Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 10, 2011

Aπό δημοσιογράφος... διαρρήκτης!

Εικόνα
Στα χέρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας stifora.gr βρίσκεται κασέτα που δείχνει  δημοσιογράφο να προσπαθεί να διαρρήξει τα γραφεία της πρώην εργασίας του. Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται πεντακάθαρα το πρόσωπο του δράστη που επιχειρεί να «τρυπώσει» στα γραφεία με σκοπό την κλοπή. 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Θα δουλέψω σε καφετέρια"

Εικόνα
Τα σχέδιά του για το φετινό καλοκαίρι αποκάλυψε στο περιοδικό «Down Town» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πάνια: Άγριο ξύλο στα "Παρατράγουδα"

Εικόνα
«Είσοδος ελεύθερη» και… έξοδος με ξύλο μετά μουσικής. Σκηνές σκληρού ροκ παρακολούθησαν χθες τα ξημερώματα όσοι βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Alter στο Μπουρνάζι. 

Δεν έχω μάθει να το «βουλώνω» (για το Alter)

Εικόνα
Οι μεγάλοι δάσκαλοί μου στη δημοσιογραφία, ο Καραπαναγιώτης, ο Καψής και ο Φιλιππόπουλος, με έμαθαν ένα πράγμα: Να μην φοβάμαι να γράφω και να λέω την αλήθεια, όποιο κόστος κι αν έχω.

Η κατάρα του πίνακα με το αγόρι που κλαίει

Εικόνα
Το πορτρέτο ενός δακρυσμένου αγοριού αναστάτωσε το 1985 από άκρη σ’ άκρη τη Μ. Βρετανία.

Στο ψυχιατρείο εισήχθη η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Εικόνα
Η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς υποβλήθηκε σε θεραπεία για Διπολική Διαταραχή μετά το στρες που της προκάλεσε η περιπέτεια του συζύγου της Μάικλ Ντάγκλας ο οποίος ξεπέρασε τελικά τον καρκίνο στο λάρυγγα, ανακοίνωσε  η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών της.

Έλαβε την καρτ ποστάλ του παππού της με 46 χρόνια καθυστέρηση!

Εικόνα
Σαράντα έξι ολόκληρα χρόνια ταξίδι έκανε μια καρτ ποστάλ με φόντο την Ακρόπολη για να καταφέρει να φτάσει στον προορισμό της στις Ηνωμένες Πολιτείες και να μεταφέρει πασχαλινές ευχές ενός παππού στην εγγονή του.

Συγκλόνισε τον ιατρικό κόσμο το 6 χρονο "παιδί- θαύμα"!

Εικόνα
Το έχουν ονομάσει δικαιολογημένα “παιδί- θαύμα”. Ο λόγος για ένα 6χρονο κορίτσι από την Πενσυλβάνια το οποίο είχε... “άγιο”, αφού ένα παιχνίδι- έλκηθρο την καταπλάκωσε στην αυλή του σπιτιού της. Το σίδερο που διαπέρασε το κρανίο και το μάτι της, δεν της έχει αφήσει πλέον κανένα ίχνος που να το θυμίζει...

Επιρρεπείς σε ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο… οι νέοι

Εικόνα
Όλο κι πιο πολλοί γίνονται οι μαθητές που πέφτουν θύματα εξάρτησης, τόσο από ουσίες, όπως τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όσο και από συνήθειες όπως η χρήση του διαδικτύου αλλά και ο… τζόγος! 

Η εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων... σε 3'!

Εικόνα
www.gugoo.gr

Πώς να μην κάνετε καμάκι

Εικόνα

Αν είστε άπιστοι, στα όνειρά σας...

Εικόνα
Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ενοχές και τύψεις όταν δουν στον ύπνο τους ότι απατούν τους συντρόφους τους. Η Sharon Gilchriest O' Neil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου "Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο", υποστηρίζει  ότι όπως όλα τα όνειρα, έτσι και αυτά της "απιστίας" θέλουν να μας διδάξουν κάτι για την ζωή μας.

Σκύλος Κουβαλητής

Εικόνα

Το πιο άκυρο tattoo των ημερών

Εικόνα
Για γέλια είναι ο άνθρωπος...

Νέα λάστιχα που μπαλώνουν μόνα τους τις τρύπες!

