Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 8, 2012

Τα μωρά της Μ. Βρετανίας καταλαβαίνουν την ελληνική γλώσσα!

Εικόνα
Μια ενδιαφέρουσα έρευνα του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ, που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Cognitive Development», αποδεικνύει ότι τα μωρά μπορούν να καταλάβουν τι εννοούμε, ακόμα και όταν δεν μιλούν τη γλώσσα.

Ανήλικη λατρεύεται ως θεά

Εικόνα
Τη λατρεύουν σα θεά κι ας είναι ένα μικρό κορίτσι. Για τους Ινδουιστές και τους Βουδιστές είναι η μια «ζωντανή θεά» και θεωρείται ότι στο πρόσωπό της μετενσαρκώθηκε η θεά Κάλι, η οποία εμφανίζεται μόνο 13 φορές το χρόνο. Η Kumari, όπως ονομάζουν την ανήλικη έχει ντυθεί με μια κόκκινη και χρυσή φορεσιά και λατρεύεται με ευλάβεια από τους πιστούς. Θα περάσει τον υπόλοιπο χρόνο μέσα σε ένα ναό, μακριά από το κοινό και θα εμφανίζεται μόνο σε ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως οι θρησκευτικές γιορτές.

"Έχασα την παρθενιά μου δύο φορές"

Εικόνα
Η Hazel Jones πάντα αναρωτιόταν το λόγο για τον οποίο υπέφερε από φρικτούς πόνους και δύσκολες περιόδους κατά την διάρκεια της εφηβείας της! Στα 18 της έμαθε τον λόγο αφού σύμφωνα με διάγνωση έχει δύο κόλπους!

Έκανε προσθετική στήθους στο… τατουάζ του!!!

Εικόνα
Ο Καναδός Lane Jensen είναι φανατικός με τα τατουάζ, αφού έχει αρκετά στο σώμα του. Το πιο πρόσφατο, μάλιστα, απόκτημά του, αλλά και το πλέον αγαπημένο του, είναι μια γυναίκα στη γάμπα του. Μέχρι εδώ καλά…

Ο πιο αλλόκοτος τρόπος για να ξεφυλλίσεις μία εφημερίδα!

Εικόνα
Οι άνθρωποι εφευρίσκουν τρόπους, για να απλοποιήσουν την καθημερινότητας. Συμβαίνει όμως κάποιες φορές και το αντίθετο! Μία τέτοια εξαίρεση είναι και ο Joseph Herscher που κάνει με πολύπλοκο τρόπο, τα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας, όπως το ξεφύλλισμα μιας εφημερίδας. Δε χρησιμοποιεί τα χέρια του για να γυρίσει σελίδα, αλλά το κάνει με τη βοήθεια μιας χαρτοταινίας, ενός λάπτοπ, ενός χάμστερ, ενός σεσουάρ, ενός βιβλίου, και πολλών άλλων αντικειμένων.

Απίστευο βίντεο με την εναέρια κυκλοφορία

Εικόνα
Το ...μποτιλιάρισμα των ουρανών μοιάζει πολύ χειρότερο απ΄ αυτό που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στους δρόμους! Η εικόνα στο βίντεο δείχνει μία καθημερινή μέρα στο κόσμο. Δείτε πόσα αεροπλάνα πετούν! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ρόδος: Έκανε σεξ με τον σκύλο της και κόλλησε - Την πήγαν στο νοσοκομείο!

Εικόνα
Η είδηση κυκλοφόρησε από το ιατρικό κέντρο του νησιού, όπου μεταφέρθηκαν γυναίκα και σκύλος... Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή (08-01-2012), με πρωταγωνίστρια μια νεαρή γυναίκα, που μένει σε σπίτι στο κέντρο του νησιού. Η υπόθεση άρχισε να κυκλοφορεί, όταν η ίδια τηλεφώνησε στο ιατρικό κέντρο της περιοχής, για να καλέσει ασθενοφόρο και να ζητήσει βοήθεια. Τι είχε συμβεί;

Spareone: Το κινητό που μπορεί να λειτουργεί για… 15 χρόνια χωρίς να το φορτίσετε

Εικόνα
[CES 2012] Προβληματίζεστε από τη σύντομη διάρκεια της μπαταρίας του κινητού σας; Ιδού η λύση… Το Spareone δημιουργήθηκε από την εταιρεία Xpal Power (που έχει και τις μπαταρίες Energizer) και είναι ένα άκρως οικονομικό κινητό τηλέφωνο με μία απλή AA μπαταρία, που μπορεί να λειτουργεί συνεχώς για έως και 15 χρόνια (ο χρόνος αναμονής αυτός μπορεί να επιτευχθεί αν δεν το χρησιμοποιήσετε καθόλου φυσικά).

