Η καμαριέρα- δήμιος του Mr. ΔΝΤ- Δείτε φωτογραφία


Ophelia Famotidina φαίνεται να είναι το όνομα της μοιραίας καμαριέρας που της επιτέθηκε ο Ντομινίκ Στρος Καν και οδηγήθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αμαυρώνοντας μια πολυετή καριέρα στο χώρο της πολιτικής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι πληροφορίες γύρω από την 32χρονη υπάλληλο του ξενοδοχείου είναι συγκεχυμένες. Η Wall Street Journal κάνει λόγο για παντρεμένη γυναίκα με δύο παιδιά, το ένα ηλικίας 16 ετών με καταγωγή από τη Γουινέα.


Το ίδιο ισχυρίζεται και η New York Post ενώ οι New York Times αναφέρουν πως πρόκειται για μια ανύπαντρη μητέρα με ένα παιδί που ζει στο Μπρονξ και είναι αφρικανικής καταγωγής.

Ο σπιτονοικοκύρης της μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την 32χρονη χωρίς ωστόσο να δώσει πολλές πληροφορίες. Μητέρα και κόρη πριν από λίγους μήνες μετακόμισαν στο συγκεκριμένο σπίτι ενώ όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν προκαλέσει καμία φασαρία.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ κάνουν λόγο για μια γυναίκα με μέτρια εξωτερική εμφάνιση.

Εδώ και λίγη ώρα η φωτογραφία αυτή κάνει τον γύρο του κόσμου κυρίως μέσα από blog. Σε διάφορα site αναφέρουν ότι είναι η γυναίκα που αποπειράθηκε να βιάσει ο Ντομινίκ Στρος Καν αν και προς το παρόν αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.



Σύμφωνα με την σελίδα της συγκεκριμένης κοπέλας στο Facebook, έχει γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου του 1979 και εργάζεται ως καμαριέρα στο Sofitel.

Οι πρώτες πληροφορίες για την ταυτότητα της καμαριέρας βγήκαν από γαλλικά site περίπου στις 01:00 ώρα Ελλάδας, αλλά ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κανένα μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο. Το jssnews.com ανήρτησε πριν αρκετές ώρες την φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω. Φέρεται πως είναι από την ιστοσελίδα της Ophelia Famotidina στο Facebook και τα μόνα στοιχεία που είναι ορατά είναι πως πρόκειται για καμαριέρα που είναι υπάλληλος της εταιρείας ξενοδοχείων «Accor» από το 2008 μέχρι σήμερα, πως κατοικεί στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και πως γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1979.



stifora.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...