Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 31, 2011

Juno η φάλαινα χορεύτρια!

Εικόνα
Η μικρή φάλαινα στο ενυδρείο του Κονέκτικατ είχε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη…

Ένα πρωτότυπο προσκλητήριο γάμου!

Εικόνα
                        Τι θα μπορούσε να αποτελέσει το καλύτερο προσκλητήριο γάμου για ένα ζευγάρι που μοιράζεται το ίδιο πάθος για τη φωτογραφία;

ΠATΡΑ: Ροζ προσγείωση έξι πιλότων σε ξενοδοχείο!

Εικόνα
  Σάλο έχει προκαλέσει στην Πάτρα το ομαδικό όργιο έξι ανδρών της Αεροπορίας οι οποίοι, για ένα βράδυ, “έβαλαν στην άκρη” τις μαχητικές αποστολές τους.

Αν η γάτα 'ανακουφίζεται' εκεί που δεν πρέπει,

Εικόνα
Αν το γατάκι σας ή το γατάκι του γείτονα 'ανακουφίζεται' στα φυτά σας ή σε άλλα σημεία που δεν θέλετε,...

Οι νέοι προτιμούν το κινητό από το σεξ!

Εικόνα
Οι νέοι είναι πλέον τόσο «κολλημένοι» με τα κινητά τους, ώστε πρόθυμα θα εγκατέλειπαν άλλες απολαύσεις, όπως το σεξ, ο καφές, το ποτό και οι σοκολάτες, προκειμένου να μην τα στερηθούν! Επιπλέον, ο ένας στους δύο δεν μπορεί να κοιμηθεί δίχως το κινητό δίπλα του – με το σχετικό ποσοστό σε όσους διαθέτουν smartphone να είναι… 66%!

Το μεγαλύτερο στόμα που έχετε δει ποτέ!

Εικόνα

Παγιδεύτηκαν στην... παγίδα τους

Εικόνα
Στα χέρια των αρχών δύο δράστες Αυτόματο Ταμειακό Μηχάνημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου είχαν παγιδεύσει δύο άνδρες, βουλγαρικής υπηκοότητας. Όμως οι εργαζόμενοι σε πολυκατάστημα, στο οποίο είχε τοποθετηθεί το ΑΤΜ, αντελήφθησαν τις ύποπτες κινήσεις των δύο ατόμων και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Σε κώμα πελεκάνος από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Εικόνα
Ένα απίστευτης αγριότητας περιστατικό κακοποίησης ζώου, κατήγγειλε ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων. Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου Αναστασία Μπομπολάκη, άγνωστοι "πότισαν" με αλκοόλ έναν πελεκάνο που βρισκόταν στην περιοχή της Γεωργιούπολης.

Ανέκδοτο..

Εικόνα
Είναι ένα κινεζάκι, ένα αμερικανάκι, και ένα ελληνόπουλο και συζητάνε. Λέει λοιπόν το κινεζάκι: - Καλά μιλάμε,ο πατέρας μου δουλεύει 100 χιλιόμετρα μακριά απο'δώ αλλά με το καινούριο τρένο 3:00 σχολάει και 3:02 το τραπέζι είναι στρωμένο!

Γλυπτά από σελίδες βιβλίων

Εικόνα
Ένας διαφορετικός τρόπος να «πούνε» τις ιστορίες τους

Σοκ! Βίασαν τουρίστρια και την "τραβούσαν" με κάμερα

Εικόνα
Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια δύο νεαρών αντρών βίωσε μία 23χρονη κοπέλα. Τη βίαζαν, ενώ παράλληλα απαθανάτιζαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους με κάμερα κινητού! Η νεαρή τουρίστρια δεν μπορούσε καν να διανοηθεί τι θα της συνέβαινε όταν διασκέδαζε με τους δύο νεαρούς συμπατριώτες της που επίσης βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές.