Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 8, 2012

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Εικόνα

H 4χρονη που έχει σχεδόν το ίδιο ΙQ με τον Stephen Hawking και τον Einstein!

Εικόνα
Το να δεχθεί η Mensa στους κύκλους της, ένα τετράχρονο κορίτσι, το οποίο διαθέτει παρόμοιο δείκτη νοησύνης με τον Stephen Hawking και τον Albert Einstein, αποτελεί δίχως αμφιβολία μια σπάνια είδηση..... Η Heidi Hankins, μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα το σχολείο, αλλά εντυπωσίασε στο τεστ νοημοσύνης καθώς συγκέντρωσε 159 βαθμούς... Ο μέσος όρος για ενήλικες είναι 100, ενώ με 130 ο επιτυχών θεωρείται αρκετά ''προικισμένος''... Οι γονείς της πρόσεξαν από μικρή ότι επιδείκνυε μοναδικά ταλέντα, και ο John Stevenage, διευθυντής της βρετανικής Μensa, τόνισε ότι οι γονείς της μικρής διέκριναν πολύ ορθά ότι η κόρη τους είχε μεγάλες δυνατότητες, ανακοινώνοντας παράλληλα και την είσοδο του νεαρότερου μέλους της Mensa...

Αυτοκτόνησε μετά από 38 διορθωτικές επεμβάσεις στο πρόσωπο

Εικόνα
Η Φάχρα Γιούνα έκανε 38 επεμβάσεις, προκειμένου να διορθώσει τις τρομερές βλάβες που προκλήθηκαν στο πρόσωπό της μετά από την επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της, με οξύ πριν δώδεκα χρόνια. Το οξύ προκάλεσε σοβαρές βλάβες σε στόμα, μύτη και αυτιά. Οι επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ρώμη όπου και βρήκε καταφύγιο η άτυχη γυναίκα. Οι γιατροί προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τις βλάβες όμως δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν ποτέ τα ψυχικά τραύματα της.

Κατήγγειλε την σύντροφο του, επειδή δεν άντεχε άλλο σεξ!

Εικόνα
Εφιάλτη στα χέρια της… αχόρταγης συντρόφου του έζησε ένας 43χρονος στην Γερμανία, που αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία για να γλιτώσει. Ο άνδρας γνώρισε την 47χρονη πριν από κάποιες μέρες σε ένα μπαρ και πήγαν στο σπίτι της, για να ολοκληρώσουν, όπως και έγινε! Κάποια στιγμή ο άντρας κουράστηκε και έκανε το «λάθος» να της πει ότι φεύγει. Τότε αυτή τον κλείδωσε μέσα απαιτώντας συνεχή σεξουαλική ικανοποίηση.

Πόρισμα σοκ: Εγκληματική οργάνωση είχε συστήσει ο Άκης!

Εικόνα
Εγκληματική ομάδα, με σκοπό το ξέπλυμα των παρανόμων εσόδων του, είχε συστήσει σύμφωνα με τους εισαγγελείς ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος! Στις 103 σελίδες του πορίσματος που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr περιγράφεται το δίκτυο των offshore εταιρειών που είχαν ιδρύσει συγγενείς και στενοί συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου προσπαθώντας να καλύπτουν τα ίχνη τους και να "σβήνουν" τις διαδρομές του βρώμικου χρήματος που εισέπραττε ο πρώην υπουργός από τις εταιρείες που πλήρωναν μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα που κέρδιζαν.

Νοικιάζουν την ΕΛ.ΑΣ. σε ιδιώτες!

Εικόνα
Ενοικιαστήριο στην Ελληνική Αστυνομία βάζει η κυβέρνηση τη στιγμή που η εγκληματικότητα είναι εκτός ορίων και οι πολίτες νιώθουν τρόμο ακόμη και μέσα στα σπίτια τους. Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», η ΕΛ.ΑΣ. πλέον «ενοικιάζεται» επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν.

Παίρνουν διαζύγιο... στα 85

Εικόνα
Κι όμως, τα πάντα είναι πιθανά να συμβούν. Όπως ακόμα και να φθάσουν στις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου δύο... ηλικιωμένοι από την Πάτρα, άνω των ογδόντα ετών! Και αφορμή γι' αυτό; Το γεγονός ότι ο... 85χρονος σύζυγος τα έμπλεξε με μια Βουλγάρα με την οποία δηλώνει σφόδρα ερωτευμένος. Και επειδή η... 82χρονη σύζυγος βγήκε εκτός εαυτού ανακοίνωσε σε παιδιά κι εγγόνια την απόφασή της να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον επί δεκαετίες σύντροφο της ζωής της.