Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 11, 2011

Τι συμβαίνει όταν βλέπουμε κάποιον που μας αρέσει;

Εικόνα
Συγκεκριμένα, όταν βλέπουμε κάποιον που μας αρέσει οι κόρες των ματιών μας διαστέλλονται. Αυτό συμβαίνει επειδή το νευρικό σύστημα ελέγχει τους μυς των ιρίδων με αποτέλεσμα η αντίδραση του νευρικού συστήματος στα διαφορετικά ερεθίσματα να οδηγεί στην ακούσια διαστολή των κορών. Μια άλλη συνηθισμένη αιτία που οι κόρες διαστέλλονται είναι ο ενθουσιασμός ή η σεξουαλική διέγερση. Όταν ένα πρόσωπο βλέπει κάτι ή κάποιον που βρίσκει πολύ ελκυστικό, τα μάτια του μπορούν να διασταλλούν.

Τώρα και τα ζώα ...με ΚΤΕΛ!

Εικόνα
Με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων (ΑΔΑ: 4Α861-ΒΩΟ) επιτρέπεται η μεταφορά ζώου υποχρεωτικά εντός του χώρου επιβατών, όπως διαβάζουμε στο "adespoto.gr". Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τα τραγικά περιστατικά θανάτων ζώων που σημειώθηκαν, επειδή οι ανενημέρωτοι οδηγοί των ΚΤΕΛ διέταξαν τους φιλόζωους ιδιοκτήτες τους να τα βάλουν στον ακατάλληλο χώρο των αποσκευών.

Κάνει τα πάντα για να μοιάζει στον αντίχριστο

Εικόνα
Με το 666 να φιγουράρει στο μέτωπό του, ο Roy Gutfinski ή αλλιώς Caius Veiovis, όπως μετονομάστηκε κατηγορείται για τη δολοφονία τριών ανθρώπων καθώς και για αρκετές απαγωγές και για αυτό το λόγο φωτογραφίζεται στο αστυνομικό τμήμα της Μασαχουσέτης. Παρόλο που η ενοχή του 31χρονου άντρα δεν έχει επιβεβαιωθεί, το σίγουρο είναι ότι η εμφάνισή του σκορπά το φόβο σε όσους τον αντικρίζουν. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι φανερό ότι ο άντρας πέρα από τα τατουάζ και τις τρύπες που έχει κάνει έχει υποβληθεί και σε πλαστικές επεμβάσεις για να προσθέσει εμφυτεύματα στο μέτωπό του για να μοιάζει περισσότερο στον αντίχριστο. Για τον ίδιο λόγο ο άντρας δε δίστασε να αλλάξει μέχρι και το όνομα του, υιοθετώντας το όνομα ενός θεού του σκότους. dete.gr

Είδηση που σοκάρει: Καθηγήτρια σε όργια με επτά μαθητές της!!!

Εικόνα
Σάλο έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ακριτικής πόλης της Ελλάδας τα ερωτικά καμώματα μιας νεαρής καθηγήτριας με μεταπτυχιακό στο… σεξ, η οποία μαθαίνει σε επτά «άτακτους» μαθητές της όλες τις στάσεις του εγχειριδίου του έρωτα! Η απίστευτη ερωτική ιστορία που έχει κάνει τον γύρο της πόλης και του διαδικτύου μέσω ενός καυτού ροζ βίντεο λαμβάνει χώρα -σύμφωνα πάντα με τα πλάνα από το κινητό τηλέφωνο του ενός εκ των μαθητών- στην τάξη ενός σχολικού κτηρίου στην πόλη σε ώρες κενού!

Αυτό- μαχαιρώνεται στον ύπνο της

Εικόνα
Τρομοκρατημένη είναι η 20χρονη Stephanie Walker, η οποία πρόσφατα συνειδητοποίησε ότι υπνοβατεί στον ύπνο της και χρησιμοποιεί αιχμηρά αντικείμενα για να βλάψει τον εαυτό της. Μάλιστα, όταν οι γονείς τη νεαρής κοπέλας έκρυψαν όλα τα αιχμηρά αντικείμενα του σπιτιού για να αποφύγουν οποιοδήποτε ατύχημα, εκείνη έβαλε φωτιά στα χέρια της. Η ίδια υποστηρίζει ότι ποτέ της δεν έχει προβεί σε παρόμοια πράξη, όντας ξύπνια και για να αποφύγει κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά παίρνει βαριά υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί.
Εικόνα
 Ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται πάνω από ένα τραπέζι ρουλέτας στο Λας Βέγκας. Ερωτεύονται παράφορα, και μετά από ένα βράδυ γεμάτο...

