Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 7, 2011

Έκανε επίσκεψη σε λάθος σπίτι!

Εικόνα
Ποιος ξέρει τι είχε στο μυαλό του ένας 52χρονος Έλληνας όταν επισκέφτηκε στο σπίτι της στο Αιτωλικό Μεσολογγίου μια νεαρή αλλοδαπή. Ό,τι κι αν είχε, πάντως, δυο συμπατριώτες της νεαρής φρόντισαν να του το... βγάλουν μαζί με τα... χρήματα που είχε στο πορτοφόλι του, δέρνοντάς τον αλύπητα!

Κολέτσα: "Ας με θεωρούν τραγουδιάρα, εγώ θα σπουδάσω"

Εικόνα
Μετά την Καλομοίρα και η Χριστίνα Κολέτσα σκέφτεται να διευρύνει τους πνευματικούς της ορίζοντες, κάνοντας αίτηση σε κολέγιο για να σπουδάσει την αγαπημένη της επιστήμη, την ψυχολογία!

Κλέφτηκε ιερέας με ανήλικη στην Κόρινθο

Εικόνα
Σάλο έχει προκαλέσει στην Κόρινθο η είδηση ότι ανήλικη αλλοδαπή που ζει χρόνια με την οικογένεια της στην πόλη κλέφτηκε με σαραντάχρονο ιερέα. Η κοπέλα και ο ιερέας που συστήνεται και ως καθηγητής Πανεπιστημίου, αποφάσισαν να εξαφανιστούν χωρίς να δώσουν σημείο ζωής, αναγκάζοντας τους γονείς του κοριτσιού να τον καταγγείλουν για αρπαγή ανηλίκου και ήδη η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει που βρίσκεται το ζευγάρι από το σήμα του κινητού τηλεφώνου της 15χρονης.

Γιούχαραν τον…ποδηλάτη πρωθυπουργό στη Σκιάθο

Εικόνα
Τις αντιδράσεις των λουόμενων στην παραλία των Κουκουναριών στη Σκιάθο προκάλεσε η παρουσία του πρωθυπουργού. Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την συνηθισμένη βόλτα του με ποδήλατο στην παραλία αν και ντυμένος με στολή ποδηλάτη έγινε γρήγορα αντιληπτός από τους παραβρισκόμενους στα Κουκουνάρια, οι οποίοι άρχισαν να τον γιουχάρουν.

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Εικόνα
Εσείς το ξέρατε;

Ποια επώνυμη εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν;

Εικόνα
Πάντα προκαλεί με κάθε της κίνηση. Άλλωστε είναι κάτι που της αρέσει να κάνει. Πρόκειται για ένα πολύ άτακτο κορίτσι που πρόσφατα εθεάθη σε έξοδό της να φοράει σιθρού μπλουζάκι και χωρίς σουτιέν. Ποια είναι;

Το solarium προκαλεί αλλαγές στον εγκέφαλο!

Εικόνα
Αν και οι επιστήμονες έχουν επανειλημμένα προειδοποιήσει το κοινό για τον αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος από τη χρήση solarium... λόγω παρατεταμένης έκθεσής τους στην υπεριώδη ακτινοβολία, αρκετά μεγάλος αριθμός ανθρώπων εξακολουθεί να τα χρησιμοποιεί.

Ζωή Χωρίς Χρήματα

Εικόνα
Η πρώην καθηγήτρια Χαϊντεμαρίε Σβέρμερ ζει χωρίς χρήματα τα τελευταία 13 χρόνια στη Γερμανία. Άρχισε ως πείραμα, αλλά τώρα δεν το αλλάζει με τίποτα. Και είναι πεπεισμένη ότι αυτό είναι το μέλλον της κοινωνίας μας. Πριν από 22 χρόνια η Χαϊντεμαρίε Σβέρμερ, καθηγήτρια γυμνασίου, μόλις έβγαινε από ένα επώδυνο διαζύγιο και αποφάσισε να μετακομίσει μαζί με τα δύο παιδιά της στο χωριό Λούνεμπουργκ, κοντά στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας.

Ερευνητές εφηύραν διάφανες μπαταρίες λιθίου

Εικόνα
Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Στανφορντ στην Αμερική, βρήκαν τρόπο να κατασκευάσουν διάφανες μπαταρίες λιθίου. Συγκεκριμένα ο μεταπτυχιακός φοιτητής Yuan Yang σε συνεργασία με τον καθηγητή του Yi Cui στο SLAC National Accelerator Laboratory, ανακάλυψε ένα τρόπο να κατασκευάσει μία μπαταρία ιόντων λιθίου που να είναι διάφανη. Yποστηρίζουν πως όταν ξεκινήσει μαζική παραγωγή τέτοιων μπαταριών, το κόστος κατασκευής τους θα είναι παρόμοιο με τις κλασικές μπαταρίες λιθίου. Δείτε το βίντεο..

Βαρδής: «Αν δεν πληρώσεις δεν ακούγεσαι στα ραδιόφωνα»

Εικόνα
Την αγανάκτηση του για την πολιτική των ραδιοφωνικών σταθμών εξέφρασε ο Αντώνης Βαρδής. Ο συνθέτης μάλιστα παραδέχτηκε ανοικτά πως αν δεν πληρώσεις δεν ακούγεσαι. «Δεν θα τολμούσαν να μου ζητήσουν λεφτά για να παίξουν τραγούδια μου στο ραδιόφωνο κι αν ακόμη τους έδινα, δεν θα τα έπαιρναν γιατί ξέρουν ότι θα τους ξεφωνίσω. Κάποτε είχα πάρει τηλέφωνο έναν διευθυντή ραδιοφώνου που τον θεωρούσα φίλο και του είπα: «Έμαθα από την εταιρεία μου ότι δεν παίζεις το τραγούδι που σου έστειλε».

Το πρωί άνεργοι, το βράδυ... εκατομμυριούχοι!

Εικόνα
Η τύχη χτύπησε την πόρτα εργαζομένων σε εργοστάσιο στον Καναδά Μέσα σε 48 ώρες δέκα εργαζόμενοι σε εργοστάσιο στην Οτάβα του Καναδά έζησαν τα πιο αντιφατικά συναισθήματα, από την απόλυτη απελπισία στην απόλυτη ανακούφιση. Από άνεργοι έγιναν εκατομμυριούχοι καθώς λίγο μετά την απόλυσή τους έμαθαν πως είχαν κερδίσει το τζακ ποτ στη λοταρία!

Η συγγραφέας που γεννήθηκε αγόρι και έγινε κορίτσι!

Εικόνα
Η Χριστίνα Μπαλτζή, η συγγραφέας που έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες αποκαλύπτει πρώτη φορά το μεγάλο της μυστικό, πώς γεννήθηκε αγόρι και… έγινε κορίτσι. Η συγγραφέας αποκαλύπτει τη συγκλονιστική ιστορία που κρύβεται πίσω από το όνομά της! ''Εγώ γεννήθηκα σαν ένα μικρό αγόρι, στην Αλεξανδρούπολη, σε ένα πολύ μικρό χωριό, τον Προβατώνα. Μεγάλωσα μαζί με τον παππού και τη γιαγιά μου, αφού οι γονείς μου είχαν χωρίσει λίγο μετά τη γέννησή μου. Μέχρι τα 4 μου χρόνια, δεν είχα καταλάβει ακόμη τη διαφορά των δύο φύλων. Ξεκίνησα να την αντιλαμβάνομαι πρώτη φορά, όταν στο σχολείο έπρεπε να στοιχηθώ κι εγώ πίσω από τα αγόρια. Εγώ τότε αρνήθηκα. Ήθελα να στοιχηθώ με τα κορίτσια, γιατί ενδόμυχα ακόμη δεν ήθελα να πιστέψω ότι είμαι κι εγώ αγόρι'', εξομολογείται η Χριστίνα Μπαλτζή στο People.

