Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 18, 2011

Πείραμα σοκ μπροστά στη κάμερα. Δείτε τι γίνεται με 40G! - VIDEO

Εικόνα
Αντέχει ένας άνθρωπος 40G; Δηλαδή δύναμη που ισοδυναμεί με βάρος 2,2 τόνων!!! Το πείραμα έγινε σ΄ ένα διάδρομο 1,5 χλμ, με “πειραματόζωο” έναν πιλότο ο οποίος διήνυσε ένα διάδρομο 1,5 χλμ. σε 5 δευτερόλεπτα και …φρέναρε απ΄ αυτή τη ταχύτητα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα! Δείτε στο βίντεο το πείραμα

Αυνανιζόταν για 9 ώρες και 58 λεπτά!

Εικόνα
Οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν αλλά δεν μιλούν για αυτό. Ένας Ιάπωνας όμως κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ. Έχει στεφθεί δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμού και έχει χύσει πολύ... ιδρώτα σε καθημερινή προπόνηση για να το πετύχει. Ο λόγος για τον Μασανόμπου Σάτο (Masanobu Sato) που μπροστά στην κάμερα δεν αισθάνεται ντροπαλός και εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τις καθημερινές του συνήθειες. Η μέρα για τον παγκόσμιο πρωταθλητή ξεκινά από νωρίς με... προπόνηση για περίπου δύο ώρες!

Ολλανδία: Tέλος η κάνναβη και χασίς για τους τουρίστες

Εικόνα
Και τώρα; Τι θα απογίνει η "φήμη" της Ολλανδίας, μετά την απόφαση των Αρχών να απαγορεύσουν δια νόμου από 1ης Ιανουαρίου του 2012 την πώληση κάνναβης και χασισιού σε τουρίστες... Σύμφωνα με το Reuters, οι Ολλανδικές αρχές προχώρησαν σ' αυτήν την απόφαση λόγω σύνδεσης, όπως σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας, της χρήσης ουσιών με το έγκλημα.

Δείτε πως έχει καταντήσει ο πολυμήχανος Μαγκάιβερ!

Εικόνα
Κάποιους τηλεοπτικούς αστέρες καλό είναι να τους θυμόμαστε στα νιάτα τους! Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον άλλοτε ατρόμητο Μαγκάιβερ… (MacGyver) κατά κόσμο Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον (Richard Dean Anderson) που στα 61 του χρόνια δε θυμίζει σε τίποτα τον άλλο αθλητικό και πολυμήχανο τηλεοπτικό ήρωα που ενσάρκωσε. Η τηλεοπτική σειρά “Μαγκάιβερ” συγκέντρωνε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης από το 1985 έως το 1995 που προβλήθηκε. Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής κατάφερνε σε κάθε επεισόδιο να ξεφεύγει από τον κίνδυνο δημιουργώντας ακόμα και βόμβες από τσιμπιδάκια.

Καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή ήπιε νερό από πηγάδι

Εικόνα
Η ψυχολογική κατάσταση της Άσια Μπίμπι, της χριστιανής που έχει καταδικαστεί σε θάνατο στο Πακιστάν με την κατηγορία της βλασφημίας, φαίνεται να έχει επιδεινωθεί υπερβολικά, υποστηρίζει η μη κυβερνητική οργάνωση «Ίδρυμα Μασίχι» που υπερασπίζεται τους χριστιανούς του Πακιστάν. Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του Βατικανού, μια αντιπροσωπεία της οργάνωσης επισκέφθηκε την Δευτέρα τη φυλακή Σεϊκπούρα, στο Παντζάμπ, όπου κρατείται εδώ και δύο χρόνια η 46χρονη γυναίκα. Τον Νοέμβριο του 2010 η Άσια Μπίμπι καταδικάστηκε σε θάνατο αφού ήπιε νερό από ένα πηγάδι για μουσουλμάνους.

Ακόμη και κίνδυνος τύφλωσης από τους φακούς επαφής!

Εικόνα
Σοκ προκαλούν σε χιλιάδες Έλληνες οι δηλώσεις ειδικών επιστημόνων που περιγράφουν πως υπάρχει κίνδυνος τύφλωσης για όσους δεν φροντίζουν σωστά τους φακούς επαφής τους. Με αφορμή ημερίδα που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών ΟΜΜΑ με τη συμμετοχή της Παγκόσμιας Οφθαλμολογικής Εταιρίας Διαθλαστικής Χειρουργικής και…

Στυλό στο στομάχι για 25 χρόνια!

