Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 19, 2011

Ο πατερας 100 , 80 ο γιος “ σκοτωθηκαν ” για μια Βουλγαρα !

"Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει" λέει ένα γνωμικό, "πυρ γυνή και θάλασσα" λένε επίσης από πολύ παλιά οι Έλληνες, όταν όμως μια γυναίκα χωρίζει πατέρα και γιο και η σούμα στα χρόνια των εμπλεκόμενων φτάνει τα... 230(!) ε, τότε είναι είδηση.

Ζωγράφος «αστέρι» ετών… τεσσάρων!

Εικόνα
Όχι, δεν πρόκειται για παιχνίδι. Η έκθεση ζωγραφικής της μικρής Αελίτα Άντρε από τη Μελβούρνη το Σάββατο (04.06) που ονομάστηκε “το θάυμα του χρώματος” ήρθε σα συνέχεια των ήδη τεσσάρων επιτυχημένων της πινάκων, που πουλήθηκαν έναντι 6.000 λιρών ο καθένας. Στην έκθεση ζωγραφικής η μικρή Αελίτα, φορώντας μια φούστα μπαλαρίνας και μια κορδέλα με πεταλούδα, καλωσόρισε τους λάτρεις της ζωγραφικής που ήρθαν να θαυμάσουν τα έργα της και εντέλει να αγοράσουν πέντε από αυτά.

Λιποθυμουσε καθε φορα που σηκωνοταν ορθια

Εικόνα
Η 22χρονη Lizzie Rees πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, που την έκανε να λιποθυμάει κάθε φορά που σηκωνόταν όρθια. Η θέλησή της, όμως, και ένα φάρμακο για την καρδιά την έκαναν να ξεπεράσει το πρόβλημα και να καταφέρει να σταθεί όρθια! Η 22χρονη πάσχει από το Ορθοστατικό Σύνδρομο Ταχυκαρδίας (POTS) που δεν επιτρέπει στο σώμα να προσαρμοστεί στην έλξη της βαρύτητας. Το σύνδρομο «τρέλαινε» τους καρδιακούς παλμούς της Lizzie με αποτέλεσμα να λιποθυμάει τουλάχιστον 5 φορές τη μέρα!

Γέννησε εξάδυμα στη Γιορτή του Πατέρα!

Εικόνα
Το καλύτερο δώρο έκανε στον άντρα της η 30χρονη Heather Carroll, η οποία ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα έφερε στον κόσμο εξάδυμα! Περισσότεροι από 50 γιατροί στο νοσοκομείο Brookwood στο Birmingham συνεργάστηκαν για να γεννηθούν γερά 5 κορίτσια και ένα αγόρι, τα οποία ζύγιζαν περίπου 1 κιλό το καθένα.

Η νέα σύντροφος του Mel Gibson είναι Ελληνίδα- Ποιο είναι το μυστικό της;

Εικόνα
Έκανε οκτώ παιδιά και χώρισε μετά από 25 χρόνια γάμου την γυναίκα του για μια 30χρονη. Δύο χρόνια μετά από αυτό, ο Mel Gibson χώρισε ΚΑΙ την Οksana Grigorieva για τα μάτια μιας Ελληνίδας, ακόμη μικρότερης.

Ομαδικός… αυνανισμός στην Πάτρα!

Εικόνα
Απίστευτο μπορεί να ακούγεται, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Πατρινός οργανώνει, μέσω Ίντερνετ, συναντήσεις ανδρών για ομαδικό αυνανισμό! Ναι, σωστά διαβάσατε. Με αγγελία που έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο και μάλιστα δύο φορές τους τελευταίους μήνες, με τη δεύτερη μόλις πριν από λίγες μέρες, ο εν λόγω Πατρινός απευθύνεται σε όσους άντρες, προφανώς γκέι, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε παιχνίδια ομαδικού αυνανισμού, πιθανότατα σε χώρο δικό του.

17 λόγοι που το σεξ κάνει καλό στην υγεία

Εικόνα
Το σεξ είναι κάτι παραπάνω από μερικές σύντομες στιγμές ευχαρίστησης, αφού όλα τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι η ενεργή σεξουαλική ζωή είναι το καλύτερο φάρμακο, χαρίζοντας υγεία και μακροζωία. Ανακαλύψτε 17 (επιπλέον) λόγους για να επισκέπτεστε πιο συχνά την κρεβατοκάμαρά σας.