Εικόνα
Τα νέα ελαστικά ποδηλάτου από τη Michelin διαφέρουν σίγουρα από τα συνηθισμένα ελαστικά, αφού είναι σχεδιασμένα για να μπορούν να κρατούν την πίεση του αέρα παραπάνω απ' ότι μπορούσαν μέσω των μικρών σωλήνων που έχουν στο εσωτερικό τους.

Και οι γυναίκες βλέπουν πορνό... στο ίντερνετ!

Εικόνα
Ολοένα περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν σε πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο για την ψυχαγωγία τους ενώ πολλές δηλώνουν μάλιστα ότι έχουν εθιστεί, σύμφωνα με στοιχεία ψυχολόγων και οργανώσεων για τις τάσεις των χρηστών του διαδικτύου.

Ιδού και η απόδειξη για τους εξωγήινους

Εικόνα
«Ιπτάμενοι δίσκοι» ήταν ο τίτλος του επείγοντος τηλεγραφήματος που έστειλαν στις 4 Απριλίου του 1949, οι πράκτορες του FBI στη πολιτεία Utah προς τον αρχηγό τους J. Edgar Hoover. Όπως ανέφεραν ένα χρώματος ασημί αντικείμενο πέταγε κοντά στις βουνοκορφές και εξερράγη μέσα σε μια μπάλα φωτιάς.

O κορυφαίος των κορυφαίων πιλότος του ΝΑΤΟ είναι Έλληνας

Εικόνα
Και μάλιστα για τρίτη συνεχόμενη φορά! Μία ακόμα μεγάλη διάκριση για την Πολεμική Αεροπορία και την Ελλάδα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου της, του επισμηναγού (Ι) Xαράλαμπου Εσκίογλου: Είναι ο μοναδικός πιλότος Αεροπορίας μέλους του ΝΑΤΟ που συμμετέχει στην ΤLP ως εκπαιδευτής, όπου εκλέχθηκε από τους συναδέλφους τους όλων των χωρών του ΝΑΤΟ, ως ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές αέρος-αέρος (αερομαχίες) και ταυτοχρόνως, ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές κρούσης αέρος-εδάφους!

Το πρώτο μάτι του "σωλήνα" είναι πλέον γεγονός

Εικόνα
Το πρώτο μάτι του σωλήνα είναι πλέον γεγονός. Φέρει ιαπωνική υπογραφή και αναπτύχθηκε στο εργαστήριο με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ανακάλυψη αυτή θα ανοίξει τον δρόμο για τη δημιουργία τεχνητών αμφιβληστροειδών με στόχο τη μεταμόσχευσή τους σε περίπτωση εκφυλιστικών οφθαλμικών παθήσεων, και όχι μόνο. Ούτε οι ίδιοι οι ερευνητές που εργάστηκαν πάνω στα σχετικά πειράματα δεν περίμεναν τόσο ενθαρρυντικά αποτελέσματα. 

Ανέκδοτο..Εκπαιδεύοντας το καρχαριάκι

Εικόνα
Η μαμά καρχαρίας μαθαίνει στο γιο της πως να κατασπαράζει ανθρώπους.

Σε ρόλο ”Τζούλιας” 14χρονη μαθήτρια στην Κόρινθο!

Εικόνα
Ένα φαινόμενο που παρατηρείται όλο και πιο συχνά στις μέρες μας… Δεκατετράχρονη μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Κορίνθου είχε κάνει τα γυρίσματα σε βίντεο του κινητού τηλεφώνου της με πολύ γυμνό και άλλες προκλητικές σεξουαλικά εικόνες.

Πώς ξεγελούν την τροχαία οι Ρώσοι…

Εικόνα
…στο μποτιλιάρισμα. Σε όλους μας έχει συμβεί να κολλήσουμε με το αυτοκίνητο στην κίνηση στους δρόμους της πόλης. Να περιμένουμε υπομονετικά να προχωρήσει η «ουρά από λαμαρίνα» μερικά μέτρα, για να βάλουμε πρώτη και σε λίγα δευτερόλεπτα ξανά «νεκρά».

Τρίκαλα - Οίκος ανοχής με εκπτωτικά κουπόνια!

Εικόνα
Κρίση! Με πιάνει κρίση! Η κρίση λοιπόν τα πήρε όλα σβάρνα! Ακόμη και το αρχαιότερο επάγγελμα έπεσε θύμα της! Στα Τρίκαλα λοιπόν, ο τρίτος οίκος ανοχής ζητά άδεια λειτουργίας από τον δήμο σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά υπάρχει απαίτηση έκπτωσης!