Εικόνα
Ένα παράξενο ιατρικό περιστατικό αποδεικνύει, ότι ένα στυλό μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο από όσο νομίζαμε. Στην Βρετανία μία γυναίκα επισκέφτηκε το νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι και απώλεια βάρους μέχρι να ανακαλύψουν έναν αναπάντεχο φιλοξενούμενο.

Έκαναν έρανο γονείς και δάσκαλοι για να πάρουν παπούτσια στα παιδιά της 12μελούς οικογένειας!

Εικόνα
Με έρανο από τους γονείς και τους δασκάλους πήραν φέτος παπούτσια τα μεγαλύτερα παιδιά της 12μελούς οικογένειας από την Πάτρα, τα οποία πήγαιναν σχολείο με σκισμένα παπούτσια. Το δράμα της οικογένειας που αναγκάζεται να δώσει τέσσερα από τα μέλη της σε ίδρυμα ώστε να έχουν να φάνε, έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.

InRaSta- Νέος "Ιντερνετικός" Ραδιοφωνικός Σταθμός

Εικόνα
Ένας νέος "Ιντερνετικός" ραδιοφωνικός σταθμός ήρθε για να μας ξεσηκώσει με τη μουσική του!   Το όνομα του: InRaSta.  Οι παραγωγοί του "φρέσκα" πρόσωπα, έτοιμοι να σας ψυχαγωγήσουν με τον καλύτερο τρόπο! Ελάτε κι εσείς στο μουσικό ταξίδι του  InRaSta!  Ακούστε τον LIVE στο http://www.inrasta.gr

Φοιτητές σε κολλέγια πίνουν βότκα από το μάτι!

Εικόνα
Μια νέα ανθυγιεινή συνήθεια έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα η αμερικανική νεολαία, καθώς προτιμά να πίνει τη βότκα από το μάτι της παρά να τη βάλει στο ποτήρι. Πιστεύατε ποτέ ότι μπορείτε να πιείτε βότκα από το μάτι σας, αντί του στόματος; Αν όχι, μάθετε ότι για μερικούς “ευρηματικούς” νέους σε αρκετά αμερικανικά κολλέγια, αυτός είναι ο νέος τρόπος απόλαυσης του ποτού τους.

Σάλος για σκίτσο με τον Ερντογάν στην Τουρκία

Εικόνα
Προκαλεί ξανά ο Τούρκος σκιτσογράφος, Μπαχαντίρ Μπαρουτέρ, με τη δημοσίευση μιας γελοιογραφίας που παρουσιάζει τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν σαν τον Τζόκερ ενώ τον Ατατούρκ ως Μπάτμαν! Τίτλος της σκιτσογραφίας «Ατατούρκ δεν υπάρχει και ο Ερντογάν είναι ψέμα».

Πακιστάν: Έκοψε την μύτη της γυναίκας του

Εικόνα
Ένας άνδρας στο νότιο Πακιστάν έκοψε τη μύτη και τα χείλη της 17χρονης συζύγου του, την οποία κατηγορούσε ότι αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στους γονείς της παρά στον ίδιο. Η περίπτωση αυτή του ακρωτηριασμού μιας νέας γυναίκας δεν είναι μεμονωμένη αλλά υπογραμμίζει τη βία που υφίστανται οι γυναίκες σε πολλές περιοχές του Πακιστάν. Πριν από δύο χρόνια, ένα νομοσχέδιο που θα τιμωρούσε πιο αυστηρά τους δράστες αποσύρθηκε γιατί διαφωνούσαν τα θρησκευτικά κόμματα.

Είναι μόλις τριών χρονών και έχει αλλεργία στα... Χριστούγεννα!

Εικόνα
Αλλεργία στα… Χριστούγεννα έχει παιδάκι, μόλις 3 ετών, που δεν μπορεί να χαρεί καθόλου τις γιορτές. Για την ακρίβεια, ο μικρός Charlie έχει αλλεργία σε όλα τα «χριστουγεννιάτικα» τρόφιμα, όπως σοκολάτα και ξηρούς καρπούς, ενώ φαγούρα του προκαλούν και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, αληθινά και ψεύτικα!!! Η μητέρα εξηγεί πώς όταν το παιδί της ακουμπήσει κάποιον που έχει φάει φιστίκια, τον πιάνει τρομερή φαγούρα και ξύνεται μέχρι που ματώνει.

