Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 15, 2012

Μια τεράστια τρύπα άνοιξε στη Σουηδία

Εικόνα
Βλέπετε μια τεράστια "Καταβόθρα" τρύπα που άνοιξε στη Σουηδία. Είναι περίπου 200 πόδια και ονομάζεται "Fabiangropen" (Fabian λάκκο) βρίσκεται στην περιοχή Malmberget στο Gällivare, 75 χιλιόμετρα από την Kiruna, Σουηδία. Το βάθος της είναι περίπου 150 μέτρα όσο και το άνοιγμά της 150 μέτρα.

Από τα 13 σε χασίς, ποτό και τσιγάρο τα Ελληνόπουλα

Εικόνα
Κάθε άλλο παρά χρόνια της... αθωότητας είναι τα εφηβικά για τα Ελληνόπουλα: σύμφωνα με έρευνα – σοκ, σε αυτή την ηλικία «ψάχνονται» με χασίς, ποτό και τσιγάρο! Η πανελλήνια έρευνα σε 683 σχολεία και 37.040 μαθητές 13 – 19 ετών, που έκανε το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, δείχνει ανησυχητική αύξηση στην χρήση ναρκωτικών και, ιδίως, του χασίς.

7χρονη χωρίς χέρια κέρδισε διαγωνισμό καλλιγραφίας!

Εικόνα
Έχοντας πείσμα και όρεξη για μάθηση, η 7χρονη Annie Clark από το Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, αν και γεννήθηκε χωρίς χέρια, κατάφερε και κέρδισε το βραβείο Nicholas Maxim Special Award for Excellent Penmanship, καλλιγραφίας. Η επιτυχία της ήταν έκπληξη κατά τη διοργάνωση του διαγωνισμού, την περασμένη Τετάρτη, στο σχολείο της Wilson Christian Academy στο Πίτσμπουργκ. Η ταλαντούχα μαθήτρια όχι μόνο κέρδισε το τρόπαιο, αλλά και 800 ευρώ που προσέφερε η εκδοτική εταιρεία σχολικών βιβλίων Zaner-Bloser, χορηγός του διαγωνισμού.

Χειροβομβίδες μέσα σε ...πατάτες!!

Εικόνα
Δύο χειροβομβίδες οξειδωμένες από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, βρέθηκαν μέσα σε φορτίο με πατάτες, προέλευσης Γερμανίας, το οποίο ξεφορτώθηκε σε εργοστάσιο επεξεργασίας στην περιοχή της Αταλάντης. Ανυποψίαστοι οι εργαζόμενοι άκουσαν μέσα στο πλυντήριο πρόπλυσης της πατάτας έναν περίεργο θόρυβο. Στη συνέχεια εντόπισαν τη μία από τις δύο χειροβομβίδες χωρίς πυροκροτητή. Στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας εντοπίστηκε και η δεύτερη. Παράλληλα, στη νυχτερινή βάρδια εντόπισαν και δεύτερη χειροβομβίδα μέσα στο ίδιο φορτίο.

Προετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου

Εικόνα
Ο 42χρονος τεχνικός υπολογιστών Larry Peters και η οικογένειά του είναι πεπεισμένοι ότι η Γη θα καταστραφεί μέσα στο 2012 εξαιτίας μιας γιγαντιαίας ηλιακής έκλαμψης, η οποία θα προκαλέσει προβλήματα στις επικοινωνίες, θα μειώσει τα αποθέματα τροφίμων και ενέργειας και θα οδηγήσει σε... παγκόσμια αναρχία! Προκειμένου να «εξασφαλίσει» καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης στα μέλη της οικογένειάς του στο «νέο αυτό κόσμο» ο Larry έχει αρχίσει από τώρα να μαθαίνει στα παιδιά του, συμπεριλαμβανομένου της 9χρονης κόρης του Lily, πώς να αποθηκεύουν νερό και τρόφιμα και να κυνηγούν και να σκοτώνουν ζώα για τροφή.

15χρονη έκανε σεξ με σαράντα άνδρες που γνώρισε στο internet!

