Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 1, 2012

93χρονη τράβηξε χειρόφρενο μετά από 48 χρόνια

Εικόνα
Μία 93χρονη οδηγός από την Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπορ της οδήγησης, μετά από 48 χρόνια στο τιμόνι και 576.000 μίλια στο κοντέρ. Η ηλικιωμένη γυναίκα "κρέμασε" τα κλειδιά της αγαπημένης της Mercury Comet Caliente, που αγόρασε τον Φεβρουάριο του 1964 έναντι 3,289 δολαρίων. "Είμαι σχεδόν τυφλή κι έτσι δεν μπορώ να συνεχίσω να οδηγώ την αγαπημένη μου Chariot. Δεν χρειάζεται να μου την πάρουν, δεν περνάει καν από το μυαλό μου να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου ξανά", είπε.

Τι χρειάζεται για να γεννήσεις μέσα στο αεροπλάνο; Πρώτα απ’ όλα ένα μπουκάλι βότκα!

Εικόνα
Μέσα σε ένα αεροπλάνο, 36.000 πόδια πάνω από τη Γη κάπου ανάμεσα στην Ατλάντα και τη... Σενεγάλη, η Κάθριν Όιντοχ έγινε για πρώτη φορά μαμά, χάρη στην ψυχραιμία των συνεπιβατών της και των αεροσυνοδών. Η μελλοντική μητέρα επιβιβάστηκε στην πτήση της Delta ενώ βρισκόταν στην 37η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Στη διάρκεια της πτήσης, έσπασαν τα νερά. Και αμέσως η αεροσυνοδός φώναξε για βοήθεια. Ο Δρ Πάτρικ Οτζούκου προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει και η αεροσυνοδός Σούζαν Καρνις ανέλαβε... χρέη βοηθού!

Το φόρεμα που γίνεται διάφανο όταν η γυναίκα διεγερθεί σεξουαλικά! - VIDEO

Εικόνα
Το φόρεμα που βλέπεις στη φωτογραφία είναι σίγουρα ένα λαμπρό και ...ιδιαίτερο επίτευγμα της τεχνολογίας. Είναι φτιαγμένο από από ένα ειδικό "έξυπνο" υλικό που μοιάζει με δέρμα και ονομάζεται Intimacy... που σημαίνει στενή σχέση, οικειότητα...

Η πόρτα που γίνεται… τραπεζάκι του πινγκ-πονγκ

Εικόνα
Εσείς τις πόρτες στα δωμάτιά σας τις έχετε μόνο για να τις…. ανοιγοκλείνετε; Μέγα λάθος. Κάποιοι άλλοι είναι λιγάκι πιο ευρηματικοί, έχοντας την ιδέα μιας πόρτας που μπορεί να μετατραπεί σε… τραπεζάκι του πινγκ-πονγκ, για να εξασκείστε με τους φίλους σας, χωρίς απαραίτητα να βρίσκεστε σε ένα τεράστιο σπίτι σαν τη βίλα των Μπέκαμ.

Η πιο ψηλή γέφυρα του κόσμου

Εικόνα
Ένα λάθος μπορεί να τους στοιχίσει τη ζωή. Θαρραλέοι κινέζοι εργάτες βάζουν τις τελευταίες πινελιές στην γέφυρα Anzhaite Long-span Suspension Bridge στο Jishou στην επαρχία Hunan, μία εβδομάδα πριν από τα επίσημα εγκαίνιά της. Με ύψος 336 μέτρων και μήκος 1.176 η τεράστια αυτή κατασκευή είναι η μεγαλύτερη του κόσμου. Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2007 με σκοπό να αποσυμφορηθεί η κίνηση στην επαρχία Hunan, όπου το οδικό δίκτυο απαρτίζεται από στενούς, απότομους και γεμάτους στροφές δρόμους. Τη νύχτα φωτίζεται με 1.888 λάμπες ενώ όταν την αντικρίζει κανείς από μακριά φαίνεται σαν να συνδέει δύο οροσειρές.

Απίστευτο: Έπαθε αλλεργία στο... iphone!

Εικόνα
Εκεί που μιλούσε στο τηλέφωνο ξαφνικά άρχισε να… πρήζεται μέχρι που έγινε αγνώριστη. Όπως περιγράφει η 30χρονη Τζένη Τέιλορ από την Βρετανία «μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχα πρηστεί τόσο πολύ που δεν έβλεπα μπροστά μου. Η μητέρα μου δεν με γνώρισε». Η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου της χορηγήθηκαν αντιϊσταμινικά και γύρισε σπίτι να ξεκουραστεί. Την επόμενη μέρα όμως το πρωί η κατάσταση ήταν χειρότερη.

Έκοψε το πόδι του για να μη βρει δουλειά

Εικόνα
Πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για να μην δουλέψει; Ο ήρωας της ιστορίας μας αποφάσισε να... κόψει το πόδι του. Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε στην Αυστρία με πρωταγωνιστή έναν 56χρονό άνεργο λίγο πριν πάει να σε προκαθορισμένο ραντεβού σε γραφείο εργασίας. Ο 56χρονός προτίμησε να κόψει με ηλεκτρικό πριόνι το αριστερό του πόδι λίγο πάνω από τον αστράγαλο σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού δικτύου ORF που αναμετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

Κουβαλούσε το νεογέννητο μωρό της στην τσάντα της

Εικόνα
Ένας έλεγχος ρουτίνας από την τροχαία στις ΗΠΑ, οδήγησε τους αστυνομικούς σε ένα εύρημα που δεν περίμεναν. Την ώρα που έκαναν διευκρινιστικές ερωτήσεις στην οδηγό ενός αυτοκινήτου άκουσαν το κλάμα ενός παιδιού. Κοίταξαν προσεκτικά μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν είδαν πουθενά κανένα παιδί. Λίγο αργότερα συνειδητοποίησαν ότι κλάμα ερχόταν από την τσάντα της γυναίκας.

Στο σκαμνί γιατί δεν παρέδωσαν το…χασίς για το οποίο πληρώθηκαν

Εικόνα
Χρόνια μπροστά η νορβηγική δικαιοσύνη η οποία καθίζει στο εδώλιο του κατηγορουμένου δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι, ενώ εισέπραξαν σχεδόν 4.000 ευρώ για ένα κιλό χασίς, δεν παρέδωσαν ποτέ το εμπόρευμα σε αυτόν που τους το πλήρωσε! Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους για απάτη, οι δύο άνδρες δέχτηκαν προκαταβολικά το ποσό των 30.000 κορωνών (3.962 ευρώ), ωστόσο εξαρχής δεν είχαν καμία πρόθεση να παραδώσουν το εμπόρευμά τους.

"Miss Γιαγιά 2012" στη Βραζιλία! - PHOTO

Εικόνα
Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει μέρος κάποια στα καλλιστεία «Miss Γιαγιά 2012» είναι να έχει γίνει γιαγιά και να είναι από τη Βραζιλία. Αυτό σκέφτηκαν οι διοργανωτές και δημιούργησαν καλλιστεία αποκλειστικά για γιαγιάδες. Και τι γιαγιάδες! Με κορμιά που κολάζουν.

Je veux - ZAZ (Ελληνικοί υπότιτλοι)

Εικόνα
Απολαύστε τη ZAZ σε αυτό το μοναδικό κομμάτι. Περιέχει και τους Ελληνικούς υπότιτλους. Ευχαριστούμε τον φίλο Konstantino που μας το έστειλε..

Βίαζε την 11χρονη κόρη της για να την εκπαιδεύσει σεξουαλικά!

Εικόνα
Ακόμα και οι πιο έμπειροι ψυχίατροι σήκωσαν τα χέρια ψηλά με την 37χρονη από την Αυστραλία, η οποία βίαζε την 11χρονη κόρη της και έστελνε τα βιντεάκια στον σύντροφο της, για να «φτιάχνεται»!!! Το δικαστήριο έμεινε άφωνο με την σοκαριστική κατάθεση του πατέρα της μικρής, ο οποίος ζει χωριστά από την μητέρα της. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο η 37χρονη, ξεκίνησε μια σχέση μέσω ίντερνετ με έναν άντρα που ζει στη Μελβούρνη και απέκτησε εμμονή με το σεξ. Κάθε μέρα έστελνε ο ένας στον άλλον βιντεάκια σεξουαλικού περιεχομένου, τα οποία η ίδια έδειχνε και στην 11χρονη κόρη της.