Ο Παπανδρέου είχε προσλάβει 100 άτομα για να διαχειρίζονται Facebook και Τwitter!

Εικόνα
Ούτε ένα, ούτε δύο! Εκατό άτομα είχε προσλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου για να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς του σε Facebook, Twitter και λοιπά social media! Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» χωρίς όμως να αναφέρει πόσα χρήματα έπαιρναν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι!

Κι όμως: Αν γράψεις Let it snow στο Google θα χιονίσει!

Εικόνα
Όλοι γνωρίζουμε το γνωστό τραγούδι των εορτών "Let it snow"... Τι και αν στην Ελλάδα λίγες περιοχές έχουν την ευκαιρία να περάσουν τις γιορτές σε ένα λευκό τοπίο...Τώρα η Google φέρνει τα χιόνια και τα Χριστούγεννα στους υπολογιστές μας.

Ο πιο μικροσκοπικός πυροσβέστης του κόσμου

Εικόνα
Το πυροσβεστικό σώμα του Pittsburgh των Ηνωμένων Πολιτειών νιώθει περήφανο να έχει στο προσωπικό του τον Vince Brasco. Ο 19χρονος νάνος αποτελεί τον πιο μικροσκοπικό πυροσβέστη του κόσμου και παράλληλα ένα υπόδειγμα επαγγελματία.

Οι άνδρες ξεχνούν τις πρώην....

Εικόνα
Οι άντρες ξεχνούν τις πρώην τους μας λέει μία νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για το Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας. Ένας στους τρεις άντρες δεν μπορεί να θυμηθεί με πόσες γυναίκες είχε ερωτική σχέση στη διάρκεια της ζωής του, ενώ εξίσου «ξεχασιάρες» φαίνεται πως είναι και σχεδόν δύο στις δέκα γυναίκες. Για τις ανάγκες της μελέτης οι ερευνητές πήραν συνεντεύξεις από 8.420 άντρες και γυναίκες, ηλικίας 16 έως 69 ετών, προκειμένου να διερευνήσουν την ερωτική τους συμπεριφορά.

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Εικόνα
Η περίοδος των Χριστουγέννων έφτασε και ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται να μοιράσει τα δώρα του στα παιδιά όλου του κόσμου. Πρώτα όμως πρέπει να διαβάσει τα χιλιάδες γράμματα των παιδιών που φτάνουν στην Καισαρεία, την Καππαδοκία, το τρίτο σύννεφο αριστερά ή όπου αλλού φαντάζονται οι μικροί θαυμαστές του. Εδώ και 20 χρόνια το «ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη» που δημιούργησαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, συγκεντρώνει στο ειδικό κόκκινο κουτί, τα όνειρα των μικρών παιδιών από όλη την Ελλάδα, και τα παραδίδει με ασφάλεια στον παππούλη με την άσπρη γενειάδα.

Προσοχή στην κομπίνα με τα τουρκικά κέρματα

Εικόνα
Η Τουρκία έχει ένα νέο νόμισμα, τη νέα τουρκική Λίρα (Yeni Turk Lirasi), το οποίο αντικαθιστά το παλιό που έχει υποτιμηθεί. Το νόμισμα μοιάζει με το κέρμα των 2 ευρώ. Αν συγκρίνει κανείς αυτά τα δύο κομμάτια, θα δει ότι έχουν ακριβώς την ίδια εμφάνιση (ένα δαχτυλίδι νικέλιο γύρω από την κεντρική χαλκού) και σχεδόν το ίδιο μέγεθος.

Το μικρότερο βατράχι του κόσμου!

Εικόνα
Το βατραχάκι που βλέπετε, είναι το μικρότερο στον κόσμο. Το ανακάλυψαν οι επιστήμονες και είναι ο πιο μικροσκοπικός βάτραχος που έχει βρεθεί ποτέ! Με μήκος 8,5-9 χιλιοστά, ο «Paedophryne dekot» όχι μόνο είναι ο μικρότερος βάτραχος στον κόσμο, αλλά και το μικρότερο τετράποδο ή σπονδυλωτό με τέσσερα πόδια.

Έρευνα σοκ για το ομαδικό σεξ

Εικόνα
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας σημαντικός αριθμός από έφηβες προχωρούν σε μη συναινετικό σεξ με πολλαπλούς εραστές στην ηλικία των μόλις 16 χρόνων.