Ψάρι με χείλη... Αντελίνα Τζολί

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ: Μόνο το... κραγιόν λείπει

Το χωριό... των Στρουμφ

Εικόνα
  Αφού επιλέχθηκε ως η τοποθεσία για την επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης, από μικρούς και μεγάλους, «The Smurfs», το χωριό Juzcar της Ισπανίας βάφτηκε όλο μπλε.

Πήγε να πυροβολήσει ένα γουρούνι και σκότωσε τη γυναίκα του!!

Εικόνα
Πόσο ακριβά μπορεί να κοστίσει η αστοχία κάποιου;; Δυστυχώς ένα ζωντανό παράδειγμα που μας έρχεται από τη Ρωσία και συγκεκριμένα από την περιοχή Tula, μας αποδεικνύει πως η αστοχία κάποιου μπορεί να κοστίσει ακόμα και μια ανθρώπινη ζωή.

Αναγκάζουν τα τρίχρονα παιδιά τους να μάθουν pole dancing!

Εικόνα
Απαραίτητη για την ανάπτυξη των τρίχρονων κοριτσιών, σύμφωνα με πολλές Βρετανίδες μητέρες δεν είναι ούτε τα βιβλία, ούτε οι επιμορφωτικές εκδρομές αλλά το pole dancing! Μα καλά είναι δυνατόν να έχουν φτάσει τα κοριτσάκια τριών χρονών και να μην ξέρουν να λικνίζονται με χάρη πάνω στο στύλο; Ντροπή! Οι Βρετανίδες μητέρες βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου τα παιδιά τους να πάρουν το κολάι σ’ αυτή τη… σεξουαλική γυμναστική. Έξι ολόκληρα ευρώ την ώρα δίνουν.

Πωλητήριο στην Ακρόπολη έβαλαν οι Sunday Times!

Εικόνα
 Δημοσίευμα με τίτλο «Ελλάδα: όλες οι λογικές προσφορές είναι καλοδεχούμενες» αναφέρει με προκλητικό τρόπο στις αποκρατικοποιήσεις και υπογραμμίζει ότι «η οικονομική κρίση έχει βάλει στο τραπέζι πολλά κρατικά περιουσιακά στοιχεία καθώς η χώρα χρειάζεται να συγκεντρώσουν μέχρι και 120 δισ. ευρώ για να καλύψει τους λογαριασμούς της».

Καπάκια υπονόμων καμβάδες ζωγραφικής

Εικόνα
 ΔΕΙΤΕ: Η τέχνη διακοσμεί το δρόμο

Για μαντέψτε τι σφήνωσε στο κλιματιστικό...

Εικόνα
  Και μετά αν μπορείτε πείτε πώς μπορεί να έγινε αυτό....

Τώρα μας κυνηγάνε να μας δώσουνε λεφτά

Εικόνα
Πως η Ελλάδα ανάγκασε Ευρωπαίους, ΔΝΤ και Αμερικανούς στην μεγαλύτερη τους ''κωλοτούμπα'' και από εκεί που μας απειλούσαν πως θα μας παρατήσουν να χρεοκοπήσουμε τώρα μας ''βομβαρδίζουν'' με εκατοντάδες δις ευρώ βοήθειας. Μέσα σε λίγα 24ωρα η στάση πολιτικών και μεγαλοεπενδυτών σε όλο το κόσμο απέναντι στην Ελλάδα ήρθε ''τούμπα''.

Φυλάκισε το γιο του σε κουτί επειδή έκλεβε κότες

Εικόνα
Από την αστυνομία περίμενε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης ένας κλεφτοκοτάς , από το μπαμπά του ήρθε. Και τι ποινή, χειρότερη από αυτή που θα «έτρωγε» αν καταδικαζόταν.

«Έψαχνα κάτω από το κρεβάτι για να βρω κανένα ευρώ»

Εικόνα
  Οι δύσκολες στιγμές του ηθοποιού πριν την επιτυχία Είναι ίσως ο πιο δημοφιλής ηθοποιός της νέας γενιάς. Πριν την επιτυχία, δούλεψε ως σερβιτόρος, ενώ πουλούσε και αγάλματα στο Μοναστηράκι. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και για το κίνημα των Αγανακτισμένων.

Μοναχός... Κώστας Πάσαρης!

Εικόνα
Ενδείξεις ειλικρινούς μεταμέλειας παρουσιάζει ο διαβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης και από τις φυλακές της Ρουμανίας όπου βρίσκεται έγκλειστος, διατείνεται πως επιθυμεί να ακολουθήσει το δύσβατο δρόμο του Θεού, μετά την αποφυλάκισή του.