Εικόνα
Μια έρευνα που πρέπει να μας βάλει όλους μας σε σκέψεις έκανε το πανεπιστήμιο του Plymouth αναφορικά με την σεξουαλική ζωή των νέων και το διαδίκτυο. Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως μία ολόκληρη γενιά κοριτσιών έχουν σχεδόν καταστρέψει την σεξουαλική τους ζωή λόγω της ευκολίας του διαδικτύου. Ως παράδειγμα παρουσιάζεται η Becky, μια νεαρή κοπέλα, η οποία σε ηλικία μόλις 15 ετών άρχισε τις σεξουαλικές συνευρέσεις με αγνώστους μέσω του internet.

Δηλητηριώδες βραχιόλι στο e-bay

Εικόνα
Μια 40χρονη βρετανή υπέστη αποστήματα, είχε παραισθήσεις και κνίδωση από ένα βραχιόλι που αγόρασε από το ebay. Επειδή φοβήθηκε για τη ζωή της, απευθύνθηκε στους γιατρούς. "Δε μπορούσαν να βρουν τι είχα και τι φάρμακο να μου δώσουν. Νόμιζαν ότι έπαιρνα ναρκωτικά, αλλά όλες οι εξετάσεις έβγαιναν αρνητικές", λέει η ίδια. Λόγω αυτού, η Jo Wollacott, έχασε τον άντρα της και τη δουλειά της, καθώς δεν ήταν σε θέση να εργαστεί. Το βραχιόλι, περιείχε μια επικίνδυνη τοξίνη, γνωστή ως abrin., που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο περίπτωση κατάποσης.

Σκότωνε την ώρα του στο ίντερνετ και ανακάλυψε ότι ήταν 34 χρόνια αγνοούμενος!

Εικόνα
Μια βαρετή ημέρα της άνοιξης ο 35χρονος Στιβ Κάρτερ έψαχνε να διαβάσει κάτι ενδιαφέρον στο διαδίκτυο όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ανατριχιαστική ανακάλυψη: μια παιδική του φωτογραφία σε ιστοσελίδα για αγνοούμενα παιδάκια.Σε ένα λεπτό έμαθε ότι ήταν Χαβανέζος, τον είχαν απαγάγει όταν ήταν έξι μηνών, η βιολογική του μητέρα έχει επίσης κηρυχθεί αγνοούμενη και το πραγματικό όνομά του είναι Μαρξ Πάναμα Μπάρνς! «Ανατρίχιασα όταν είδα τη φωτογραφία μου. Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε είχα απορίες για την καταγωγή μου επειδή το πιστοποιητικό γεννήσεώς μου είχε εκδοθεί με έναν χρόνο καθυστέρηση αλλά δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος για μια τέτοια ανακάλυψη», δηλώνει ο Κάρτερ στο περιοδικό People. Η βιολογική του μητέρα Σαρλότ Μοριάρτι έχει δηλωθεί στους αγνοούμενους από τις 21 Ιουνίου 1977 και ο πραγματικός του πατέρας, 61χρονος Μαρκ Μπαρνς αποκαλύπτει ότι πέρασε ενάμιση χρόνο ψάχνοντας απεγνωσμένα ίχνη της συζύγου του και του μωρού τους.

Αεροπορική εταιρία ζήτησε επιπλέον χρέωση για παροχή οξυγόνου σε άρρωστο κοριτσάκι

Εικόνα
Άκαρδη χαρακτηρίζουν οι γονείς ενός μικρού κοριτσιού με σοβαρή αναπηρία την αεροπορική εταιρεία που τους ζητεί επιπλέον 800 ευρώ για να μεταφέρει την κόρη τους. Η επιπλέον χρέωση αφορά τη διάθεση οξυγόνου που είναι απαραίτητο για να επιβιώσει η μικρή Jolina στη διάρκεια της 11ωρης πτήσης. Το τρίχρονο κορίτσι πάσχει από το Σύνδρομο Οχταχάρα, μία σπάνια μορφή επιληψίας που μπορεί να προκαλέσει δεκάδες κρίσεις κάθε μέρα. Η πάθηση αυτή, που πλήττει διακόσια παιδιά σε όλο τον κόσμο, έχει στερήσει από την 3χρονη τη δυνατότητα να περπατά, να μιλά ή να τρώει μόνη της.

