Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 29, 2012

Έβαλε την γάτα στο πλυντήριο!

Εικόνα
Μια γάτα Νότιας Αφρικής βγήκε από το πλυντήριο ρούχων ύστερα από κανονική πλύση σχεδόν δύο ωρών σώα και αβλαβής, γράφει σήμερα η εφημερίδα The Star. Η 63χρονη Κάριν Μπένετ άκουγε νιαουρίσματα αλλά έψαχνε μάταια την μαύρη γάτα της, Ταμπίθα, επί μια ώρα και 45 επτά μέχρι που την είδε να στροβιλίζεται μέσα στο πλυντήριο ανάμεσα σε σαπουνάδες. Εκλεισε τον διακόπτη και με αγωνία άνοιξε την πόρτα του πλυντηρίου που είχε μπλοκάρει. Οταν κατάφερε να απεγκλωβίσει την Ταμπίθα, την μετέφερε στον κτηνίατρο ο οποίος την φρόντισε για σοκ και υποθερμία.

Ο θείος ασελγούσε σε βάρος του ανήλικου ανιψιού του

Εικόνα
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όσους γνωρίζουν την οικογένεια, ενώ σίγουρα το θέμα θα λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις όταν τα δύο αδέλφια θα έρθουν αντιμέτωπα... ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης! Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα "Κόσμος" αδελφός που ζει στο εξωτερικό, κατηγορεί τον αδελφό του που ζει στην Πάτρα για... ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου παιδιού του! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο αδελφός του που ζει μόνιμα σε χώρα του εξωτερικού, τον έχει ήδη μηνύσει, αφού το μικρό αγόρι του... κατηγόρησε τον θείο του (ο οποίος είναι γύρω στα 45) πως... προέβαινε σε ασελγείς πράξεις!

Πατέρας έχασε την κόρη του στα χαρτιά!

Εικόνα
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι πατέρας στη νοτιοανατολική Τουρκία πούλησε την 13χρονη κόρη του σε έναν 20χρονο άνδρα που χρώσταγε χρήματα από χαρτοπαιξία. Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στις 4 Απριλίου. Η μητέρα της 13χρονης κατήγγειλε την εξαφάνιση στην τοπική αστυνομία, αναφέροντας τις υποψίες της ότι μπορεί η κόρη της να έχει πουληθεί σε έναν άνδρα στον οποίο χρωστούσε ο σύζυγός της. Ο πατέρας της κοπέλας δήλωσε άγνοια στην αστυνομία για το πού βρίσκεται η κόρη του και ο συμπαίκτης του στα χαρτιά.

Σπάνιο είδος μέλισσας τρέφεται με… δάκρυα

Εικόνα
Μια ομάδα επιστημόνων ανακάλυψε ένα νέο είδος μέλισσας, το οποίο τρέφεται με τα ανθρώπινα δάκρυα. Τα έντομα προσγειώνονται απαλά κάτω από τα βλέφαρα του ανθρώπου και δεν προκαλούν κανένα είδος πόνου. Ακόμα και να κλείσει κανείς τα μάτια του δεν αλλάζει κάτι, σύμφωνα με την έκθεση από το Εντομολογικό Ινστιτούτο του Κάνσας. «Η έρευνα μας έδειξε ότι ένα είδος μέλισσας τρέφεται με τα δάκρυα μας. Δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο ο άνθρωπος, καθώς η διαδικασία είναι ανώδυνη. Οι μέλισσες κάθονται στη σειρά και «πιπιλίζουν» τα δάκρυα»

ΣΟΚ: Νεαρός ηθοποιός πήγε με μια από τις ιερόδουλες που έχουν AIDS!

Εικόνα
Σοκαρισμένος είναι ένας 24χρονος ηθοποιός, ο οποίος ανακάλυψε πως έχει «πάει» με μια από τις ιερόδουλες που έχουν AIDS. Η μοιραία αποκάλυψη έγινε στον νεαρό ηθοποιό, όταν μπήκε στα sites και αντίκρυσε τη φωτογραφία της. Αμέσως, τον έλουσε κρύος ιδρώτας, καθώς συνειδητοποίησε πως με την εν λόγω γυναίκα είχε συνευρεθεί ερωτικά πριν λίγο καιρό, και όπως όλα δείχνουν, χωρίς προφύλαξη!

Αλλαγή φύλου από αξιωματικό 80 ετών!

Εικόνα
Πρώην αξιωματικός της βρετανικής αεροπορίας με τέσσερα εγγόνια θα κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου τον Οκτώβριο του επόμενου έτους, όταν θα έχει κλείσει τα 80, ενώ μέχρι τότε θα υποβάλλεται σε ορμονοθεραπείες. Ο πρώην αεροπόρος Τζέιμς, ο οποίος ζει εδώ και 2 χρόνια ως γυναίκα με το όνομα Ρουθ Ρόουζ (Ruth Rose), ονειρευόταν να γίνει γυναίκα από την ηλικία των 9! Πήρε, όμως, την απόφαση σχεδόν 70 χρόνια μετά.

Η ανατριχιαστική εκδίκηση μιας οδοντιάτρου!

Εικόνα
Μια οδοντίατρος από την Πολωνία επιφύλαξε μία πολύ πολύ επώδυνη τιμωρία για τον πρώην φίλο της, ο οποίος την εγκατέλειψε. Η Άννα Μακόβιακ χορήγησε ισχυρό αναισθητικό στον Μάρεκ Ολζέφσκι και του έβγαλε, ένα προς ένα όλα τα δόντια! Ο άτυχος άνδρας ξύπνησε μέσα σε αφόρητους πόνους, για να διαπιστώσει ότι είχε μείνει πλέον… με τα ούλα του.

Ο Παπαδήμος πλήρωσε φόρο 511€ για αποδοχές άνω των 2 εκατ. €

Εικόνα
Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τους φόρους που έχει καταβάλλει εδώ και χρόνια ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος. Την ώρα που οι πολίτες καλούνται καθημερινά να πληρώσουν υπέρογκους φόρους και έκτακτα χαράτσια, ο κ. Παπαδήμος φέρεται ότι φορολογείται ελάχιστα. Σύμφωνα με τα εκκαθαριστικά της εφορίας που δημοσιεύει η εφημερίδα «Το Παρόν», από το 2004 μέχρι το 2011, ο κ. Παπαδήμος εισέπραξε ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ το ποσό των 2.238.484,09 ευρώ και πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ.

Βγήκε με μισό φόρεμα... - PHOTO

Εικόνα
Ο λόγος για την Τζένιφερ Νικόλ Λι, την 36χρονη «γκουρού» του fitness στο Χόλιγουντ. Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες η Τζένιφερ βγήκε για ψώνια στο Μπέβερλι Χιλς και επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα με λιγοστό… ύφασμα.