Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 21, 2011

Τον «κάρφωσαν» οι φωτογραφίες της φίλης του στο facebook!

Εικόνα
Από 'κει που δεν το περίμενε την πάτησε ένας μαφιόζος στην Ιταλία! Ο άντρας είχε καταφέρει να ξεφύγει από την αστυνομία, αλλά η έγκυος φίλη του τον πρόδωσε άθελά της μέσω του λογαριασμού της στο facebook.

Απίστευτη τιμωρία σε παιδί που έκανε σκανταλιά

Εικόνα
Άτομο στην περιοχή του Μουτ της Μερσίνας φέρεται να τιμώρησε το γιο του που είχε κάνει σκανταλιά δένοντας με αλυσίδα βάρος στον λαιμό του και αφήνοντας τον στην πλατεία του χωριού. Ο πατέρας ομολόγησε το αδίκημα και συνελήφθη με την κατηγορία της ''καταπίεσης ανυπεράσπιστων ατόμων''.

Φωτογραφία που σοκάρει: Βρέθηκε εξωγήινο μωρό!

Εικόνα
Η εικόνα πραγματικά σοκάρει… Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την απίστευτη αυτή ιστορία με το εξωγήινο μωρό που εμφανίστηκε από το πουθενά στο Μεξικό και ανακαλύφθηκε από ένα γεωργό, που το συνάντησε τυχαία στο δρόμο του, το Μάιο του 2007.

Δονητής με θύρα USB

Εικόνα
Το Duet είναι ένας νέος, κομψός, πολλαπλών ταχυτήτων, αδιάβροχος δονητής, που οπτικά δεν διαφέρει από τους άλλους. Ποια είναι όμως η καινοτομία; Συνδυάζει παράλληλα και ένα USB drive αποθηκευτικού χώρου 16GB! Σχεδιαστές του οι Ti Chang και ο Michael Topolovac οι οποίοι συνειδητοποίησαν ότι το μεγαλύτερο παράπονο των γυναικών που χρησιμοποιούν δονητές είναι ότι τις ενοχλούν τα καλώδια των συσκευών φόρτισης.

Δωδεκάχρονη ζητά διαζύγιο από… 80χρονο!

Εικόνα
Νομική βοήθεια θα προσφέρει η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας σε 12χρονη που προσπαθεί να πάρει διαζύγιο από τον 80χρονο σύζυγό της. Η κίνηση αυτή ίσως αποτελέσει την αφετηρία για την απαγόρευση των γάμων μικρών παιδιών στη χώρα. Το 12χρονο κορίτσι υποχρεώθηκε πέρυσι να παντρευτεί τον ξάδερφο του πατέρα της παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της.

O... μεγαλύτερος (κυριολεκτικά) φίλος του ανθρώπου

Εικόνα
Οk, όταν είναι κουταβάκια εύκολα χωράνε στην αγκαλιά. Τι γίνεται όμως όταν γίνουν θηριάκια αλλά έχει μείνει η συνήθεια; Photos...

Σοκ στην Αυστρία- 80χρονος πα- τέρας βίαζε τις κόρες του επί 41 χρόνια

Εικόνα
Τι άλλο εκτός από απεριόριστη φρίκη και αηδία να προκαλέσει η είδηση ενός 80χρονου σάτυρου που κατηγορείται ότι είχε κλειδωμένες στο σπίτι και βίαζε επί 41 συναπτά έτη τις κόρες του. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 80χρονος βίαζε τις άτυχες γυναίκες από το 1970 μέχρι και τον Μάιο του 2011, με τα θύματα του να είναι πλέον 53 και 45 ετών.

Ο καλός οργασμός από τα χείλη φαίνεται...

