Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 20, 2011

Ανατριχιαστικό!!! Τattoo στη γλώσσα

Εικόνα
Κάποια σχεδιάστηκαν για να είναι προσωρινά και να σβηστούν με το σάλιο, ενώ άλλα είναι μόνιμα. Δεν ξέρω ποιος θα προτιμούσε να έχει κάτι τέτοιο στο στόμα του, αλλά... σίγουρα θα αποτελέσει trend για τα χρόνια που έρχονται. Άλλωστε αυτό λεγόταν και για το piercing σε γλώσσα, χείλια κλπ.

Σκότωσε και μαγείρεψε τον άνδρα της!

Εικόνα
Στη σύλληψη μιας γυναίκας η οποία κατηγορείται ότι αφού σκότωσε τον σύζυγό της στη συνέχεια τον… μαγείρεψε, προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία στο Πακιστάν, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Καράτσι στο νότιο τμήμα της ασιατικής χώρας.

H νοσοκόμα που έγινε εκατομμυριούχος

Εικόνα
Η αφοσίωση της... την έκανε εκατομμυριούχο! Η Νew York Post αποκαλύπτει πως μια νοσοκόμα στη Νέα Υόρκη έγινε ξαφνικά εκατομμυριούχος. Η τυχερή Φιλιπινέζα, που υπηρέτησε την κυρία της για περισσότερο από 20 χρόνια, είναι σήμερα μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στο Μανχάταν... Η Ηuguette Clark άφησε μια τεράστια περιουσία στη γυναίκα που ήταν αφοσιωμένη δίπλα της και την φρόντιζε μέχρι τον θάνατό της.

Παραλύει το σώμα της με κάθε χτύπημα τηλεφώνου

Εικόνα
Ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα ή μία τυχαία συνάντηση χρειάζονται, για να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της μία γυναίκα από το Liverpool της Αγγλίας. Η Caitlin Wallace πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που παραλύει όλο της το σώμα μέχρι και 20 φορές την ημέρα.

Οι πατούσες του έχουν μήκος, 36,8 εκατοστά! - PHOTO

Εικόνα
Ο λόγος για τον 19χρονο Carl Griffiths ο οποίος φορά νούμερο παπουτσιού (21 για τη Βρετανία) τη στιγμή που ο μέσος Βρετανός έχει νούμερο 9.

Δύο αδέρφια έκαψαν γάτα και ανέβασαν το βίντεο στο Facebook

Εικόνα
H Σ.Π. και ο Μ.Π. είναι δύο αδέρφια (όπως γράφουν στο Facebook) τα οποία κάπου στην Ελλάδα κακοποίησαν μια άτυχη γάτα. Το σχετικό βίντεο το ανέβασαν στο διαδίκτυο μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης για να επιδείξουν το κατόρθωμα τους.

Ανέκδοτο..Συζητούν δυο ψύλλοι...

Εικόνα
Δυο ψύλλοι είναι ξαπλωμένοι σε παραλία της Χαλκιδικής. Ο ένας απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία του, ο άλλος είναι χάλια κρυωμένος, συνάχι, βήχα... - Τι έγινε ρε μεγάλε, πως την πάτησες έτσι καλοκαιριάτικα; - Aστα φίλε. Πιάστηκα στα μουστάκια ενός μηχανόβιου κι ήρθα από Αθήνα ως εδώ με τη μηχανή. - Λοιπόν, θα σου πω εγώ πως θα γυρίσεις πίσω στην Αθήνα. Θα πας στο αεροδρόμιο, θα πας στις τουαλέτες των αεροσυνοδών, θα κάτσεις στο καπάκι της τουαλέτας και θα περιμένεις. Θα πας στην Αθήνα στα ζεστά και στα μαλακά και στα γρήγορα.

Το «καταραμένο ψωμί» που τρέλανε ολόκληρο χωριό

Εικόνα
Ήταν 16 Αυγούστου 1951, όταν στο χωριό Pont-Saint-Esprit, της νοτιοανατολικής Γαλλίας, οι κάτοικοι άρχισαν να παρουσιάζουν ομαδικές βασανιστικές παραισθήσεις!

Εκατομμυριούχος επιχειρηματίας μοίρασε όλα του τα υπάρχοντα σε φιλανθρωπίες

Εικόνα
Όλη του την περιουσία σε αυτούς που είχαν ανάγκη μοίρασε ένας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας από το Τελφς της Αυστρίας, ο οποίος υποστηρίζει ότι με αυτό τον τρόπο βρήκε το μυστικό της ευτυχίας.

Νέο φαινόμενο: Στέλνουν sms ενώ... κοιμούνται λόγω στρες!

Εικόνα
Προσοχή! Αφήστε το κινητό σας έξω από το δωμάτιο τις ώρες που κοιμάστε. Δεν ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί.

Απαγόρευσαν σε έναν 7χρονο ακόμα και να γελάει

Εικόνα
Ένα και μόνο γέλιο μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή αφού πάσχει από μία σπάνια καρδιακή ασθένεια.