Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 1, 2011

Είναι και επίσημο: Κανείς δεν έχει κάνει ακόμα σεξ στο διάστημα!

Εικόνα
Με κάθε επισημότητα τόσο αμερικανοί όσο και ρώσοι αξιωματούχοι διαβεβαιώνουν οτι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανείς έως σήμερα σεξ στο διάστημα. «Δεν υπάρχουν επίσημες ή ανεπίσημες ενδείξεις ότι υπήρξαν περιστατικά σεξουαλικής συνεύρεσης ή σεξουαλικών πειραμάτων στο Διάστημα» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βάλερι Μπογκομόλοφ, υποδιευθυντής του Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Προβλημάτων στη Μόσχα.

Νεαροί καλλιτέχνες

Εικόνα
Από τα καλύτερα μουσικά σύνολα που έχουμε δει... Δείτε το video:

Αεροπλάνα και αυτοκίνητα, μαζί στον ίδιο δρόμο!

Εικόνα
Αν ταξιδεύετε από το Γιβραλτάρ προς την Ισπανία με αυτοκίνητο και σταματήσετε σε φανάρι μην περιμένετε να δείτε αυτοκίνητα να διασχίζουν τον δρόμο μπροστά σας. Όσο και να σας φανεί παράξενο, αυτό που θα δείτε να ξεκινάει με πράσινο θα είναι ένα αεροπλάνο που θα απογειώνεται.

Νύφες σε... άκομψες καταστάσεις

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Πικάντικες στιγμές

Έβγαλε 100.000 δολλάρια από το θάνατο του Μπιν Λάντεν

Εικόνα
Ο 23χρονος Μaurice Harary, απέκτησε 100.000 δολάρια χάρις στο θάνατο του Μπιν Λάντεν και αυτό γιατί είχε μία πολύ έξυπνη ιδέα.

Ψωνίζουν ανάμεσά μας

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Τρελές φιγούρες στα σούπερ μάρκετ

Ανέκδοτο..Πωλητής αυτοκινήτων και πωλητής υπολογιστών

Εικόνα
- Σε τι διαφέρουν ένας πωλητής αυτοκινήτων και ένας πωλητής υπολογιστών;

Παγωτό Χασίς με ακουστικές ιδιότητες!

Εικόνα
Σας αρέσει το παγωτό; Σκεφτόσασταν ότι κάποτε θα θέλατε να δείτε κυπελάκια με ονόματα όπως Banannabis Foster, Straw-Mari Cheesecake and TRIPle Chocolate Brownie?

Ο δρόμος που...γκαστρώνει

Εικόνα
Όταν δύο γυναίκες που μένουν στον ίδιο δρόμο μείνουν έγκυες ακριβώς την ίδια χρονική περίοδος είναι συμπτωση, τότε αν μείνουν εφτά γυναίκες τι είναι;

Για πάντα νέος

Εικόνα
Και μέσα στη μόδα της εποχής!

Πολυκέφαλη κόπρα!

Εικόνα
Πολυκεφαλία έχουμε όταν ζώα γεννιούνται με περισσότερα από ένα κεφάλι. Την πολυκεφαλία συνήθως την κατατάσσουμε σε δύο είδη. Στην bicephalic (ζώα που γεννιούνται με δύο κεφάλια) και την tricephalic (ζώα που γεννιούνται με τρία κεφάλια). Ζώα με περισσότερα από τρία κεφάλια δεν έχουν βρεθεί στον πραγματικό κόσμο.

Μύγες! Πως να ΜΗΝ τις διώξετε?!

Εικόνα
Το καλοκαίρι πλησιάζει και πολλά έντομα θα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους! Υπάρχουν ωστόσο μερικοί τρόποι με τους οποίους ΔΕΝ πρέπει να προσπαθήσετε να τα διώξετε! Δείτε ένα απίθανο βιντεάκι animation! 

Η αγάπη της για τη μόδα την οδήγησε... στον εισαγγελέα!

Εικόνα
Το περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, όταν νεαρή κοπέλα έγινε αντιληπτή στην προσπάθειά της να αποσπάσει ενδύματα...  από γνωστό κατάστημα ρούχων αφαιρόντας τον αντικλεπτικό μηχανισμό που έφεραν πάνω τους. 

Ανέκδοτο..Επιδόσεις

Εικόνα
Ένας Γάλλος, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας είναι σε μια υπερατλαντική πτήση. Μετά από μερικά κοκτέιλ, οι άντρες άρχισαν να συζητούν για προσωπικά θέματα.

Κινητό που παίρνει σχήματα! (pics)

Εικόνα
Μια πρωτότυπη ιδέα που θα ζηλέψουν πολλοί ανταγωνιστές του είχε ένας αμερικανός σχεδιαστής κινητών τηλεφώνων, αφού σχεδίασε ένα κινητό εύκαμπτο και ανθεκτικό, το οποίο θα μπορεί να παίρνει το σχήμα της τσέπης μας!

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα: Καλό για το διάβασμα το… στρες

Εικόνα
Κάθε φορά που οι νέοι καλούνται να δώσουν εξετάσεις, είναι φυσιολογικό να αυξάνεται το στρες και το...

Γιώργος Λιάγκας: Θέλω να δω τη γυμνή φωτογράφηση της Τσουρή

Εικόνα

Το μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο

Εικόνα
Το Ερμιτάζ αποτελεί το μεγαλύτερο και ένα από τα παλαιότεραμουσεία στον κόσμο, καθώς και ένα. από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αγίας Πετρούπολης. Φιλοξενείται σε ένα συγκρότημα έξι κτιρίων, τα παλαιά Χειμερινά Ανάκτορα, στις όχθες του ποταμού Νέβα. Ανάμεσα στα σημαντικά εκθέματα του μουσείου, περιλαμβάνεται η συλλογή έργων δυτικοευρωπαϊκής τέχνης με έργα των Λεονάρντο ντα Βίντσι, Ωγκύστ Ροντέν, Πάμπλο Πικάσσο, Ανρί Ματίς, Πωλ Γκωγκέν, Πωλ Σεζάν, Κλωντ Μονέ, Ρέμπραντ και άλλων. Φιλοξενούνται ακόμα εκθέματα από...

Τα 5 ακριβότερα κατασκευαστικά έργα του κόσμου

Εικόνα
ας παρουσιάζουμε τα 5 κατασκευαστικά έργα στον κόσμο με το εκτιμώμενο κόστος και σύντομη περιγραφή του καθενός. Άλλα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και άλλα είναι υπό κατασκευή με αποτέλεσμα η εκτίμηση του κόστους να μην είναι οριστική.

Περίεργο συντριβάνι στη Ρώμη

Εικόνα
Το περίεργο αυτό συντριβάνι βρίσκεται στη Ρώμη της Ιταλίας και είναι έργο του Ισπανού καλλιτέχνη Juan Galdeano. Δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο για να φαίνεται ότι το νερό σηκώνει το βάρος ενός ολόκληρου αυτοκινήτου.