Εικόνα
Εσείς τι χείλη έχετε; Σχηματίζουν καρδούλα ή μήπως είναι πιο ίσια; Μήπως η γραμμή στο άνω χείλος σου μοιάζει με εκείνη της Ριάνα που σχηματίζει έντονη καρδούλα ή τα χείλια σου είναι πιο ίσια όπως της Τζούλια Ρόμπερτς;

Σοκ στη Σκωτία: Σκότωσαν κοπέλα επειδή έκανε έκτρωση!!!

Εικόνα
Σοκ έχει προκαλέσει στη Σκωτία η υπόθεση ενός 15χρονου μαθητή και δύο φίλων του οι οποίοι σκότωσαν μία 21χρονη κοπέλα, επειδή αποφάσισε να κάνει έκτρωση χωρίς να του το πει και να επιστρέψει στην σχέση που διατηρούσε προτού εμπλακεί μαζί του.

Θανάσης Πάτρας: «Έτρωγα δυο φρατζόλες ψωμί την ημέρα»

Εικόνα
Μια συνταγή στο Elatte για την παρασκευή του ψωμιού στάθηκε αφορμή να μας κάνει ο Θανάσης Πάτρας μια μικρή αποκάλυψη για τις παλαιότερες διατροφικές του συνήθειες. «Μου αρέσει πάρα πολύ το ψωμί. Παιδιά, μιλάμε ότι έτρωγα δύο φρατζόλες ψωμί την ημέρα!», είπε ο 37χρονος παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Όταν σταμάτησα να τρώω ψωμί, έκανα κοιλιά!», για να πάρει το σχόλιο της Νάντιας Μπουλέ: «Α, είσαι ανάποδος εσύ!».

Η Sexy μαθήτρια.. που έγινε δολοφόνος

Εικόνα
Στην τρυφερή ηλικία των 18, η Ruby Thomas από το Λονδίνο, επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα σε έναν 62χρονο ομοφυλόφιλο δημόσιο υπάλληλο, απλά επειδή περπατούσε στο δρόμο, χέρι-χέρι με έναν άλλο άντρα.

Παπάς ζήτησε να βγάλουν τις μασέλες για να τους κοινωνήσει

Εικόνα
Η παράλογη απαίτηση ιερέα να βγάλουν… τις μασέλες τους όσοι εκ των ηλικιωμένων θα μεταλάβουν, δικαιολογημένα, εξόργισε τους πιστούς που περίμεναν υπομονετικά να μεταλάβουν των αχράντων μυστηρίων. Αυτό το πρωτάκουστο συνέβη στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης στην Αχαΐα, και μάλιστα ανήμερα της Παναγίας.

Και όμως αυτό το σίδερο δεν είναι παιχνδί!

Εικόνα
Αν και το σιδέρωμα δεν είναι η πιο αγαπημένη ασχολία του καθένα, στις διακοπές μας όμως υπάρχουν φορές που θα θέλαμε να ισιώσουμε ένα λίγο τσαλακωμένο ρούχο για να είμαστε άψογοι στην βραδινή μας έξοδο.

Ρέα Τουτουνζή: «Μπορεί να μην παντρευτώ ποτέ»

Εικόνα
Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Ρέα Τουτουνζή για την περίοδο που διανύει, τη δική της σειρά ρούχων, τη σχέση της με την τηλεόραση αλλά και με τον γάμο. Έχεις σπουδάσει υποκριτική; Όχι. Προέκυψε τότε η πρόταση από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την ταινία Beautiful People και μου μπήκε το «μικρόβιο». Γενικά, κάνω ό,τι μου έρθει στο κεφάλι! Δεν έχω σπουδάσει τίποτα, γι’ αυτό ποτέ δεν δήλωσα ηθοποιός. Αν το έκανα, θα ήταν ασέβεια προς αυτούς που έχουν σπουδάσει και υπηρετούν χρόνια το χώρο της υποκριτκής. Απλώς, μου έκαναν κάποιες προτάσεις και τις δέχτηκα, γιατί μπορούσα να αντεπεξέλθω.

