Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 24, 2013

Αυτό το κορίτσι έχει κάτι... υπερμεγέθες!

Εικόνα
Μάλλον δεν έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Βρέθηκε καρχαρίας με δύο κεφάλια

Εικόνα
Αμερικάνοι επιστήμονες επιβεβαίωσαν σήμερα την ύπαρξη ενός καρχαρία με δύο κεφάλια, τον οποίο και βρήκε ένας ψαράς στον Κόλπο του Μεξικό. Ο ψαράς ανακάλυψε τον δικέφαλο καρχαρία μέσα σε έναν άλλο καρχαρία. Ο καρχαρίας με τα δύο κεφάλια ήταν σε μικρή ηλικία, σύμφωνα με τη αγγλική daily mail και εκτός από δύο κεφάλια, είχε επίσης δύο σαγόνια, δύο στομάχια και δύο καρδιές. Αξίζει να αναφέρουμε πως στην περιοχή που βρέθηκε ο καρχαρίας, τα νερά, πριν από έναν χρόνο, είχαν μολυνθεί από πετρελαιοκηλίδα.

Έμεινε άφωνος όταν μέσα στο φαγητό του νοσοκομείο βρήκε ένα…

Εικόνα
Όταν ο Wayne Foster-Wells πήγε στο νοσοκομείο Royal Gwent στην περιοχή Newport της Νότιας Ουαλίας για να δει τη σύζυγό του η οποία την προηγούμενη μέρα είχε φέρει στον κόσμο το γιο τους, δεν περίμενε ότι το αίσθημα της αηδίας θα έπαιρνε τη θέση της χαράς του! Πώς άλλωστε να ένιωσε αυτός ο άνθρωπος, όταν αγοράζοντας ένα πιάτο φαί από το εστιατόριο του νοσοκομείου αντιλήφθηκε ότι το γεύμα του είχε έξτρα πρωτεΐνες! Αφού είχε φάει αρκετά μεγάλη ποσότητα από την ομελέτα με μπέικον, λουκάνικο και ντομάτες που είχε παραγγείλει παρατήρησε ότι υπήρχε και ένα επιπλέον υλικό ένα σκουλήκι!

Έφτιαχνε ζαμπόν με μετεωρίτη αξίας 5.000.000$

Εικόνα
Ένα κομμάτι μετάλλου το οποίο χρησιμοποιούσε ένας Ισπανός αγρότης για περισσότερα από τριάντα χρόνια για να πατά ζαμπόν ήταν μετεωρίτης! Ο λόγος για τον Faustino Asensio Lopez ο οποίος βρήκε την 100 γραμμαρίων και 45 εκατοστών πέτρα το 1980 σε ένα χωράφι κοντά στην Ciudad Real. Ο αγρότης πίστευε ότι το μέταλλο ήταν θραύσμα από κάποιο μέταλλο της εποχής του εμφυλίου. Άρχισε να υποπτεύεται ότι ήταν μετεωρίτης, όταν σε ένα ρεπορτάζ της τηλεόρασης, έμαθε ότι κάποιος μετεωρίτης έπεσε στο παρελθόν στην περιοχή του.

Κάτι ξέχασε...

Εικόνα