Έβαλαν χειροπέδες σε 6χρονο κοριτσάκι!

Εικόνα
Τι έγκλημα μπορεί να έκανε ένα 6χρονο παιδί; Θύμωσε και οι δασκάλες του αποδείχθηκαν εντελώς ανίκανες να το ηρεμήσουν. Και ως... εκπαιδευτικοί, αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία! Τι μπορεί να έκανε η 6χρονη; Άρχισε να πετάει έπιπλα και να σκίζει ζωγραφιές από τους τοίχους. Πωπω έγκλημα, θα σκεφτεί κανείς. Αλλά έχει να συνέχεια! Έριξε από τον τοίχο ράφι και τραυμάτισε τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου.

Ξαναβρήκε τη φωνή της...

Εικόνα
Επί τριάντα πέντε χρόνια είχε μείνει χωρίς φωνή. Στα 17 της χρόνια σε ένα τροχαίο ατύχημα καταστράφηκε η τραχεία της. Σήμερα, σε ηλικία 52 χρονών η Jan Christian από το Κοντάκι ξαναμίλησε, αφού υπεβλήθη σε επτά χειρουργικές επεμβάσεις στον λάρυγγα. Όπως η ίδια λέει οι περισσότεροι άνθρωποι της ζωής της δεν έχουν ακούσει τη φωνή της ούτε καν γνωρίζουν τον ήχο της ομιλίας της, εκτός από τη μητέρα της.

Ποιος ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι στο ταμείο ανεργίας και παίρνω 359 ευρώ»

Εικόνα
Είναι ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες. Έχει ερμηνεύσει πολλούς ρόλους και κάποιες φορές όπως αποκάλυψε ο ίδιος έχει δυσκολευτεί να αναγνωρίσει τον πραγματικό του εαυτό. «Έχω την ικανότητα να διαχειριστώ την ταμπέλα, δεν τρελαίνομαι για την απραξία. Η ζωή είναι ωραία ακόμα κι αν δεν κάνεις τίποτα. Την έχω αυτή την ικανότητα. Τώρα είμαι στο ταμείο ανεργίας, παίρνω 359 ευρώ. Πληρώνω 30 χρόνια εισφορές και κρατήσεις για να παίρνω 359 ευρώ», αποκάλυψε στο περιοδικό Λοιπόν ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Το «χωριό» που σταμάτησε ο νους!

Εικόνα
Μοιάζει να είναι ένα ολλανδικό χωριό σαν όλα τα άλλα. Μεγάλοι δρόμοι, πλατείες, εστιατόρια, σούπερ-μάρκετ, ακόμα και κομμωτήρια. Η μόνη διαφορά αυτής της μικρής κοινότητας είναι πως ο χρόνος εκεί φαίνεται να σταματάει κάθε λεπτό. Όλες οι εμπειρίες των κατοίκων μοιάζουν πρωτόγνωρες αφού ακόμα και αν τις έχουν ξαναζήσει δεν τις θυμούνται.

Αναζητούσε πορνό στο διαδίκτυο και βρήκε ακατάλληλο βίντεο της γυναίκας του!

Εικόνα
Τον χειρότερο εφιάλτη του έζησε ένας άνθρωπος από την Αίγυπτο... Ο Ράμανταν, που ζει σε επαρχία της Αιγύπτου, αναζητούσε κάποια ταινία με πορνογραφικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Ξεκίνησε να βλέπει μια ταινία όταν ξαφνικά είδε μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα του να πρωταγωνιστεί σε μια!

Αλβανοί χάκερς "χτύπησαν" τη σελίδα του Πάνου Καμμένου

Εικόνα
Θύμα Αλβανών χάκερς έπεσε πριν από λίγο η προσωπική ιστοσελίδα του Πάνου Καμμένου στο ιντερνετ. Οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής διεύθυνσης panoskammenos.gr θα δουν εθνικιστικά συνθήματα γραμμένα στην αλβανική γλώσσα. Στην ίδια σελίδα οι «εισβολείς» χρησιμοποιούν υβριστικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον αρχηγό του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» όσο και κατά της Ελλάδας.