Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 15, 2012

Ξυλουργός παρίστανε τον καρδιολόγο για 30 χρόνια!

Εικόνα
Οι ασθενείς του Vladimiro Colloca ήταν πολλοί τα τελευταία 30 χρόνια κανείς όμως δεν ήξερε το ένοχο μυστικό του 58χρονου. Ο Vladimiro είναι ένας απλός ξυλουργός που όμως είχε καημό να γίνει γιατρός. Το προσπάθησε λοιπόν. Χωρίς χαρτιά, χωρίς πτυχίο, χωρίς τίποτα ξεκίνησε να εξασκεί το λειτούργημα του καρδιολόγου. Τους πήρε 30 χρόνια αλλά οι αρχές στο Μιλάνο έμαθαν για την παράνομη δραστηριότητα του και τώρα ψάχνουν να βρουν τους ασθενείς που τον είχαν εμπιστευτεί για να δουν αν υπάρχουν θύματα.

Πληρώνουμε 110 υπαλλήλους χωρίς αρμοδιότητα

Εικόνα
Λαϊκιστές και υποκριτές, χαρακτήρισε, όσους αντιδρούν στην κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Χρυσοχοΐδης ομολόγησε ότι πληρώνουμε δεκάδες υπαλλήλους για να... κάθονται.

Έκρυβαν το φύλο του παιδιού τους μέχρι που έγινε 5 ετών!

Εικόνα
Κάποιοι γονείς δεν θέλουν να αποκαλύψουν αν το μωρό τους είναι αγόρι ή κορίτσι μέχρι να γεννηθεί... Οι συγκεκριμένοι δεν περίμεναν μέχρι το παιδί τους να φτάσει στην ηλικία των 5 ετών για να παραδεχτούν το φύλο του! Αν απορείς πως μεγάλωσαν το μωρό, η απάντηση είναι σαν να είναι “ουδέτερου φύλου”. Του έδωσαν το όνομα Shasha και προσπάθησαν με αυτό τον τρόπο να αφήσουν την προσωπικότητά του να... λάμψει.

Δουλειές του σπιτιού με τα εσώρουχα

Εικόνα
Αντί να κάνετε δουλειές του σπιτιού με τις φόρμες και τις πιζάμες σας, δείτε το διαφορετικά. Την ώρα που ο σύντροφός θα κάθεται να βλέπει τον ποδοσφαιρικό αγώνα ή θα διαβάζει την αγαπημένη του εφημερίδα, εσείς φορέστε προκλητικά εσώρουχα, βαφτείτε και πάρτε το ξεσκονόπανο στο χέρι.

Από το κρύο πάγωσαν μέχρι και οι πασχαλίτσες!

Εικόνα
Μια ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας έκανε τα πάντα να… παγώσουν! Μέχρι και τις πασχαλίτσες που ξεγελάστηκαν από την καλοκαιρία των προηγούμενων ημερών και έκαναν την εμφάνισή τους! Τις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες τράβηξε ο φωτογράφος άγριας ζωής Mark Johnson στο πάρκο προστασίας της φύσης Watts Wood στο Lincolnshire.

Επιστολή Ντούβλη στη Μέρκελ!

Εικόνα
H Μαριάννα Ντούβλη πετάει το γάντι στην Ανγκελα Μέρκελ. Η Ελληνίδα πορνοτάρ με επιστολή που έστειλε στη Γερμανίδα καγκελάριο τη θέτει προ των ευθυνών της και την «προστάζει» να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα μαρτύρια στα οποία τον έχει υποβάλει.

Βρήκε στον τραπεζικό λογαριασμό του 9,8 δισ. δολάρια!

Εικόνα
Ενας δάσκαλος από την Ινδία και η γυναίκα του έπαθαν σοκ, καθώς όταν πήγαν να ελέγξουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό, μέσω Διαδικτύου, είδαν πως το υπόλοιπο έγραφε 490 δισ. ρουπίες, δηλαδή 9,8 δισ. δολάρια, αντί για 200 δολάρια.

Mηχανικός είχε φανταστεί πριν από 111 χρόνια, το κινητό και τα γρήγορα τρένα!

