Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 11, 2012

Κροκόδειλος ύψους 4 μέτρων στέκεται σαν άνθρωπος!

Εικόνα
Οι κάτοικοι στο χωριό Bazoule της Δυτικής Αφρικής έχουν μια στενή σχέση με τους κροκόδειλους, καθώς τους θεωρούν ιερά ζώα και δεν τους πειράζουν ποτέ. Ίσως αυτός, λοιπόν, να είναι και ο λόγος που αυτά τα τρομακτικά αρπακτικά ζώα… εξελίχθηκαν σιγά σιγά και δεν έρπουν μόνο, αλλά στέκονται στο… ύψος τους!

Η μεγέθυνση πέους κατέληξε σε ευνουχισμό

Εικόνα
Ένας 50χρονος που είχε την εμμονή να αποκτήσει μεγαλύτερο πέος, τελικά έχασε και εκείνο που είχε! Ο άνδρας από την Ταϊλάνδη έκανε επί πέντε χρόνια ενέσεις με ελαιόλαδο, προκειμένου να μεγεθύνει το μόριό του. Πριν από λίγες εβδομάδες ένιωσε ενοχλήσεις και πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν εκτεταμένη μόλυνση και κακοήθεις όγκους.

ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ - "Το Πουλάκι Τσίου"

Εικόνα

Gay πιγκουίνοι έγιναν γονείς!

Εικόνα
Η φύση για άλλη μία φορά έκανε το θαύμα της και μας εντυπωσίασε! Μία συγκλονιστική είδηση κάνει το γύρω του κόσμου και αποδεικνύει ότι το ζωικό βασίλειο δεν έχει ταμπού. Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι αρσενικών πιγκουίνων, το οποίο φιλοξενείται σε ζωολογικό κήπο της Δανίας, υιοθέτησε ένα μικρό, το οποίο εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του όταν ήταν ακόμη αυγό. Πρόκειται για... συνειδητή απόφαση μάλιστα αφού οι δύο πιγκουίνοι είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να γίνουν γονείς. Είχαν επιχειρήσει να κλέψουν τα αυγά των θηλυκών.

Πέντε τρόποι να αποφύγετε το κέρατο

Εικόνα
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, μη σταματήσετε να φλερτάρετε. Η σπίθα της σχέσης διατηρείται από τη μνήμη εκείνων των πρώτων ημερών που μόλις είχατε γνωριστεί. Όταν παίζατε σα μικρά παιδιά, μπουγελωνόσασταν στο σαλόνι και ανταλλάσατε μηνύματα αιώνιας πίστης και έρωτα. Συνεχίστε να κρατάτε το ενδιαφέρον του, στείλτε sms και email και κλείστε του ακόμα και ρομαντικό ραντεβού για δύο. Μπορείτε να του είτε απλά, «βάζω το τραπέζι, θα βάλεις το κρεβάτι;» και να είστε σίγουρες πως θα το πιάσει το νόημα.