Λευκάδα: Αστυνομικός συνεργός σε ληστεία

Εικόνα
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα Αστυνόμος Β’, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για συνέργεια σε ληστεία.

Ένα απλό τεστ προβλέπει το φύλο

Εικόνα
Ένα απλό τεστ που αναλύει το DNA του παιδιού στο αίμα της εγκύου μητέρας, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να προβλέψει με μεγάλη ακρίβεια (95% έως 99%) ήδη από την έβδομη εβδομάδα της κύησης το φύλο του μωρού.

Αυτοκτόνησε από τύψεις 22 χρόνια μετά

Εικόνα
Τραγικό θάνατο βρήκε ο 50χρονος Stephen Whittle, ο οποίος αποφάσισε να αυτοκτονήσει 22 χρόνια μετά το θάνατο ενός φίλου του από την καταστροφή του Hillsborough το 1989. Ο άντρας, αγνοώντας το τι επιφύλασσε η μοίρα πούλησε το εισιτήριο που είχε για τον αγώνα της Liverpool σε ένα φίλο του κερδίζοντας έτσι κατά λάθος μερικά χρόνια ζωής. Δύο δεκαετίες μετά, ο άντρας, ο οποίος υπέφερε από χρόνια κατάθλιψη καθώς δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το τραγικό συμβάν, αποφάσισε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις ράγες του τραίνου.

Η χλιδάτη ζωή ενός δικτάτορα

Εικόνα
 Ιπτάμενες «επαύλεις» Ο Βρετανός φωτογράφος, Nick Gleys, επί τρία χρόνια ακολουθούσε Αφρικανούς ηγέτες προκειμένου να απαθανατίζει την καθημερινή τους ζωή. Τώρα, δημοσίευσε μια συλλογή φωτογραφιών, οι οποίες απεικονίζουν τα εσωτερικά των ιδιωτικών αεροπλάνων τους. Ο φωτογράφος αρνείται να αποκαλύψει τις ταυτότητες των «χλιδάτων» ηγετών. Δείτε τις φωτογραφίες

Το πιο περίεργο ζωήφιο που έχετε δει ποτέ, ξεκουφαίνει με τα γεννητικά του όργανα!

Εικόνα
Ναι καλά διαβάσατε. Ένα έντομο που ζει στα ρυάκια της Ευρώπης παράγει με τα γεννητικά του όργανα καντάδες των 99,2 decibel, πιο δυνατές κι από ανοιχτή συναυλία. Σύμφωνα μάλιστα με τους βιολόγους που το ηχογράφησαν, είναι το πιο φωνακλάδικο ζώο του κόσμου αναλογικά με το μέγεθός του.

Ζωντανα ανθρωποειδή κατοικίδια!

Εικόνα
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΨΥΧΩΝ Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA. Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο ?? να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα... μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτείνες. Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα.

Γκέι αδέρφια από τη Λάρισα παντρεύτηκαν με διπλό γάμο τους συντρόφους τους

Εικόνα
Σάλο προκάλεσε ο διπλός γκέι γάμος που πραγματοποίησαν στο Μανχάταν δύο αδέρφια ομογενών από τη Λάρισα. Ο Έρικ και Ιλίς Μπακόλα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου με τους επί δώδεκα χρόνια συντρόφους τους στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, την πρώτη κιόλας μέρα που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος «Equal Μarriage Act» που επιτρέπει το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Οι top άχρηστες εφευρέσεις

Εικόνα
Δείτε τις photos

Ορισμένα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Αμερική

Εικόνα
Έχουν και αυτοί τους δικούς τους τρελούς τους «χωριού»

Τελικά θέλει μεγάλη δεξιοτεχνία... για να κάνεις σκονάκια!

Εικόνα
 Στο χρόνο που χρειάζεται να αφιερώσεις για να φτιάξεις τα παρακάτω σκονάκια... μπορείς άνετα να διαβάσεις και να μην σπαζοκεφαλιάζεις για το πως δεν θα σε πιάσουν...