41χρονη μήνυσε τους συνάδελφους της επειδή την είπαν... παρθένα!

Εικόνα
Που να το φανταζόντουσαν οι εργαζόμενοι σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης πως τα αστειάκια που έκαναν στη συνάδελφό τους, θα στοίχιζαν πολύ… στην τσέπη τους!

Διαφορές Άγγλου με Έλληνα κατά τη διάρκεια της εργασίας

Εικόνα
Δείτε πως μιλάει ένας Έλληνας και ένας Άγγλος οταν εργάζονται...! Άγγλος Σοβαρά ; Απίστευτο ! Εντυπωσιακό! Έλληνας! Πω, πω κουφάθηκα ρε πούσ...!

Έπεσε από τον 4ο και έζησε

Εικόνα
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των Πατρών 30χρονη η οποία προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της βουτώντας στο κενό από τον 4ο όροφο. Η γυναίκα μπήκε σε πολυκατοικία της οδού Γ. Ολυμπίου, ανέβηκε στην ταράτσα και με ένα σάλτο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Παρά το ύψος η αυτόχειρας ανασύρθηκε ζωντανή ενώ οι γιατροί δίνουν αγώνα για να την κρατήσουν στη ζωή.

Κληρώνουν γουρούνι για να πάρουν φωτοτυπίες για το σχολείο

Εικόνα
Με λαχειοφόρο αγορά και με έπαθλο ένα γουρούνι, προσφορά από τοπικό κρεοπωλείο, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το αυξημένο κόστος για τις φωτοτυπίες των παιδιών τους οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας, στο Ηράκλειο. Στον αγιασμό της Δευτέρας, ο διευθυντής του Σχολείου έκανε έκκληση στους γονείς να συνδράμουν όπως μπορούν το σχολείο καθώς φέτος τα έξοδα θα είναι αυξημένα ενώ αντίστοιχα τα χρήματα της Σχολικής Επιτροπής είναι ελάχιστα. Ιδιαίτερα μετά την καθυστέρηση της εκτύπωσης των σχολικών βιβλίων, τα έξοδα πρόκειται να εκτιναχθούν καθώς στο σχολείο θα γίνει η εκτύπωση των φωτοτυπιών για τα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού, αφού η πρώτη μέρα των μαθημάτων βρήκε όλα τα σχολεία του Νομού Ηρακλείου με λιγότερα από τα μισά βιβλία.

Μια ολόκληρη ζωή αποθηκευμένη στο κινητό της

Εικόνα
Ένα βιβλίο που θα περιλαμβάνει όλα τα μηνύματα που έχει λάβει από το 1999 θα εκδώσει η Tracey Moberly, καταγράφοντας με αυτόν τον τρόπο τη ζωή της από το 1999. Κάθε φορά που η 47χρονη γυναίκα από το Shoreditch του Λονδίνου λάμβανε κάποιο μήνυμα στο κινητό της φρόντιζε να το αποθηκεύει με κάθε τρόπο. Μάλιστα, αν δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος η γυναίκα δε δίσταζε να καταγράφει το κείμενο σε κάποιο χαρτί και να το κρατά.

«Ο Α. Σαμαράς με βοήθησε να ξεπεράσω τον έρωτά μου με τον Νταλάρα»

Εικόνα
Για τα συναισθήματα και τις σχέσεις της μίλησε η Άννα Βίσση Η Άννα Βίσση έδωσε συνέντευξη στην Ελίτα Μιχαηλίδου,στον Κυπριακό ραδιοσταθμό ΣΙΓΜΑ. Η κορυφαία ερμηνεύτρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με το σημερινό πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Ο Αντώνης ήρθε σε μία στιγμή που βίωνα ένα πολύ δύσκολο χωρισμό από την πρώτη μεγάλη μου σχέση, και μόνο με κάτι άλλο θα μπορούσα να το ξεπεράσω. Ο Αντώνης ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, που μου έδωσε άλλο αέρα στη ζωή μου», εξήγησε η Άννα Βίσση εκφράζοντας ανοιχτά τα συναισθήματά της.

