Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 26, 2014

Απίστευτα μαγικά από έναν... σκηνοθέτη! - VIDEO

Εικόνα
Τα μαγικά του έχουν ξετρελάνει κόσμο και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς τα κάνει. Ονομάζεται Zach King και είναι… σκηνοθέτης. Όχι σαν αυτούς που έχουμε συνηθίσει, αλλά από εκείνους που με τα δημιουργήματά του αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Άντρας τρώει πλαστικές σακούλες από την παιδική του ηλικία

Εικόνα
Ο Robert από το Tennessee τρώει πλαστικές σακούλες από την ηλικία των επτά ετών. Μάλιστα συνηθίζει να τρώει μία ολόκληρη σακούλα για πρωινό και είναι σε θέση να μην φάει κανονικό φαγητό για μιάμιση ολόκληρη ημέρα, εάν έχει καταναλώσει προηγουμένως σακούλα.

Σοκαριστικές εικόνες! Ο 80χρονος που δεν έχει πλυθεί εδώ και 60 χρόνια

Εικόνα
Μοιάζει με πλάσμα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και δύσκολα τον πλησιάζει κανείς εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς του.

Σεξ 7 φορές τη μέρα η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο! - VIDEO

Εικόνα
Η Πολίν Πότερ, η γυναίκα που κατέχει το ρεκόρ Γκίνες ως η πιο παχύσαρκη στο κόσμο ισχυρίζεται ότι κάνει σεξ επτά φορές την ημέρα, πιο πολύ σεξ απ' ότι κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο, παρ’ όλο που δεν την βοηθάει το σώμα της, που ζυγίζει 321 κιλά.

Aυτό το αμάξι θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ επίγειας ταχύτητας

Εικόνα
Με νορβηγικό πύραυλο θα προσπαθήσει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ επίγειας ταχύτητας το βρετανικό «Λαγωνικό», ένα υπερηχητικό αυτοκίνητο, οι δημιουργοί του οποίου ευελπιστούν να πιάσουν τα 1.610 χλμ. την ώρα το 2016. Το σημερινό ρεκόρ είναι 1.228 χλμ., το οποίο θα επιχειρήσουν να σπάσουν το 2015.