάτισσές του να κάνουν έρωτα μαζί του. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει και σήμερα στην Πάτρα, αφού σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, γνωστό μέντιουμ την υποχρέωσε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του (τρεις φορές όπως η ίδια είπε) προκειμένου να την βοηθήσει... να ξεπεράσει το ερωτικό πρόβλημά της!

Η ιστορία της μπλε οικογένειας

Εικόνα
Στα Απαλάχια όρη στηρίζεται ένα ιατρικό παράδοξο, το οποίο είναι τόσο ασυνήθιστο που αρχικά φαίνεται σαν μια τεράστια απάτη. Πίσω στο 1800, μια απομονωμένη οικογένεια στο ανατολικό Κεντάκι, με γαλλικές ρίζες, βίωνε μια άκρως περίεργη κατάσταση, καθώς τα παιδιά που γεννιούνταν είχαν μπλε… επιδερμίδα! Αποτέλεσμα της επιμειξίας και ενδογαμίας, τα μέλη της οικογένειας Fugate γεννήθηκαν με μια σπάνια πάθηση που οδηγούσε στον αποχρωματισμό της επιδερμίδας τους.

Σοβαρά τραυματίστηκε 38χρονος από παγοκρύσταλλο

Εικόνα
Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή έναν 38χρονο άνδρα που τραυματίστηκε σοβαρά από παγοκρύσταλλο που έπεσε πάνω του δίνουν οι γιατροί στο Τμήμα Εκτάκτων Περιστατικών, στην πτέρυγα νευροχειρουργικής στο νοσοκομείο «Πιγκόροφ» της Σόφιας.

Και όμως... Απέλυσαν τον Γκόρντον Ράμσαϊ!

Εικόνα
Τον δικό του εφιάλτη στην κουζίνα αντιμετωπίζει ο διάσημος Βρετανός σεφ Gordon Ramsay. Ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ απολύθηκε από το εστιατόριό του στον Καναδά, αφού ο ιδιοκτήτης διέκοψε το συμβόλαιό τους. Μόλις 6 μήνες μετά τα εγκαίνια του Laurier στο Μόντρεαλ του Καναδά, ο σεφ κατηγορήθηκε ότι ήταν υπερβολικά απασχολημένος και δεν πάταγε καν το πόδι του στο εστιατόριο.

Έρευνα σοκ: οι γυναίκες προτιμούν να έχουν δονητή, παρά σύντροφο

Εικόνα
Μία έρευνα από δύο πανεπιστήμια στην Indiana, έδειξε πως όχι μόνο οι γυναίκες αγαπούν τους δονητές τους, αλλά όπως όλα δείχνουν πιο πολύ κι από τους συντρόφους τους. Το 53% του δείγματος των Αμερικανίδων που πήρε μέρος είχαν χρησιμοποιήσει ερωτικό βοήθημα σε κάποια φάση της ζωής τους, ενώ το ποσοστό των παντρεμένων γυναικών είναι μόλις 51%. Αυτό δείχνει πως τα κορίτσια πλέον πιο άνετα χρησιμοποιούν δονητή, παρά παντρεύονται καθώς έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο άψυχο ερωτικό παιχνίδι, παρά στον ίδιο το σύντροφό τους.

Οι ψυχίατροι βγάζουν τρελούς τους πολιτικούς

Εικόνα
Στην «πολυθρόνα» των ψυχιάτρων βρέθηκε και εξετάστηκε η οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση. Η γνωμάτευση είναι άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς κρίθηκε ότι το πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί μας παρουσιάζουν συμπεριφορές που χρίζουν περαιτέρω εξέτασης και πιθανότατα «θεραπείας». Ερωτήματα όπως αν το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει, αν οι πολιτικοί μας είναι δίγλωσσοι και αλαζόνες, αν κρύβουν την πραγματικότητα και κατασκευάζουν μια δική τους, απαντήθηκαν καταφατικά, στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδας.

Τι “σπρώχνει” τις γυναίκες στο … κέρατο;

Εικόνα
Οι παράνομοι δεσμοί παντρεμένων γυναικών παρουσιάζουν εκρηκτική αύξηση τα τελευταία χρόνια και οι γυναίκες έχουν σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς συντρόφους, ακριβώς όπως και οι άνδρες όταν τους δοθεί η ελευθερία και η ευκαιρία…. Έρευνες δείχνουν ότι υπάρχει μια σταθερή αύξηση των γυναικών που έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις κατά τα τελευταία τρία χρόνια και ότι η ηλικία, στην οποία οι γυναίκες αυτές κάνουν την πρώτη τους παράνομη σχέση, είναι σταδιακά όλο και μικρότερη.

Παιδιά κάνουν θεραπεία για να αλλάξουν φύλο

Εικόνα
Ένας αυξανόμενος, αριθμός εφήβων και μικρών παιδιών στις ΗΠΑ, που πιστεύουν ότι γεννήθηκαν με λάθος φύλο, υποβάλλονται με την υποστήριξη των γονέων τους σε θεραπεία προκειμένου να το αλλάξουν, σύμφωνα με τρεις εκθέσεις που δημοσιεύονται σήμερα στην ιατρική επιθεώρηση «Pediatrics». Το θέμα βέβαια εγείρει ηθικά ερωτήματα και αρκετοί ειδικοί εφιστούν την προσοχή στην χορήγηση ορμονών και φαρμάκων αναστολής της εφηβείας σε μικρά παιδιά.

Γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το στήθος του

Εικόνα
Συγκλονίζει η περίπτωση του μικρού Ryan Marquiss ο οποίος γεννήθηκε με τη καρδιά του να βρίσκεται εκτός του σώματός του. Όταν συναντάται αυτό το σπάνιο σύνδρομο, τα μωρά φεύγουν από τη ζωή μέσα σε τρεις μέρες μετά τη γέννηση. Μάλιστα, η καρδιά του μικρού Ryan δεν είχε αναπτυχθεί πλήρως και είχε μισή καρδιά σε σχέση με τα φυσιολογικά επίπεδα. Ο συνδυασμός αυτών των δύο καταστάσεων κάνει το μικρό Ryan το μοναδικό παιδί που γεννήθηκε με αυτό το πρόβλημα στον κόσμο και έζησε.