Ανιχνευτής συναισθημάτων εντοπίζει το ψέμα!

Εικόνα
Ουκ ολίγες φορές ένας άνθρωπος έχει αναγκαστεί να πει κάποιο ψέμα, προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες, ώστε να μη γίνει αντιληπτός. Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, οι…ψεύτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ανακαλύφθηκε ένας τρόπος για να εντοπίζει το ψέμα. Οι κόρες διαστέλλονται, τα χείλη σφίγγουν, ανεπαίσθητες μυϊκές συσπάσεις ρυτιδώνουν το μέτωπο: οι ακούσιες εκφράσεις του προσώπου μας όταν λέμε ψέματα μπορούν να γίνουν αντιληπτές με τη βοήθεια μιας κάμερας και ειδικών αλγόριθμων, υποστηρίζουν ερευνητές που συνεργάζονται με τις βρετανικές αρχές.

Δείτε τις χειρότερες εμφανίσεις όλων των εποχών στο κόκκινο χαλί

Εικόνα
Παρά τις στρατιές από επαγγελματίες που έχουν σταρ για να φροντίζουν την εικόνα τους, μερικές φορές απλά ξεφεύγουν στιλιστικά. Και το αποτέλεσμα είναι...

Αναστάτωση προκάλεσε στον αντρικό πληθυσμό του Big Brother η Pamela Anderson

Εικόνα
Το αγγλικό Big Brother 2011 θέλοντας να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης επιστράτευσε την εκρηκτική Πάμελα Άντερσον! Οι 14 συμμετέχοντες αφού μπήκαν στο σπίτι και γνωρίστηκαν μεταξύ τους ..

Κάνε δική σου την πρώτη βαλίτσα-σκούτερ!

Εικόνα
Ξεχάστε τα ταξί, τα λεωφορεία και το μετρό. Τώρα, μπορείτε να μεταφέρετε χωρίς κόπο τις προσωπικές σας αποσκευές στο αεροδρόμιο με τη νέα βαλίτσα- σκούτερ!...

Ερεθίζεται με... τα πάντα!

Εικόνα
Συχνά ακούμε πολλούς άντρες να κατηγορούν τις γυναίκες ως ανοργασμικές και αναίσθητες.. Τι γίνεται όμως όταν φτάνουμε στο άλλο άκρο και καταλήγουμε να ερεθιζόμαστε με τα πάντα;

Σεξ και τρόμος στον αέρα

Εικόνα
Η πτήση 623 είχε τα πάντα. Σεξ, τρόμο, μαχητικά F16, FBI και όλα αυτά γιατί δυο επιβάτες της πτήσης ήθελαν να κάνουν σεξ στις τουαλέτες του αεροπλάνου. Το περιστατικό συνέβη ανήμερα της 11ης Σεπτεμβρίου σε πτήση από το Ντένβερ προς το Ντιτρόιτ. Ύποπτοι, δυο άνδρες και μία κυρία οι οποίοι πήγαιναν συχνά στην τουαλέτα. Ο πρώτος όπως αποδείχτηκε για την ανάγκη του και το ζευγάρι για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές. Αυτό που κίνησε την περιέργεια στο πλήρωμα ήταν ότι έμειναν αρκετή ώρα οι δύο τους στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Η μεγαλωμένη σκανδαλιάρα...

Εικόνα
Σάλος έχει γίνει με τη γυναίκα προχωρημένης ηλικίας, η οποία φαίνεται ότι πετυχαίνει... διάνα στον έρωτα! Το προχωρημένο της ηλικίας της δεν έχει σταθεί εμπόδιο για να έχει τις κατακτήσεις της και μάλιστα σε... πολύ νεότερη ηλικία. Ο ένας συνοδός διατηρεί γνωστό γραφείο στο κέντρο της πόλης. Και η ίδια, όπως είναι φυσικό, καυχιέται όταν βρίσκεται με φίλους της σε γνωστά στέκια της πόλης.

