Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 13, 2012

700 εκ. σήκωσαν οι Έλληνες από τις τράπεζες χθες το πρωί!!

Εικόνα
Τα 700 εκατομμύρια ευρώ ( ! ) έφτασαν οι αναλήψεις και οι εκροές στις ελληνικές τράπεζες μέχρι και τις τέσσερις χθες το απόγευμα, λίγες ώρες δηλαδή μόνο πριν πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με στόχο την άρση του αδιεξόδου και τον σχηματισμό κυβέρνησης. Αυτό προκύπτει από τα πρακτικά της συνεδρίασης που έδωσε λίγο νωρίτερα στην δημοσιότητα η προεδρία της δημοκρατίας. Ο Κάρολος Παπούλιας υποδέχθηκε μάλιστα τους Βενιζέλο, Σαμαρά και Κουβέλη μπαίνοντας κατευθείαν στο ψητό σχολιάζοντας πως αν και δεν θέλει να δραματικοποιήσει την κατάσταση εντούτοις η τηλεφωνική ενημέρωση που είχε από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλο φανέρωσε ότι «η κατάσταση στις τράπεζες είναι πάρα πολύ δύσκολη» προβλέποντας μάλιστα ότι τις επόμενες δύο ημέρες, δηλαδή σήμερα και αύριο, θα χειροτερέψει.

Τεστ για τον ιό του AIDS κατ΄οίκον

Εικόνα
Ένα γρήγορο ατομικό τεστ που κάθε ενδιαφερόμενος θα αγοράζει μόνος του και θα το κάνει στο σπίτι του για να ελέγξει αν είναι θετικός στον ιό HIV του AIDS, έρχεται πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα, καθώς μία 17μελής ειδική συμβουλευτική επιστημονική επιτροπή στις ΗΠΑ αποφάνθηκε ομόφωνα ότι το τεστ, με την ονομασία OraQuick, είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Οι ειδικοί θεωρούν ότι η θετική πλευρά του τεστ, δηλαδή η δυνατότητά του να περιορίσει την εξάπλωση του ιού μεταξύ των ανθρώπων, υπεραντισταθμίζει την αρνητική διάστασή του, δηλαδή την πιθανότητα να εμφανίσει λανθασμένα αποτελέσματα. Το επόμενο βήμα θα είναι να δώσει κι επίσημα την έγκρισή της η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή των ΗΠΑ, η FDA, η οποία θα αποφασίσει εντός του έτους, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερ. Συνήθως, η Αρχή ακολουθεί τις συστάσεις της επιστημονικής επιτροπής, αν και δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει.

Σήμα Ιντερπόλ για Ρουμάνα ιερόδουλη με aids που εργάζονταν σε μπαρ στα Γιάννενα

Εικόνα
Η Ρουμάνα ιερόδουλος σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ του ρουμανικού Τύπου εξαφανίστηκε από τη χώρα της πέρυσι την άνοιξη και εντοπίστηκε στα Ιωάννινα μόλις πριν από μια βδομάδα όταν και επικοινώνησε με την οικογένεια της από κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, η ιερόδουλος ενημέρωσε τα μέλη της οικογένειας της ότι δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα κάποιος άλλος έστειλε μήνυμα από το ίδιο κινητό τηλέφωνο ζητώντας από την οικογένεια της να μην την ξαναενοχλήσει, «γιατί έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να την βρουν».

Η αλήθεια που μας κρύβουν: Κι όμως η Ελλάδα έχει «ατού» στα χέρια της!!!

Εικόνα
Κι όμως η Αθήνα κρατά ένα σημαντικό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια της προκειμένου να επαναδιαπραγματευθεί, να χαλαρώσει, ή να αλλάξει ριζικά τους όρους του μνημονίου. Σύμφωνα με το οικονομικό πρακτορείο Bloomberg, στα 400 δισ. ευρώ ανέρχονται τα δάνεια που οφείλει το ελληνικό δημόσιο προς ΔΝΤ, ΕΚΤ, κράτη της Ευρωζώνης και ιδιώτες. «Με την Ελλάδα να χρωστά ποσά αντίστοιχα του μεγέθους της οικονομίας της Ελβετίας, οι επιπτώσεις για τους φορολογουμένους στα υπόλοιπα κράτη-μέλη θα είναι καταστροφικές, εάν η χώρα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Έξι γενιές… κόρες!

Εικόνα
Έχει γιορτάσει πολλές φορές τη Γιορτή της Μητέρας η Mollie Wood στα 111 (!) χρόνια της, αλλά η χθεσινή ήταν πολύ ξεχωριστή καθώς τη γιόρτασε ως προ-προ-προγιαγιά! Στην οικογένεια που ζει στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ συνυπάρχουν πλέον έξι γενιές εν ζωή θυγατέρων, μετά τη γέννηση της μικρής Braylin μόλις πριν από επτά εβδομάδες. Η Mollie Wood γεννήθηκε στο Charlottesville το 1901, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο αυτοκίνητο!

ΣΟΚ: Συμμορία βίασε πάνω από 630 νεαρά κορίτσια

Εικόνα
Τεράστιο σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία η αποκάλυψη συμμορίας Πακιστανών που φέρεται να έχει βιάσει πάνω από 630 νεαρά κορίτσια, ακόμα και ηλικίας 13 ετών, τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι περιγραφές είναι δραματικές. Τα 9 μέλη της συμμορίας που έχουν συλληφθεί, ηλικίας από 22 έως 59 ετών, πλησίαζαν ανήλικα κορίτσια σε μαγαζιά fast food και καφετέριες, τα ξελόγιαζαν και στην συνέχεια τα ανάγκαζαν να κάνουν χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Έριξε ρουκέτα στην πεθερά του...!!!

Εικόνα
Ολόκληρη ρουκέτα επιστράτευσε «πεθερόπληκτος» στη Βοσνία, προκειμένου να απαλλαγεί από την πεθερά του, χωρίς, ευτυχώς, να πετύχει τον στόχο του, μια και η γυναίκα επέζησε από την πρωτοφανή επίθεση του γαμπρού της… Ο Μίροσλαβ Μίλιτς αποφάσισε να καταφύγει στα άκρα έπειτα από άγριο καβγά που είχε με την πεθερά του, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον αποτυχημένο γάμο του.

Απέκτησε παιδί με το 16χρονο φίλο της κόρης της

Εικόνα
Μέχρι και με 7 χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει μια 32χρονη από την Καλιφόρνια, η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, και μάλιστα όχι όποιου κι όποιου, αλλά του φίλου της ίδιας της της κόρης. Η 32χρονη Μάιρα Γκονζάλες, όχι μόνο είχε ερωτικές σχέσεις επί 5 μήνες με τον 16χρονο φίλο της κόρης της, αλλά απέκτησε μαζί του κι ένα γιο. Η ιστορία τους αποκαλύφθηκε όταν μια γειτόνισσα της Γκονζάλες ενημέρωσε τη μητέρα του αγοριού για την παράνομη σχέση, η οποία με τη σειρά της κατήγγειλε την 32χρονη στην αστυνομία.