Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 27, 2011

Από τα μπουζούκια στις χειροπεδες ο Λάκης Γαβαλάς

Εικόνα
Για μια εβδομάδα, ο Λάκης Γαβαλάς ήταν ο πιο... καταζητούμενος Έλληνας για χρέη προς το Δημόσιο. Τελικά, τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών και όπλων κατάφεραν να τον εντοπίσουν, όχι σε κάποιο από τα σπίτια του ή στο γραφείο του, άλλα στο πρώτο τραπέζι νυχτερινού κέντρου, να διασκεδάζει παρέα με επώνυμους Αθηναίους…

H «τηλεόραση του μέλλοντος» θα κυκλοφορήσει τα επόμενα Χριστούγεννα;

Εικόνα
Πρόκειται για ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα προϊόντα, που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τηλεόραση.

Η μόδα των αεροσυνοδών

Εικόνα
Οι πιο παράξενες στολές

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: "Έκανα πορνεία επί τρία χρόνια"

Εικόνα
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, εξομολογήθηκε πως εργάστηκε για τρία χρόνια σε γραφείο συνοδών και πως έχει κάνει σεξ, επανειλημμένα, με παραπάνω από έναν σύντροφο. «Έκανα πορνεία-όχι στο πεζοδρόμιο. Όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, εργάστηκα σε γραφείο συνοδών. Είναι ένα επάγγελμα και αυτό», δήλωσε στο περιοδικό «Εγώ».

Σύμβουλος υφυπουργού θύμα νευρικής ανορεξίας

Εικόνα
«Με λένε Στέλα (με ένα λάμδα), μικρή με φώναζαν Σταλίτσα και αυτή είναι η ιστορία. Είμαι 29 χρονών και τα τελευταία 13 χρόνια της ζωής μου πάσχω από νευρική ανορεξία». Έτσι, ξεκινάει το βιβλίο της Στέλας Λέτσιου, συμβούλου του υφυπουργού Υγείας,  Μάρκου Μπόλαρη, που δίνει την δική της μάχη απέναντι στην μάστιγα της εποχής: την νευρική ανορεξία.

Κακός οιωνός για τον γάμο

Εικόνα
Κάτι θα στραβώσει...[video]

Tρελή διαφήμιση αποσμητικού στο βίντεο που ακολουθεί...

Εικόνα
..κυριολεκτικά τα σπάει!!! Δείτε την...

Έξαλλος ο Kris Humphries με την Kim Kardashian

Εικόνα
Όταν όλος ο γάμος διαρκεί μόλις 73 ημέρες, πόσο νομίζετε ότι μπορεί να κρατήσει ο… μήνας του μέλιτος; Μάλλον όχι και τόσο πολύ! Μπορεί πλέον να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως το αμερικανικό κοινό τώρα «ενημερώνεται» για τις λεπτομέρειες του έγγαμου μεν, σύντομου δε, βίου της Kim Kardashian και του Kris Humphries.

Πήγε να απατήσει την γυναίκα του με την... γυναίκα του!!!

Εικόνα
Θα το φυσά και δεν θα κρυώνει ένας 45χρονος από την Χαλκίδα, ο οποίος προσπάθησε να βρεί γυναίκα να κάνει σεξ μέσω του διαδικτύου, και τελικά το πέτυχε, όμως δεν ήξερε πως η γυναίκα αυτή ήταν η σύζυγός του που του ετοίμασε μία απρόσμενη έκπληξη...

36χρονη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 ετών γιατί έκανε σεξ με 12χρονο 191 φορές!

Εικόνα
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη ήρθε στο φως στη Βρετανία, σοκάροντας όσους την παρακολούθησαν.

Μεταμόσχευση χεριού σε 65χρονο στην Αυστραλία

Εικόνα
Για πρώτη φορά στην Αυστραλία, ομάδα Μελβουρνιωτών επιστημόνων επιχείρησαν και επέτυχαν μεταμόσχευση χεριού σε 65χρονο.

Ο πιτσιρικάς απλά δεν υπάρχει! [video]

Εικόνα
Εντάξει. Δεν είναι τυχαίο που το βίντεο δεν έχει κλείσει ούτε μήνα στο YouTube και έχει πάνω από 2,5 εκατομμύρια views! Η κοπέλα, κάνει lip sync τον Akon και νομίζει πως χορεύει τόσο καταπληκτικά που της αξίζει να έχει άπειρα views στο YouTube, τρώει ένα τόσο EPIC videobombing που το like στο video μοιάζει πολύ λίγο!

Δεκαπέντε χρόνια φυλάκιση για ένα «Like»

Εικόνα
Οι αρχές της Ταϊλάνδης έχουν προειδοποιήσει τους χρήστες του Facebook ότι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν 3 έως 15 έτη φυλάκιση, εάν τολμήσουν να πατήσουν το «Κοινοποίηση» ή «Μου αρέσει (κοινώς like)» σε εικόνες ή άρθρα προσβλητικά ή που έστω δεν κολακεύουν την μοναρχία της χώρας.

10 άνθρωποι που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο

Εικόνα
Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν τον εύκολο τρόπο να αποκτήσουν περισσότερη ευχαρίστηση πλούτο ή δύναμη. Κατά μια έννοια, είναι συναρπαστικό το μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να πετύχει ότι επιθυμεί περισσότερο. Στη λίστα που ακολουθεί θα δείτε 10 ανθρώπους που πιστεύεται πως στραφήκαν στο κακό για να αποκτήσουν ότι επιθυμούσαν...

Είναι μόλις 34 ετών και έχει ήδη 16 παιδιά από 14 διαφορετικές γυναίκες!

Εικόνα
Είναι 34 ετών, είναι άνεργος και έχει ήδη 16 παιδιά, ενώ το 17ο είναι ήδη καθ' οδόν. Ο λόγος για έναν Σκοτσέζο, ο οποίος φαίνεται ότι έχει κάνει την πατρότητα χόμπι, χωρίς ωστόσο το απαραίτητο αίσθημα υπευθυνότητας που απαιτείται σε αυτές τις περιστάσεις.

Κάνουν ήδη συναλλαγές σε δραχμή!

Εικόνα
Η Wall Street Journal αποκαλύπτει πως κορυφαίες διεθνείς εταιρείες συναλλαγών ξεκίνησαν την Κυριακή δοκιμαστικές ηλεκτρονικές συναλλαγές σε δραχμή.