Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 10, 2011

Τα παράξενα του κόσμου

Εικόνα
Περίεργες πόζες που απαθανάτισε ο φακός Εικόνες από όλο τον κόσμο που μας κάνουν να γελάμε και να αναρωτιόμαστε...

Και όμως είναι η… Καλομοίρα!

Εικόνα
Η Καλομοίρα μεγάλωσε! Το κοριτσάκι μας έγινε γυναίκα! Και τι γυναίκα! Πιο σέξι δεν γίνεται! Η τραγουδίστρια άλλοτε ντυμένη total black και φορώντας ζαρτιέρες και άλλοτε αποκαλύπτοντας το πλούσιο στήθος της τραγούδησε «this is the time»!

Η τρέλα της για τις γάτες έγινε τραγούδι!

Εικόνα

Ο Έλληνας υπερασπιστής του έρωτα

Εικόνα
Ελεύθερα πρωκτικό και στοματικό έρωτα χωρίς να κινδυνεύουν από το νόμο μπορούν να κάνουν μετά από απόφαση δικαστηρίου οι κάτοικοι τις πολιτείας της Λουιζιάνα. Ο δικηγόρος που ανάγκασε τις αρχές να αποποινικοποίηση κάθε μορφής έρωτα στην πολιτεία έχει ονοματεπώνυμο και είναι φυσικά Έλληνας.

" Καλύτερα που έμεινες καραφλούλης!"

Εικόνα
Ένα βήμα πριν τον τσακωμό έφθασαν ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Ηλιάκη, όταν η τελευταία έκανε παρατήρηση στον συνάδελφό της γιατί εκείνος επέλεξε να μιλήσει για την… εμφύτευση μαλλιών που επιχείρησε να κάνει πριν από μερικά χρόνια στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και όχι στο Δέστε τους.

Είναι 40 ετών και έχει 14 παιδιά!

Εικόνα
 Ο ένας μετά τον άλλο καταφτάνουν οι πελαργοί στην οικία της οικογένειας Watson στην Αγγλία καθώς πέρα από τη μητέρα Joanne, η οποία έχει συνολικά 14 παιδιά, και οι ανήλικες κόρες της ακολουθούν τον ίδιο δρόμο...

Γυναίκα πέθανε μετά από σεξουαλική επαφή με σκύλο

Εικόνα
Ένας άντρας συνελήφθη με την κατηγορία της παραβίασης των ιρλανδικών νόμων περί κτηνοβασίας, καθώς "ανάγκασε" το σκυλί του να έρθει σε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα, η οποία στη συνέχεια πέθανε από αλλεργική αντίδραση.

Σου έκλεψαν το κινητό; Μπλόκαρέ το τώρα!

Εικόνα
Πώς θα αχρηστευτεί στα χέρια τους το κινητό που σου έκλεψαν; ΜΑΘΕ ΠΩΣ...