Εικόνα
Ακόμα και ο Νοστράδαμος δεν θα είχε κάνει τόσο ακριβείς προβλέψεις … Το αμερικανικό περιοδικό Saturday Evening Post βρήκε στα αρχεία του ένα από τα πιο αποκαλυπτικά άρθρα που είχε δημοσιευθεί τον Δεκέμβριο του 1900. Σε αυτή την εργασία, John Watkins Elfreth Jr, κάποιος φωτισμένος μηχανικός, εξηγούσε πως θα έμοιαζε ο κόσμος ένα αιώνα αργότερα…Και τα αποτελέσματά της είναι εκπληκτικά.

Κώστας Βουτσάς: "Δίνω τη σύνταξή μου σε τρεις οικογένειες"

Εικόνα
Ο Κώστας Βουτσάς είναι από τους ανθρώπους που βοηθάει τον συνάνθρωπό του. Ο ηθοποιός κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει χαρεί πολλά πράγματα και τώρα πιστεύει ότι πρέπει να δώσει χαρά και σε άλλους. Ο Κώστας Βουτσάς έχει δυο παιδιά στην «Action Aid» και ένα στα «Παιδικά χωριά S.O.S» , ενώ βοηθάει και το «Χαμόγελο του παιδιού».

Αγγλία: Σκοτώνουν τα κατοικίδια τους για να πάρουν τα λεφτά της ασφάλειας!

Εικόνα
Οι απάτες με τις ασφάλειες παίρνουν νέα διάσταση στην Αγγλία. Οι αρχές ανακάλυψαν μία περίεργη αύξηση στη ζήτηση για ασφάλεια κατοικίδιου. Σύμφωνα με την Ένωση Βρετανών Ασφαλιστών, πέρσυ συγκεντρώθηκαν 3 εκατομμύρια δολλάρια από την ασφάλιση κατοικίδιων ενώ το 2009 το ποσό ήταν μόλις 670.000 δολλάρια. Το 2010, ασφαλίστηκαν 2.3 εκατομμύρια σκυλιά και γάτες και οι ειδικοί φοβούνται ότι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη εισροή ψευδών ισχυρισμών...

Το πρωΐ γραμματέας σε Καθολικό σχολείο και το βράδυ bisexual πόρνη!

Εικόνα
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η όμορφη και σεμνή γραμματέας του καθολικού σχολείου Τρίνιτι στο Γουάργουικσάιρ της Βρετανίας, τα βράδια δούλευε προσφέροντας ερωτικές υπηρεσίες σε άντρες και γυναίκες! Την αποκάλυψη της διπλής της ταυτότητας έκανε ο γονιός ενός μαθητή στο καθολικό σχολείο, που είδε τη γραμματέα να ποζάρει στο σε ιστοσελίδα ενηλίκων, στο οποίο «ψαρεύε» πελάτες ανεξαρτήτως φύλου, με το όνομα Κέρι Ανν, χρεώνοντας 150 λίρες την ώρα.

19χρονη ντυνόταν αγόρι για να βγαίνει ραντεβού με κοπέλες!

Εικόνα
Συγκλονισμένοι δηλώνουν όσοι γνωρίζουν την Gemma Barker, που όπως αποκαλύφθηκε μεταμφιεζόταν σε αγόρι για να βγαίνει ραντεβού με κορίτσια… Η 19χρονη φορούσε φαρδιά ανδρικά ρούχα και βάραινε τον τόνο της φωνής της, παριστάνοντας τρία διαφορετικά νεαρά αγόρια ώστε να μπορεί να συναναστρέφεται με 15χρονα και 16χρονα κορίτσια που την έλκυαν σεξουαλικά.

Έφτιαξαν αυτί που θα ακούει τους ήχους των μικροβίων!

Εικόνα
Το πρώτο υπερ- ευαίσθητο «νανο-αυτί», που είναι ικανό να ακούει ήχους σε αφάνταστα μικροσκοπική κλίμακα, οι οποίοι είναι ένα εκατομμύριο … φορές χαμηλότεροι από τον ήχο που μπορεί να πιάσει το ανθρώπινο αυτί, δημιούργησαν γερμανοί επιστήμονες. Έτσι νοίγει έτσι ο δρόμος για τη δημιουργία «νανο-φώνων», που θα καταγράφουν ήχο των πιο μικρών οργανισμών, όπως τα μικρόβια, τα βακτήρια και οι ιοί, κάτι που μελλοντικά μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο στη βιολογία και την ιατρική. Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταστεί εφικτή ακόμα και μια τελείως νέα μέθοδος διάγνωσης ασθενειών.

