ΠΑΤΡΑ: Πήγε για πρακτική ... αλλά είχε μακρύ χέρι


Πήγε για την πρακτική της σε δημόσια υπηρεσία και αποδείχθηκε «απλοχέρα». Ο λόγος για νεαρή υπάλληλο, που έγινε σε χρόνο... dt ο πονοκέφαλος των συναδέλφων της, αφού άπλωνε το χέρι της και τους έκλεβε με ακρίβεια ταχυδακτυλουργού, αποσπώντας τους επί το πλείστον από τσάντες και πορτοφόλια μικροποσά.
Το πρώτο κρούσμα σημειώθηκε με την τσάντα μιας συναδέλφου της, από την οποία αφαίρεσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Στην αρχή οι υποψίες δε στράφηκαν πάνω της, μέχρι που σημειώθηκε ωστόσο και δεύτερο κρούσμα, όταν έκλεψε συνάδελφό της, σε συνθήκες που συνέδεαν την παρουσία της με τις κλοπές.
Τότε το πρώτο της θύμα θυμήθηκε ότι βρήκε την τσάντα της μετακινημένη, σε άλλη θέση από αυτή που την είχε βάλει, και άκουσε από την ίδια να της λέει ότι αυτή τη μετακίνησε.
Ήταν η στιγμή που άρχισαν οι ψίθυροι και καλλιεργήθηκαν υποψίες ότι πίσω από τα ξαφρίσματα σε πορτοφόλια και τσάντες, ενδεχομένως να βρισκόταν η συγκεκριμένη ασκούμενη υπάλληλος, καθώς κοινό σημείο όλων των κλοπών ήταν ότι με αυτές αφαιρούνταν μικροποσά.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι όλοι οι συνάδελφοί της είναι σίγουροι ότι αυτή βρίσκεται πίσω από τις αλλεπάλληλες κλοπές, δεν έχουν καταφέρει να την πιάσουν να κλέβει επ' αυτοφώρω. Τουλάχιστον, μέχρι τώρα...
Έχει αδυναμία στα «ψιλά»
Η μεγαλύτερη απόδειξη για τους συναδέλφους της ότι η νεαρή ασκούμενη είναι αυτή που απλώνει το χέρι της, δεξιά και αριστερά, ξαφρίζοντας τις τσάντες και τα πορτοφόλια τους, ήλθε με ένα... «δόλωμα».
Συγκεκριμένα, η πρώτη συνάδελφός της που έκλεψε, αποφάσισε να της στήσει μια παγίδα, βάζοντας μετρημένα «ψιλά» (δηλαδή, κέρματα) στην τσάντα της, την οποία έβαλε σε εμφανές σημείο πολύ κοντά εκεί που περιφερόταν η ασκούμενη, και απομακρύνθηκε σκόπιμα.
Ε, λοιπόν, πολύ αργότερα, όταν άνοιξε την τσάντα της, έκπληκτη διαπίστωσε ότι κάποια από τα κέρματα έλειπαν!
Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για τους συναδέλφους της, ότι η νεαρή έχει αδυναμία στα μικροποσά και στα «ψιλά».





dete.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...