Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 15, 2011

Τα πιο περίεργα προφυλακτικά

Εικόνα
                    Eδώ θα βρεις τα πιο περίεργα προφυλακτικά για τις πιο ιδιαίτερες τετ α τετ στιγμές με τη σύντροφό σου!

Τα πιo πολυτελή αεροπλάνα του κόσμου!

Εικόνα
            Δείτε πως προτιμούν να μετακινούνται κάποιοι …

Μαξιλάρια για αγκάλιασμα

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ:Φορέστε τα, αγκαλιάστε τα, ή απλά κοιμηθείτε

Ένα εξώγαμο παιδί οδήγησε τον Σβατσενέγκερ στο διαζύγιο

Εικόνα
Αποκαλύφτηκε τελικά ο πραγματικός λόγος που ο Αρνολντ Σβατσενέγκερ και η Μαρία Σράιβερ αποφάσισαν να χωρίσουν. Δεν ήταν, όπως αποδείχθηκε, ότι ήθελαν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους και άλλα τέτοια, αλλά ένα 10χρονο παιδί, που απέκτησε από τη σχέση του με μια από τις οικιακές βοηθούς της οικογένειας.

Πήρε άδεια για να αυνανίζεται εν ώρα εργασίας!!

Εικόνα
Άδεια για να αυνανίζεται για ένα τέταρτο ανά δύο ώρες πήρε από δικαστήριο μια Βραζιλιάνα! Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η Άνα Καταλίνα Μπεζέρα Σιλβάρες πάσχει από ψυχαναγκαστικό οργασμό γεγονός που την κάνει να θέλει συνεχώς να έχει οργασμό.

Από 10 ετών στο Facebook

Εικόνα
Περίπου 7.5 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες του facebook είναι μικρότεροι από 13 χρονών και λένε ψέματα για την ηλικία τους. Ακόμη, περισσότερα από τα 5 εκατομμύρια αυτών των χρηστών είναι κάτω από 10 ετών!

Η καμαριέρα- δήμιος του Mr. ΔΝΤ- Δείτε φωτογραφία

Εικόνα
Ophelia Famotidina φαίνεται να είναι το όνομα της μοιραίας καμαριέρας που της επιτέθηκε ο Ντομινίκ Στρος Καν και οδηγήθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αμαυρώνοντας μια πολυετή καριέρα στο χώρο της πολιτικής. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι πληροφορίες γύρω από την 32χρονη υπάλληλο του ξενοδοχείου είναι συγκεχυμένες. Η Wall Street Journal κάνει λόγο για παντρεμένη γυναίκα με δύο παιδιά, το ένα ηλικίας 16 ετών με καταγωγή από τη Γουινέα.

Φτιάξτε laptop μόνοι σας

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Θα σας έρθει και πολύ οικονομικό

Γυμνή η κόρη του, εγκεφαλικό ο ροκ σταρ…

Εικόνα
«Θα τη… σφάξω» έλεγε παλαιότερα ο ερμηνευτής του «Satisfaction» σε περίπτωση που θα εμφανιζόταν γυμνή στα περιοδικά η κόρη του. Αλλά αυτά, όταν ήταν λύκος και όχι τώρα που έγινε γερόλυκος και σιγά μη τον ακούσει η πεταχτούλα Lizzy, η οποία τα’ βγαλε φόρα παρτίδα για το Playboy του Ιουνίου.

Να τι κάνει η υπερβολική κατανάλωση μπίρας

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Ακραίες... καταστάσεις

Γρίφος: Τα μπουκάλια

Εικόνα
Στα πλαίσια ενός προγράµµατος ανακύκλωσης, όσοι επιστρέφουν άδεια µπουκάλια κάποιου αναψυκτικού µπορούν να τα ανταλλάξουν µε γεµάτα. Συγκεκριμένα, τα 4 άδεια µπουκάλια ανταλλάσσονται µε 1 γεµάτο. Πόσα µπουκάλια αναψυκτικού θα πιει µια οικογένεια που συγκέντρωσε 24 άδεια µπουκάλια; Λύση

Αυτός θέλει να βάλει στον ίσιο δρόμο την Ελλάδα;

Εικόνα
Η είδηση πως ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Ειλικρινά, πόσο ειρωνικό φαντάζει το γεγονός πως άνθρωποι σαν τον Στρος Καν, ζητούν από ολόκληρους λαούς να δεχθούν μέτρα λιτότητας και συναφή κουραφέξαλα;

Συναυλία για ρεκόρ Γκίνες στο Ηράκλειο

Εικόνα
400 μαντολίνα είναι έτοιμα να "κουρδιστούν" για τη συναυλία της μεγαλύτερης ορχήστρας με, τι άλλο, μαντολίνα που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 13 Ιουλίου, στη Πλατεία Ελευθερίας.

Στο... σκαμνί η κόρη του Άκη

Εικόνα
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Τριμελούς Εφετείου της Αθήνας με την κατηγορία της εκ προθέσεως παράλειψης δήλωσης «πόθεν έσχες» κατ΄εξακολούθηση επί δυο χρόνια, θα καθίσει η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου Αρετή.

Μαντεύετε πού μπορεί να χρησιμεύει αυτό το εργαλείο;

Εικόνα
Τρομερή πατέντα!  

Σχεδίασαν ανάποδο σπίτι!

Εικόνα
Το ανάποδο σπίτι της φωτογραφίας σχεδιάστηκε για μια ειδική έκθεση στο Trassenheide της Γερμανίας και είναι ανοικτό για το κοινό. Οι δημιουργοί του, Klaudiusz Golos και Sebastion Mikuciuk, είπαν ότι δεν έχτισαν το σπίτι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, απλώς το μόνο που ήθελαν ήταν να κάνουν κάτι... διαφορετικό.

Sex και αυτοκίνητο. Μαζί ή χώρια;

Εικόνα
Δοκιμάσαμε χιλιάδες αυτοκίνητα και αρκετές συντρόφους για να μην έρθετε ποτέ σε δύσκολη θέση εσείς! Σε όλους μας έχει συμβεί στη ζωή μας να βρεθούμε με το έτερον ήμισυ σε ένα αυτοκίνητο μέσα στην ερημιά και… να ανάψουν τα αίματα.

Τεσσάρων ετών με ύψος 1 μέτρο και 91 κιλά!

Εικόνα
Η 91 κιλών Σουμάν Χατούν από την Ινδία έχει καταδικάσει στην πείνα τη φτωχή υπόλοιπη οικογένειά της. Η όρεξή της μοιάζει ακόρεστη και, όταν δεν της δίνουν φαγητό, κλαίει μέχρι αποπληξίας, κυλιέται στο πάτωμα και τρώει λάσπη.

Πέταξε τα ράσα για να παντρευτεί την έγκυο σύντροφο του

Εικόνα
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κρήτη με την απόφαση ιερωμένου να εγκαταλείψει το σχήμα για χάρη μιας γυναίκα.

Το gadget που περίμεναν όλοι οι οδηγοί

Εικόνα
Επιτέλους κάτι χρήσιμο...