Κι όμως: νοικιάζεται ο Παρθενώνας με 1.000 ευρώ!

Εικόνα
Θες να νοικιάσεις τον Παρθενώνα; Με 1.000 ευρώ μπορείς να τον έχεις! Δεν πρόκειται για αστείο... Τόσο τον δίνει το υπουργείο Πολιτισμού, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση! Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα « Ελεύθερος Τύπος », το υπουργείο καθόρισε «ταρίφα» για την διαφημιστική αξιοποίηση 117 μνημείων της χώρας μας, όπως η Ακρόπολη, η Κνωσός, ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και οι Δελφοί.

Πρόσφερε το κορμί της σε άπορους και εργάτες για ένα 24ωρο

Εικόνα
Ονομάζεται Γε Χαιγαν και έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από την γυμνή φωτογράφιση της δίπλα στον καλλιτέχνη Αι Γουέι-Γουέι. Αυτές τις μέρες έχει γίνει «κόκκινο πανί» για τις αρχές της Κίνας αφού πρόσφερε για ένα 24ωρο τις ερωτικές της υπηρεσίες δωρεάν, σε φτωχούς, μετανάστες και εργάτες.

Η πιο επικίνδυνη ξύλινη… γέφυρα - VIDEO

Εικόνα
Μπορεί να μοιάζει ως μία εγκαταλελειμμένη γέφυρα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Ο λόγος για ένα πέρασμα που βρίσκεται στον δρόμο BAM (το μήκος του είναι 4.300 χιλιόμετρα) της Σιβηρίας, όπου η εκεί γέφυρα και όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό video αποτελεί το μοναδικό πέρασμα για ταξιδιώτες.

Την απέλυσαν γιατί φορούσε ψεύτικο ανδρικό μόριο

Εικόνα
Αγωγή κατά της εταιρείας της για παράνομη απόλυση κατέθεσε η 45χρονη Πολίν Ντέιβις από την Πενσιλβάνια η οποία ισχυρίζεται ότι έχασε τη δουλειά της γιατί έκανε το λάθος να εξομολογηθεί σε συναδέλφους της ότι φορούσε ένα ψεύτικο προσθετικό πέος.

Αθάνατη Ελλάς: Έδωσαν & προαγωγή στους εφοριακούς με τις offshore!

Εικόνα
Διαστάσεις χιονοστιβάδας αποκτά η δικαστική έρευνα, που διενεργεί ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρης Πεπόνης, για την ομάδα νυν και πρώην εφοριακών. Σύμφωνα με το ΦΕΚ που αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής», οι τρεις από τους επτά εφοριακούς που ελέγχονται και έχουν δικαστικές εκκρεμότητες εδώ και μια δεκαετία, επιβραβεύτηκαν... από την υπηρεσία τους με προαγωγή σε εφορίες - «κλειδιά» αναλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις μόλις πριν από έναν μήνα!

Πάτρα: Εκλήθη η Άμεση Δράση για να ...«σβήσει» τις ερωτικές κραυγές φοιτήτριας

Εικόνα
Κι άλλο περιστατικό... αμηχανίας για άνδρες της τοπικής αστυνομίας! Οι οποίοι κλήθηκαν από κατοίκους συνοικίας της Πάτρας να κάνουν μια φοιτήτρια να... σωπάσει (...) επειδή είχε ξεσηκώσει τη γειτονιά με τις ερωτικές κραυγές της! Το περιστατικό συνέβη στην οδό Δοϊράνης, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Μάλιστα στο κέντρο επιχειρήσεων της άμεσης δράσης έγιναν όχι μία αλλά δύο τηλεφωνικές κλήσεις, από δύο διαφορετικούς κατοίκους. Οι οποίοι διαμαρτύρονταν, επειδή, όπως έλεγαν, δεν μπορούσαν να κλείσουν μάτι από την αναστάτωση που τους είχαν προκαλέσει οι δυνατές φωνές της νεαρής φοιτήτριας που κατοικεί στην ίδια πολυκατοικία.