Γκέι αδέρφια από τη Λάρισα παντρεύτηκαν με διπλό γάμο τους συντρόφους τους

Σάλο προκάλεσε ο διπλός γκέι γάμος που πραγματοποίησαν στο Μανχάταν δύο αδέρφια ομογενών από τη Λάρισα.

Ο Έρικ και Ιλίς Μπακόλα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου με τους επί δώδεκα χρόνια συντρόφους τους στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, την πρώτη κιόλας μέρα που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος «Equal Μarriage Act» που επιτρέπει το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων.


Εντύπωση πάντως προκάλεσαν οι δηλώσεις της μητέρας τους Στέλλας Μπακόλα, η οποία συγκινημένη έδωσε το παρούσα στη σημαντική αυτή στιγμή των παιδιών της:

«Είναι απίστευτο. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Τώρα τα παιδιά μου θα έχουν τα ίδια δικαιώματα που έχει κάθε παντρεμένο ζευγάρι».

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ωστόσο δήλωσε και ο γιος της Έρικ που πλέον τόσο ο ίδιος όσο και η αδερφή του θα μπορούν να ζήσουν ελεύθερα τον έρωτα με τους αγαπημένους τους.

Μάλιστα, ο ευτυχής γαμπρός δήλωσε σχετικά:

«Πηγαίναμε συχνά στην Αθήνα και τη Λάρισα, στη γενέτειρα των γονέων μου και αρχικά ήταν δύσκολο να εκμυστηρευτούμε τις σχέσεις μας. Προ τριών ετών ήρθε μαζί μας και ο Μάικλ και η μητέρα μου το ανακοίνωσε στους συγγενείς μας. Πήρε πολύ χρόνο και ήταν δύσκολο να το χωνέψουν, διότι υπάρχουν τα ταμπού τα οποία δεν επιτρέπουν στον άνθρωπο να δει την πραγματική διάσταση των πραγμάτων».



stifora.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...