Ο πρώτος gay- άνθρωπος των σπηλαίων!

Εικόνα
Πέντε χιλιάδες χρόνια μετά το θάνατο του, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τον σκελετό του πρώτου gay ανθρώπου των… σπηλαίων!

31,168 μέτρα πύργος από… LEGO!

Εικόνα
6.000 άνθρωποι χρειάστηκαν για να κάνουν μια όχι και τόσο εύκολη κατασκευή. Πιο συγκεκριμένα, κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν πύργο από LEGO, τα γνωστά σε όλους μας τουβλάκια. Το ύψος του πύργου έφτασε τα 102 πόδια και 3 ίντσες η αν προτιμάτε τα… 31,168 μέτρα!

Μαϊμούδες με φετίχ… στα γυαλιά ηλίου

Εικόνα
Εξαιρετικά ελαφροχέρηδες αποδείχθηκαν οι μαϊμούδες στο ζωολογικό κήπο του Λονδίνου, αφού κλέβουν ασυστόλως γυαλιά ηλίου από τα κεφάλια των επισκεπτών…

Τον απέβαλαν εξαιτίας του μουστακιού του!

Εικόνα
Ο Marc Grey δεν ήταν ζωηρός μαθητής, ούτε δημιουργούσε προβλήματα στην τάξη. Παρόλα αυτά, αποβλήθηκε από το σχολείο του στη Βρετανία, γιατί είχε... μουστάκι!

Χασμουριέστε; θέλετε...σεξ!

Εικόνα
Αν ο σύντροφός σας αρχίζει να χασμουριέται δίπλα σας, μη θεωρήσετε ότι βαριέται, καθώς το χασμουρητό ενδέχεται να είναι σημάδι σεξουαλικής έλξης!

Μήνυση στα McDonald's

Εικόνα
Μητέρα δύο παιδιών από την Καλιφόρνια υπέβαλλε μήνυση στα ταχυφαγεία McDonald's, ισχυριζόμενη ότι τα παιχνίδια που δίνει το παιδικό γεύμα Happy Meal παρασύρει υπογείως τα παιδιά στην υιοθέτηση ανθυγιεινής διατροφής.

Δεν είχε εισιτήριο και πυροβόλησε τον ελεγκτή

Εικόνα
Περιπτώσεις που παλιότερα βλέπαμε στα δελτία ειδήσεων και δεν περνούσε καν από το μυαλό μας πως κάποια στιγμή θα συμβούν και στο δικό μας «σπίτι». Σήμερα το μεσημέρι ένας επιβάτης πυροβόλησε τον ελεγκτή του λεωφορείου, επειδή δεν ήθελε να πληρώσει εισιτήριο, Ναι, καλά ακούσατε.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανησυχία για την ομοιότητα με μία πορνοστάρ

Εικόνα
Η Σίσσυ Χρηστίδου αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα "ομοιότητας" αυτές τις μέρες με μία πορνοστάρ!

Η Lady Gaga θα ''υποδυθεί'' την Μαρία Μαγδαληνή!

Εικόνα
Για ακόμα μία φορά η Lady Gaga προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια γύρω από το όνομά της και φουντώνει τα πνεύματα... Οι Καθολικοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η νεαρή τραγουδίστρια θα υποδυθεί τη Μαρία Μαγδαληνή στο νέο βίντεοκλιπ της για το τραγούδι "Judas"! Όχι... Δεν διάβασες λάθως.

ΠΑΤΡΑ: Πήγε για πρακτική ... αλλά είχε μακρύ χέρι

Εικόνα
Πήγε για την πρακτική της σε δημόσια υπηρεσία και αποδείχθηκε «απλοχέρα». Ο λόγος για νεαρή υπάλληλο, που έγινε σε χρόνο... dt ο πονοκέφαλος των συναδέλφων της, αφού άπλωνε το χέρι της και τους έκλεβε με ακρίβεια ταχυδακτυλουργού, αποσπώντας τους επί το πλείστον από τσάντες και πορτοφόλια μικροποσά.

Τάιζαν σκυλάκι με junk food

Εικόνα
H Cassie είναι μια 7χρονη σκυλίτσα που τα τελευταία χρόνια τρεφόταν αποκλειστικά με junk food ενώ έδειχνε μια ιδιαίτερη προτίμηση στα αγαπημένα των Βρετανών… fish and chips!