Ποιός «άσος» δαγκώνει τα οπίσθια της συντρόφου του;

Εικόνα
 Έναν μεγάλο έρωτα φαίνεται να ζει τον τελευταίο καιρό ο άσος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Τόσο εκείνος, όσο και η σύντροφός του, η Αγγλίδα ηθοποιός Σάρα Φέλμπερμπάουμ, δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους και είναι όλο και πιο διαχυτικοί.

Οι χορτοφάγοι απολαμβάνουν πιο πολύ το στοματικό σεξ

Εικόνα
Σε μια πρόσφατη μελέτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αποκαλύφθηκε ότι οι πιθανότητες ενός ανθρώπου να απολαύσει το στοματικό σεξ αυξάνουν αν αυτό το άτομο είναι χορτοφάγο. Ειρωνεία; Ποιος θα πίστευε ότι οι άνθρωποι που ανατριχιάζουν στο άκουσμα του κρέατος στο γεύμα τους θα απολάμβαναν να έχουν το «κρέας» στο στόμα τους κατά την διάρκεια του σεξ.

Αγωγή εναντίον γιατρού για ακρωτηριασμό πέους!

Εικόνα
Τη Δευτέρα θα αρχίσει στο Κεντάκι των ΗΠΑ η εκδίκαση της αγωγής ενός άνδρα εις βάρος ενός χειρουργού, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια τού ακρωτηρίασε το πέος στη διάρκεια επέμβασης. Η δίκη διεξάγεται στο Σέλμπιβιλ έπειτα από αγωγή που κατέθεσαν το 2008 ο Φίλιπ Σίτον και η σύζυγός του Ντέμπορα εις βάρος του δρος Τζον Πάτερσον.

Υπάρχει «ασθένεια του φιλιού»;

Εικόνα
Κι όμως υπάρχει η «ασθένεια του φιλιού» και πρόκειται για μία αρκετά σοβαρή ασθένεια. Η λοιμώδης μονοπυρήνωση, η οποία … εμφανίζεται σε αρκετά μικρό αριθμό ανθρώπων, κυρίως νεαρής ηλικίας, οφείλετε στον ιό EBV. Οι ερευνητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και τονίζουν πως η λοιμώδης μονοπυρήνωση χαρακτηρίζεται από υψηλό πυρετό, διόγκωση λεμφαδένων, πόνο στο λαιμό, αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα, πονοκέφαλο, κούραση, μυαλγίες και πόνους στις αρθρώσεις.

Μήνυσαν τυφλό ...για παράνομο κατέβασμα ταινιών πορνό στο internet !

Εικόνα
Σε σχέση τώρα με αυτά που λέγονται και γράφονται στην Eλλάδα για το διαδίκτυο ...δείτε τι γίνεται στην Αμερική ! Και πόσο απλά είναι τα πράγματα ...! Και πόσο η πραγματικότητα απέχει απο την μπουρδολογία made in Greece ! Σε μαζική μήνυση 3.500 ανθρώπων για παράνομο "κατέβασμα" μια ταινίας με... υπόθεση, προχώρησε στούντιο πορνό Imperial Enterprises στην Καλιφόρνια, ωστόσο ένας εξ αυτών έχει ατράνταχτο άλλοθι.

3 gadgets για να κατακτήσετε τη γυναίκα των ονείρων σας!

Εικόνα
1. Είδος θαλάσσιου οργανισμού με ενδιαφέρον σχήμα. Τοποθετείται το καλοκαίρι μέσα από το μαγιό (ποιότητος Lycra, στενό) στοχεύοντας στην πρόκληση ευσεβών συνειρμών. Λόγω τοξικότητας του εν λόγω φυτού δεν συνιστάται η πολύωρη χρήση του. Ανθεκτικό στην επαναλαμβανόμενη χρήση, δεν σαπίζει, διότι προέρχεται από τη θάλασσα. Πού θα το βρείτε: σε ενυδρεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων.