Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 13, 2013

Ψεύτικη η καλύτερη φωτογραφία της... Nessie

Εικόνα
Η φωτογραφία που χαρακτηρίστηκε, ακόμη και από τους ειδικούς, ως η καλύτερη που τραβήχτηκε ποτέ του τέρατος του Loch Ness, είναι πέρα για πέρα ψεύτικη, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της. Στη φωτογραφία φαίνεται η πλάτη της Nessie, που δημοσιεύτηκε πέρυσι, κάνοντας τον γύρο του κόσμου και κάνοντας πολλούς να πιστέψουν, ότι πράγματι βρέθηκε το περιβόητο πλάσμα. Ο Steve Feltham έχει αφοσιωθεί στο να αποδείξει, πως ο μύθος της Nessie είναι πραγματικός. "Τα τελευταία 21 χρόνια της ζωής μου ασχολούμαι με αυτόν τον σκοπό και πρέπει να πω, ότι αυτή η φωτογραφία είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ", δήλωσε ο Feltham.

Εστιατόριο σερβίρει φαγητό από… σκουπίδια

Εικόνα
Πως θα σας φαινόταν να σας σερβίρουν φαγητό από… σκουπίδια; Μάλλον… αηδία, όπως και στον περισσότερο κόσμο, αλλά στην Δανία την πρόταση αυτή την πλασάρουν ως…. καινοτομία. Στη χώρα αυτή υπάρχει ένα νέο εστιατόριο που ονομάζεται «Rub og Stub». Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τον τίτλο, το εστιατόριο αυτό προσφέρει στους πελάτες του πιάτα μαγειρεμένα με υλικά που έχουν πεταχτεί από τα σούπερ μάρκετ και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές! Βέβαια όπως λένε οι ιδιοκτήτες του αυτό το κάνουν για ένα και συγκεκριμένο λόγο! Θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα οικονομίας στους καταναλωτές. «Στη Δανία ο κόσμος πετά πολλά τρόφιμα στα σκουπίδια. Το ίδιο συμβαίνει σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, ενώ στις Τρίτες Χώρες τα παιδιά πεθαίνουν από ασιτία! Δεν μπορούμε να δεχόμαστε κάτι τέτοιο χωρίς αντίδραση. Εμείς βρήκαμε αυτό τον τρόπο για να περάσουμε τα μηνύματά μας» λέει η Sophie Sales, συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου, Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρόφιμα συλλέγονται από τα σούπερ μάρκετ της Κοπεγχά

Πήγαν γυμνοί για μάθημα!

Εικόνα
Συγκεκριμένα σε ένα πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας οι φοιτητές αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν, όταν ο πρύτανης τους επέβαλλε έναν νέο ενδυματολογικό κανόνα... Σύμφωνα λοιπόν με τον κανόνα οι φοιτήτριες απαγορεύεται, να φορούν κοντές φούστες, ντεκολτέ και να βάφονται πολύ έντονα, ενώ οι φοιτητές πρέπει να πηγαίνουν φορώντας κοστούμι. Έτσι λοιπόν κόντρα στον κάνοντας οι φοιτητές του τμήματος Καλών τεχνών πήγαν στο μάθημα ολόγυμνοι καλύπτοντας το κορμί τους με ένα βιβλίο.

Κατέβασαν τις αφίσες του τσίρκου από τους δρόμους, γιατί ο κάτοικος φοβόταν τους κλόουν

Εικόνα
Το Λέιτον Μπάζαρντ είναι μια μικρή πόλη 28.000 κατοίκων στο Μπέντφορντσάιρ της Αγγλίας. Αυτήν διάλεξε ένα τσίρκο για τις παραστάσεις του, γεμίζοντας τους δρόμους με διαφημιστικές αφίσες στις οποίες υπήρχε -προφανώς- ένας κλόουν. Υπολόγιζαν όμως χωρίς μία κάτοικο, η οποία ζήτησε από το δήμο να τις κατεβάσει, επειδή πάσχει από φοβία στους κλόουν.

Ο Πάπας πουλάει τη Harley Davidson του!

Εικόνα
Ο Πάπας Φραγκίσκος πουλάει την μηχανή του για να μαζέψει χρήματα για τους απόρους και άστεγους της Ρώμης! Η είδηση είναι απολύτως αληθινή και επιβεβαιώνεται από τον Καρδινάλιο Enrico Feroci, διευθυντή της φιλανθρωπικής οργάνωσης Caritas Rome, ο οποίος μάλιστα δήλωσε βαθύτατα συγκινημένος και ευγνώμων για την χειρονομία αυτή του Ποντίφικα. Ο Καρδινάλιος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα πολύτιμο δώρο που δείχνει πόσο κοντά στους φτωχούς νιώθει ο επικεφαλής της Εκκλησίας της Ρώμης¨.

Πρόστιμο 95.000 ευρώ για υπερβολική ταχύτητα!

Εικόνα
Ξεπέρασε το όριο ταχύτητας κατά 27 χιλιόμετρα και καλείται να πληρώσει για πρόστιμο μία περιουσία! Ακούγεται παράδοξο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ο Φιλανδός επιχειρηματίας Anders Wiklοf καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 95.000 ευρώ αφού η τροχαία τον έπιασε να τρέχει με ταχύτητα 77 χλμ ανά ώρα, σε περιοχή που το όριο ταχύτητας ήταν 50 χιλιόμετρα.

Τρελάνετε τη μηχανή αναζήτησης της google! Δείτε πως..

Εικόνα
Αν θέλετε να “χαζέψετε” την αναζήτηση της google, δοκιμάστε τα εξής τρικ και θα πάθετε πλάκα... Ας ξεκινήσουμε! 1) Πηγαίνετε στο www.google.gr και γράψτε τη λέξη tilt και παρατηρήστε τι θα συμβεί! Η αναζήτηση και τα αποτελέσματα θα στραβώσουν, δοκιμάστε το! 2) Στην αναζήτηση της google πάλι γράψτε: Do a Barrel Roll και θα δείτε ότι θα… φέρουν όλα μία κατρακύλα!