Δεν υπάρχει. Το τηλεκατευθυνόμενο που ρίχνει σε Bugatti Veyron [Video]

Εικόνα
Όχι δεν πρόκειται για αστείο. Λέγεται Traxxas XO-1, θα σου κοστίζει 1000 δολάρια και είναι το ταχύτερο τηλεκατευθυνόμενο στον κόσμο. Για να καταλάβεις ρίχνει ακόμη και σε Bugatti Veyron. Η κίνηση μεταδίδεται και στους δυο άξονες, η αεροδυναμική του έχει εξελιχτεί σε υπολογιστή και τροφοδοτείται από ένα ζευγάρι μπαταριών στα 5.000mAh έκαστη, την ώρα που το δικό σου iPhone προσφέρει το 1/7 της χωρητικότητας. Ναι, είναι ηλεκτροκίνητο και πάρε μια βαθιά ανάσα, πιάνει τα 0-98 χιλιόμετρα σε 2,3 δευτερόλεπτα, δηλαδή ταχύτερα και από Ferrari 458 Italia. Άλλα αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στον χρόνο των 0-160 που, ρίξε μια τσιμπιά, μετράει 5 δεύτερα ή με άλλα λόγια απαξιώνει ακόμη και Bugatti Veyron.

ΣΟΚ: Πουλάει το γιο του στο Facebook έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ

Εικόνα
Μια τραγική ιστορία λαμβάνει χώρα εδώ και λίγες ώρες στο Facebook, με αποτέλεσμα να έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλα τα τεχνολογικά sites του κόσμου. Ένας Σαουδάραβας έχει βάλει αγγελία στο κοινωνικό δίκτυο και πουλάει τον γιο του έναντι 73 εκατομμυρίων UAE Dirhams, δηλαδή 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ελληνική πιτσαρία στις 5 καλύτερες του Μανχάταν!

Εικόνα
Η πιτσαρία ενός ομογενή στην Αμερική βρέθηκε στο top 5 των καλύτερων στο Μανχάταν… Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Slice Harvester» και τον δημιουργό της Colin Hagendorf, ο οποίος κατάφερε μέσα σε 2 περίπου χρόνια να δοκιμάσει 362 πίτσες του Μανχάταν, μια από τις πέντε καλύτερες πιτσαρίες είναι η «Palace Pizza» η οποία ανήκει στον Έλληνα Γιάννη Καμπούρη.

Ντοπάρουν 6χρονα για να νικήσουν στα καλλιστεία!

Εικόνα
Μια Αμερικανίδα, μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού που παίρνει μέρος σε καλλιστεία παιδιών, δήλωσε μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, ότι δίνει στην κόρη της έναν «ειδικό χυμό» για να τη βοηθήσει να αποκτήσει την «ενέργεια» που της είναι «απαραίτητη» για να κερδίζει στους διαγωνισμούς. Η Τζουν Χόλερ είπε ότι κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το παιδί της και ότι το νέο της «όπλο» είναι ο «ειδικός χυμός». Δεν αποκάλυψε τα συστατικά του, αλλά επέμεινε ότι «δεν είναι επικίνδυνο» και ότι «κάνει καλό» στην 6χρονη Αλέινα. Η ίδια η μικρή, που με το βαρύ μακιγιάζ και τα σέξι ρούχα δεν μοιάζει καθόλου με 6χρονο, υποστηρίζει ότι όταν πίνει το χυμό νιώθει πιο χαρούμενη και έχει περισσότερη όρεξη για παιχνίδι.

Σκηνοθέτησε τον θάνατο του παιδιού της για να πάει διακοπές

Εικόνα
Τι μπορεί να σκαρφιστεί ο άνθρωπος για να… απολαύσει τις διακοπές του. Μια καθηγήτρια στην Νέα Υόρκη ξεπέρασε τα όρια, αφού σκηνοθέτησε τον θάνατο της κόρης της, για να χαρεί μια εβδομάδα επιπλέον διακοπών!!! Η αθεόφοβη έβαλε την μια κόρη της να πάρει στο σχολείο και να πει ότι η άλλη κόρη της έπαθε έμφραγμα. Στην συνέχεια τηλεφώνησε ξανά η κόρη της και είπε πώς η αδερφή της κατέληξε και πώς η μητέρα της έπρεπε να πάει στην Κόστα Ρίκα να πάρει την σορό του παιδιού της.

"Σήκωσαν" Πικάσο από την Εθνική Πινακοθήκη!

Εικόνα
Στο μάτι διαρρηκτών μπήκε η Εθνική Πινακοθήκη που βρίσκεται στη Βασ. Κωνσταντίνου 50, απέναντι από το ξενοδοχείο Χίλτον. Όπως έγινε γνωστό, στις 4:52 κτύπησε ο συναγερμός της Εθνικής Πινακοθήκης και ο φύλακας, που δεν είχε αντιληφθεί τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή, είδε ένα άτομο να απομακρύνεται τρέχοντας από το κτίριο. Αμέσως ερεύνησε τους χώρους και διαπίστωσε ότι λείπουν δύο πίνακες ζωγραφικής, γι' αυτό ειδοποίησε την Αστυνομία και τους υπευθύνους.

Μη με πειράζεις κρατάω iPad...video

Εικόνα
Επική σφαλιάρα υψηλής... τεχνολογίας!!! Δείτε την...

Guardian: Βρίσκουν μέσω Facebook τα παιδιά που έδωσαν για υιοθεσία!

Εικόνα
Αναστάτωση προκαλούν στις παιδικές ψυχές τα μηνύματα που αφήνουν πολλοί βιολογικοί γονείς στα παιδιά τους μέσα από το Facebook. Διεθνείς οργανώσεις προειδοποιούν για το νέο αυτό φαινόμενο που έκανε την εμφάνισή του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, αφού γονείς που έχουν δώσει τα παιδιά τους υιοθεσία ή τα ανέλαβε η Πρόνοια λόγω κακοποίησης, επικοινωνούν με τα παιδιά τους μέσω του Facebook.

Η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου στο Βέλγιο

Εικόνα
Η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου στο Βέλγιο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από μία ομάδα ιατρών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γάνδης, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας De Morgen. Η ιατρική ομάδα με επικεφαλής τον καθηγητή Φιλίπ Μπλοντέλ μεταμόσχευσε το πρόσωπο ενός δότη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, σε έναν βέλγο ασθενή με βαριά παραμόρφωση στο πρόσωπο.

ΝΤΡΟΠΗ: Με ΦΕΚ οι παιδόφιλοι θεωρούνται ανάπηροι και παίρνουν επίδομα!!!

Εικόνα
Οργή, απορία, αγανάκτηση, ντροπή; Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος την απίστευτη απόφαση του υπ. Εργασίας να θεωρήσει την ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ –ΑΝΑΠΗΡΙΑ και να δώσει συνεπώς, το δικαίωμα στους παιδόφιλους να διεκδικήσουν ΕΠΙΔΟΜΑ. Στο διαδίκτυο έχει ξεσπάσει σάλος, καθώς η πρωτοφανής ιστορία άρχισε πριν από δύο μήνες, το Νοέμβριο του 2011, με τη δημοσίευση απόφασης, στο Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως, που θεωρεί τους παιδόφιλους ανάπηρους.

11χρονη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αποδείχτηκε 8 μηνών έγκυος

Εικόνα
Ένα 11χρονο κορίτσι, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα χθες τη νύχτα, στην περιοχή Μπολού στη βόρεια Τουρκία, αποδείχτηκε ότι ήταν 8 μηνών έγκυος, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Χουριέτ... Το κορίτσι διακομίστηκε στα επείγοντα από τον 25χρονο “σύζυγό” της χθες, ο οποίος αρνήθηκε να την αφήσει να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο, όταν οι γιατροί ανακάλυψαν την κατάστασή της.