Σπάει ταμεία ταινία για τα Μάλια!

Εικόνα
Τις ξέφρενες στιγμές που περνούν οι Βρετανοίτουρίστες στα Μάλια της Κρήτης...

Λευκά υπάρχουν!

Εικόνα
http://politiki-geliografia.blogspot.com

H "Katara" του εμίρη

Εικόνα
  Ενα τέτοιο γιοτ κάθε άλλο παρά... κατάρα είναι! Αντίθετα, είναι ένα υπερπολύτιμο δώρο που έκανε στον εαυτό του ο ηγέτης του Κατάρ εμίρης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι.

Πάτρα: «Έφαγε» ξύλο από τη σύζυγο!

Εικόνα
Το... ξύλο της χρονιάς «έφαγε» πασίγνωστος έμπορος από τη σύζυγό του ενώ από τα χέρια της δεν ξέφυγε ούτε η ερωμένη του! Μάλιστα, από το συμβάν και μετά ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί στο μαγαζί του καθώς λέγεται ότι φέρει έντονα μαυρίσματα στο πρόσωπο από τις γροθιές που δέχθηκε. Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο σπίτι του ζευγαριού, όπου σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι. Τι συνέβη;

Ο νομοταγής κύριος Ρωχάμης

Εικόνα
Ύστερα από τριάντα ένα χρόνια στην παρανομία, ο διαβόητος Βαγγέλης Ρωχάμης, ή «Πεταλούδας» όπως ήταν γνωστός, λόγω των αποδράσεών του, πέρασε... στην απέναντι όχθη και ζει πλέον μια ήρεμη ζωή στο Λευκαντί της Εύβοιας. Καλός πολίτης πλέον, ο Ρωχάμης είναι επιχειρηματίας, καθ' όλα νόμιμος και φορολογικά άψογος! Αυτό διαπίστωσαν άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν την καντίνα του για να τον ελέγξουν. Όπως γράφει η Espresso, τα πάντα ήταν νόμιμα. Ο άνθρωπος που κάποτε ήταν ο νούμερο 1 καταζητούμενος για την Αστυνομία, δεν «ξεχνά» να εκδώσει ούτε μία απόδειξη!

Κι όμως: το μεσαίο δάχτυλο ΔΕΝ κρίνει... το ανδρικό μόριο

Εικόνα
Ακόμα ένας... αστικός μύθος καταρρίφθηκε μετά από έρευνες επιστημόνων: αν νομίζατε ότι το μεσαίο δάχτυλο δείχνει πόσο προικισμένος είναι ένας άνδρας, κάνετε λάθος! Άλλο είναι το δάχτυλο που το καθορίζει... Σύμφωνα με Νοτιοκορεάτες επιστήμονες, οι άνδρες των οποίων ο δείκτης είναι κοντύτερος από τον παράμεσο έχουν μεγαλύτερο μόριο! Κι αν μπερδευτήκατε με τα ονόματα των δαχτύλων, κοιτάξτε το δεύτερο και το τέταρτο...

Πάνω από 215 εκατ. οι διευθύνσεις στο Ίντερνετ

Εικόνα
Υπάρχει ένας τομέας που δεν γνωρίζει κρίση: οι διευθύνσεις στο Ίντερνετ. Παρά το γεγονός ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα έχει συρρικνωθεί, στον Παγκόσμιο Ιστό αυξάνονται διαρκώς τα ονόματα τομέα (domain names), έχοντας σήμερα ξεπεράσει τα 215 εκατομμύρια.

Aπογραφή πληθυσμού ...με ζαρτιέρες (Βίντεο)

Εικόνα
Θέλοντας να ενθαρρύνουν την απογραφή πληθυσμού μέσω ίντερνετ οι ουγγρικές αρχές ανέβασαν στο διαδίκτυο ένα τολμηρό βίντεο , όπου ο απογραφέας αντικρίζει μια γυναίκα με κόκκινες ζαρτιέρες στην είσοδο του σπιτιού ... Ποιο είναι το μήνυμα ..Για να μην σας φέρουμε σε δύσκολη θέση απογραφείτε μέσω διαδικτύου !  Δείτε το Video: