Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 5, 2011

Εστιατόριο στο Πεκίνο σερβίρει μόνο πέη ζώων!

Εικόνα
Στο Πεκίνο λειτουργεί ένα εστιατόριο που σερβίρει μόνο πέη ζώων!! Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Κίνας και η λίστα αναμονής για να βρει κανείς τραπέζι φτάνει και τον ένα μήνα! Το μεγαλύτερο πέος του μενού φτάνει σε μήκος τα 2,5 μέτρα και κοστίζει 460 ευρώ η μερίδα!

Kερδίζει 1εκ. δολάρια τη μέρα!!!...

Εικόνα
Κάποτε δεν είχε χρήματα ούτε για έναν καφέ. Τώρα θεωρείται μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες της Μεγάλης Βρετανίας. Η συγγραφέας του "Harry Potter" είναι πλέον δισεκατομμυριούχος και το νέο της απόκτημα είνα... μία ακόμη έπαυλη !

Φίμωσε τους μαθητές της επειδή έκαναν θόρυβο!!

Εικόνα
Έκαναν φασαρία κατά τη διάρκεια του μαθήματος και τους έκλεισε το στόμα με κολλητική ταινία!! Το περίεργο περιστατικό συνέβη στη Λάρισα και όπως είναι λογικό, οι γονείς των 2 μαθητών κατήγγειλαν την πράξη της δασκάλας στο διευθυντή του σχολείου.

Ποιος γιορτάζει την ίδια μέρα που έχει γενέθλια ο πρωθυπουργός;

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Τυχαίο; Δε νομίζω…

Έκλεψαν λάστιχα ποδηλάτου!

Εικόνα
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αβάντων στην Χαλκίδα! Ένας άνδρας 35 ετών πήρε το ποδήλατό του, προκειμένου να κάνει τις δουλειές του. Πάρκαρε λοιπόν, το ποδήλατό του έξω από ένα κατάστημα και όταν επέστρεψε έμεινε έκπληκτος, αφού τα λάστιχα είχαν κάνει «φτερά».

Η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο στο σεξ για τον άνδρα

Εικόνα
Αυστραλοί επιστήμονες ανακάλυψαν πως η ηλικία δεν μειώνει την ερωτική επιθυμία ενός άντρα... Αν κάποιος έχει περάσει τα 45 και η λίμπιντό του έχει ελαττωθεί, θα πρέπει να αναζητήσει την αιτία στην γενικότερη φθορά της υγείας του. Προγενέστερες θεωρίες είχαν δείξει πως όσο γερνούν οι άντρες, ελαττώνονται τα...

Έπιπλα για να...ξαποστάσετε

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Τώρα αν θα είναι άνετα είναι άλλο κεφάλαιο 

Για να μη σας βγει «μάπα» το καρπούζι

Εικόνα
Μερικές απλές συμβουλές για καρπούζια ζάχαρη και μέλι... Το καρπούζι είναι αδιαμφισβήτητα το φρούτο του καλοκαιριού! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην απολαμβάνει τη ζουμερή και γλυκιά σάρκα αυτού του φρούτου. Όμως, πώς θα ξεχωρίσετε το γινωμένο καρπούζι από το άγουρο;

Νέο Blog...

Εικόνα
ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΑΥΛΕΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ "Φιλομήλα"  http://filomila-davleia.blogspot.com

Σκάνδαλο 1 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ Λειβαδιάς

Εικόνα
Σκάνδαλο που ισούται με ζημιά και κοστολογείται τουλάχιστον σε ένα εκατομμύριο ευρώ, σημειώθηκε στο υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Λειβαδιάς από απάτη επιτήδειων σχετικά με υποτιθέμενες δαπάνες μετακίνησης νεφροπαθών. Με τη συνδρομή επίορκων υπαλλήλων του Ιδρύματος, το κύκλωμα επιτήδειων απομυζούσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για δήθεν δαπάνες μετακίνησης νεφροπαθών.

Στην ανακρίτρια ο έλληνας χάκερ φαινόμενο

Εικόνα
Στην 24η τακτική ανακρίτρια θα οδηγηθεί αύριο ο 18χρονος έλληνας χάκερ που αναστάτωσε με τη δράση του την Ιντερπόλ και την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Οι κατηγορίες που βαραίνουν το νεαρό είναι η παραβίαση στοιχείων υπολογιστή, η απάτη με υπολογιστή, η πλαστογραφία και παράβαση των νόμων περί όπλων, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και η προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Κόλλα πέντε δικέ μου

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Μαγκιόρικες στιγμές ζώων

Τον χτύπησε με σκεπάρνι για τα μάτια μιας γυναίκας!

Εικόνα
Τον χτύπησε με σκεπάρνι για τα μάτια μιας γυναίκας! Από μία κλωστή κρέμεται η ζωή ενός 50χρονου από τη Σκόπελο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του από τον ερωτικό αντίζηλό του. Εδώ και χρόνια οι δύο άνδρες είχαν κόντρα για μια γυναίκα.

Πόσες πόλεις με το όνομα “Αθήνα” υπάρχουν στον πλανήτη;

Εικόνα
Η Αθήνα βρίσκεται στην εξέχουσα θέση το όνομά της να έχει υιοθετηθεί από άλλες 23 πόλεις στον κόσμο. Πρόκειται για ένα μοναδικό γεγονός, το οποίο αποδεικνύει παράλληλα τη σημασία της για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Καμία άλλη πόλη στον κόσμο δεν έχει δώσει το όνομά της σε τόσες πολλές άλλες. Πέρα από αυτό όμως, καμία θεσμοθετημένη σχέση ούτε συνδετικός κρίκος δεν έχει αναπτυχθεί μεταξύ των πόλεων αυτών μέχρι σήμερα.

Γράψε εκατό φορές την τιμωρία σου στο Twitter

Εικόνα
Για να μάθεις να διαδίδεις ψέμματα! Ποιά είναι μία από τις πιο διαδεδομένες τιμωρίες στο δημοτικό; «Γράψε 100 φορές τη φράση: Δεν θα ξανακάνω…» κλπ, μια τιμωρία άκρως βαρετή, γιατί δεν υπάρχει Copy-paste στο τετράδιο (ή τον πίνακα). Κι όμως, ακόμα και στο Internet υφίσταται αυτή η τιμωρία, και μάλιστα με εντολή δικαστηρίου.

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Εικόνα
Εσείς το ξέρατε;

Το γηραιότερο μοντέλο του κόσμου!

Εικόνα
Εάν πιστεύετε ότι η ομορφιά έχει ηλικία η Carmen Dell'Orefice έρχεται να σας διαψεύσει! Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, όμως η 80χρονη γυναίκα που έχει φωτογραφηθεί για τους υψηλότερους οίκους μόδας και έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στη «Vogue» το 1947, συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο.