Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 12, 2011

Σκύλος καταδικάστηκε σε θάνατο δια λιθοβολισμού!

Εικόνα
Υπερορθόδοξο δικαστήριο ραβίνων στην Ιερουσαλήμ καταδίκασε πρόσφατα σε θάνατο δια λιθοβολισμού ένα σκύλο που κατηγορήθηκε ότι είναι η μετενσάρκωση ενός δικηγόρου ο οποίος πριν από 20 χρόνια είχε βρίσει ραβίνους δικαστές, αναφέρει σήμερα ο ιστότοπος Ynet, η Διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Γιεντότ Αχρονότ.

Ο Νίκος Μουρατίδης γίνεται καθηγητής

Εικόνα
Μετά τις κριτικές επιτροπές ο Νίκος Μουρατίδης γίνεται καθηγητής. Παίρνει το πιο αυστηρό του ύφος, ανεβαίνει στην έδρα και αρχίζει να διδάσκει νέους, ταλαντούχους ανθρώπους μεταφέροντας εμπειρία χρόνων. Μετά την τηλεόραση και τα ερτζιανά, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός δοκιμάζει τις δυνάμεις του και σε άλλα μονοπάτια, και επιδίδεται σε νέα επιχειρηματικά σχέδια.

Θαυματουργά φάρμακα από την εποχή του Ιπποκράτη

Εικόνα
Από απλά σιρόπια, κολλύρια, αλοιφές, σταγόνες, χάπια έως και κολπικά υπόθετα που συνδύαζαν δεκάδες ουσίες, η φαρμακευτική αποτέλεσε από την αρχαιότητα μια ιδιαίτερα λεπτομερή επιστήμη για την αντιμετώπιση σχεδόν όλων των γνωστών ασθενειών.

Autobahn για... ποδήλατα

Εικόνα
Κατασκευάζεται ο πρώτος ποδηλατόδρομος ταχείας κυκλοφορίας! Πριν από μερικά χρόνια, δεν θα τολμούσαν να το φανταστούν ούτε οι πιο φανατικοί φίλοι του. Την ώρα όμως που οι περισσότερες πόλεις σχεδιάζουν ποδηλατόδρομους, τίποτα δεν σηματοδοτεί την ολική επαναφορά του ποδηλάτου από την κατασκευή στη Γερμανία, της πρώτης οδού ταχείας κυκλοφορίας αποκλειστικά για ποδηλάτες.

Μισθός στα 751 ευρώ από Ιούλιο

Εικόνα
Διαφοροποιούνται τα κατώτατα όρια στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα. Αύξηση τον Ιούλιο του 2011 και του 2012 στο ύψος της ετήσιας μεταβολής του ευρωπαϊκού πληθωρισμού του 2010... Με το 50% των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα να αμοίβεται με λιγότερα από 1.140 ευρώ το μήνα, οι κατώτατοι μισθοί και τα κατώτατα ημερομίσθια από την 1 Ιουλίου του 2011 θα έχουν αύξηση κατά 1,6%.

Στη Μύκονο Shakira - Pique!

Εικόνα
Έκαναν τα πάντα για να κρυφτούν από τους παπαράτσι... Στη Μύκονο βρίσκονται από την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη τραγουδίστρια Shakira και ο άσος της Μπαρτσελόνα, Gerard Pique!

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Εικόνα
Εσείς το ξέρατε;

Αυτός είναι ο Έλληνας - Τα δακρυγόνα πέφτουν δίπλα του και αυτός αντιδρά χορεύοντας κ τραγουδώντας

Εικόνα
Απίστευτο ντοκουμέντο: Ο κόσμος χορεύει, τραγουδά, διαδηλώνει ΕΙΡΗΝΙΚΑ και τα ΜΑΤ ψεκάζουν εξ επαφής στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος.

Τυπώνονται πάλι δραχμές, ιδού το νέο δεκαχίλιαρο!!

Εικόνα

Αστυνομικός πήγε να χτυπήσει τον «Λουκάνικο»!

Εικόνα
Tα διεθνή ΜΜΕ του αφιερώνουν καθημερινά όλο και περισσότερο χώρο, χαρακτηρίζοντάς τον ως το μεγάλο πρωταγωνιστή των διαδηλώσεων στην Αθήνα. Ο αδέσποτος «Λουκάνικος», με το κανελί λεπτό τρίχωμα, εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε φωτογραφία από τις ελληνικές διαδηλώσεις και, όπως φαίνεται, είναι πρωτεργάτης των διαμαρτυριών εναντίον των μέτρων λιτότητας και του ΔΝΤ.

Τι γράφει ο Ε.Βενιζέλος;

Εικόνα
  Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να κρατάει σημειώσεις μέσα στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ λίγο πριν ανέβει στο βήμα. Τελικά παραιτήθηκε του δικαιώματος του να μιλήσει και δεν ανέβηκε ποτέ.  Δείτε χαρακτηριστικά ένα μέρος των σκέψεων του...

Απέφυγε τη γυναικεία μουρμούρα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

Εικόνα
Εκπαίδευσε το σκύλο του να δαγκώνει! Ένας 56χρονος άντρα στις ΗΠΑ δεν άντεχε στην γκρίνια της συζύγου της, γι’ αυτό βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να αποτρέπει τους καβγάδες. Εκπαίδευσε το σκύλο του, ώστε να δαγκώνει τη γυναίκα του, όταν εκείνη άρχιζε την… κρεβατομουρμούρα!

Άγριο… χώσιμο του Μαστοράκη στο Λαζόπουλο

Εικόνα
Επίθεση εξαπέλυσε στο Λάκη Λαζόπουλο ο Νίκος Μαστοράκης με αφορμή το τελευταίο πανηγυρικό «Αλ Τσαντίρι» της σεζόν. Κάνοντας λόγο για ανόητα κείμενα ερασιτεχνισμό, προχειρότητα και ασχετοσύνη ο βετεράνος τηλεορασάνθρωπος ανέφερε: «Τί «πανηγυρικό» κι αυτό. Για τα πανηγύρια, το εξάμβλωμα τηλεοπτικής μετάδοσης του αντιΠαπανδρέου Λάκη και Σια, όπου η Σια ήταν το ίδιο αξιοθρήνητη με τα (κακώς) κείμενα του συγγραφέα-παραγωγού-κωμικού- πολιτικού μανιπουλάτορα.

Ποιο περιοδικό "κράζει" η Μελέτη;

Εικόνα
Της Ελεονώρας Μελέτη, Και εκεί που ξεφύλλιζα τα περιοδικά, είδα το κείμενο. Ποιο κείμενο; Το κείμενο «υπόδειγμα βλακείας, κενότητας και ματαιοδοξίας». Τίτλος : «Βρείτε τον πλούσιο των ονείρων σας στη Μύκονο και πως να τον κατακτήσετε».

To μνημόνιο και στην... μεγάλη οθόνη

Εικόνα
  Βγήκε και η αφίσα!

Σχήμα λόγου-Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας

Εικόνα
Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα!

Σαν σήμερα...16 Ιουνίου

Εικόνα
Στις 16 Ιουνίου 1903: Ιδρύεται η PepsiCo, η μεγάλη αντίπαλος της Coca-Cola (Pepsi Cola).

Το καλοκαίρι πως δροσίζονται τα ζώα;

Εικόνα
 ΔΕΙΤΕ: Δεν διαφέρουν πολύ από μας

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για τους αστυνομικούς…κουκουλοφόρους

Εικόνα
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ με αφορμή υλικό που προβλήθηκε σήμερα από τα ΜΜΕ, που απεικονίζει αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, πίσω από τους οποίους παρευρίσκονται άτομα με πολιτική περιβολή που έχουν καλυμμένο μέρος του προσώπου τους.

Λήστεψε το ίδιο περίπτερο 7 φορές!

Εικόνα
Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη νεαρός ημεδαπός πριν από λίγες μέρες στην Καρδίτσα την ώρα που «άνοιγε» ένα περίπτερο με τη χρήση κατσαβιδιού. Κι αν αυτό -δυστυχώς- δεν αποτελεί είδηση από μόνο του καθότι οι διαρρήξεις είναι καθημερινό φαινόμενο, το γεγονός ότι ο συλληφθείς είχε διαρρήξει το συγκεκριμένο περίπτερο 7 φορές προκαλεί αν μη τι άλλο έκπληξη!

Κουκουλοφόροι έκλεψαν υπολογιστές από κατάστημα

Εικόνα
Φεύγοντας έριξαν βόμβα προκαλώντας φωτιά Ομάδα κουκουλοφόρων που κινήθηκε από το Σύνταγμα προς την οδό Στουρνάρη στο Πολυτεχνείο, όρμησε σε κατάστημα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Dancing with the... cops

Εικόνα
 ΔΕΙΤΕ: Τα σημερινά επεισόδια με μία διαφορετική ματιά...

Μήπως αρχίσαμε να βαριόμαστε το Facebook;

Εικόνα
Οι κυριότεροι λόγοι που οδηγούν όλο και περισσότερους χρήστες του Facebook να κλείσουν τους λογαριασμούς του είναι ο φόβος παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων και το ότι, απλώς το βαρέθηκαν. Μόνο τον προηγούμενο μήνα, περίπου 6.000.000 Αμερικανοί «έκλεισαν» τους λογαριασμούς τους στην ιστοσελίδα, ενώ το ίδιο έπραξαν και 100.000 Βρετανοί.

Αυτό θα πει πράσινη ανάπτυξη

Εικόνα
 ΔΕΙΤΕ: Το μόνο που χρειάζονται είναι πότισμα

Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας η 15η Ιουνίου

Εικόνα
Η 15η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, με πρωτοβουλία της Assisted Conception Taskforce (ACT) και αποτελεί μέρα ενημέρωσης για την υπογονιμότητα των ζευγαριών. Παγκοσμίως, 90 εκατομμύρια ζευγάρια αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα σύλληψης. Το 85% από τα ζευγάρια αυτά (77 εκατομμύρια), δεν αναζητούν ποτέ βοήθεια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Από τα 13 εκατομμύρια ζευγάρια που αναζητούν ιατρική βοήθεια, ποσοστό μικρότερο από το 42%, θα αρχίσει τελικά θεραπεία. Έτσι, λοιπόν, από όλα τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, μόνο το 6% έχουν την ιατρική βοήθεια που απαιτείται.

Την ανάγκασαν να διασχίσει ολόκληρο το χωριό γυμνή ως τιμωρία..

Εικόνα
Την ανάγκασαν να διασχίσει ολόκληρο το χωριό γυμνή ως τιμωρία.. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Μία 50χρονη γυναίκα στο Ισλαμαμπάντ αναγκάστηκε να διασχίσει ολόκληρο το χωριό γυμνή ως τιμωρία καθώς ένας από τους γιους της, κατηγορήθηκε ότι έκανε παιδί με μια παντρεμένη γυναίκα. Ο σύζυγος που έλειπε συχνά από το σπίτι του, άρχισε να υποψιάζεται πως ένας από τους γιους της γειτόνισσάς του..

H 98η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο... είναι άντρας

Εικόνα
Η καριέρα του στο modeling ξεκίνησε πιο συμβατικά. Ο ατζέντης του συμβούλευσε τον νεαρό Αντρέϊ Πέτζιτς να κάνει περισσότερη γυμναστική για να γίνει αρεστός στους πελάτες που δεν έδειχναν να συγκινούνται από την εύθραυστη, θηλυπρεπή ομορφιά του. Μάταια.

Η Ελλάδα που μπορεί, 24 χρόνια πριν!

Εικόνα
Συμπληρώνονται σήμερα 24 χρόνια από την πρώτη απόδειξη του ότι οι Έλληνες μπορούν όχι απλώς να τα βάλουν με τα... θηρία, αλλά και να τα δαμάσουν.

Πόσο μας κόστισε το σούσι του σοσιαλιστή;

Εικόνα
Σήμερα θέλω να γίνω “λαϊκίστρια”. Θέλω να μάθω πόσο στοίχισε στον Ελληνα φορολογούμενο το σούσι του πρωθυπουργού στο πανάκριβο εστιατόριο “Zuma” του Λονδίνου, την παραμονή της συνάντησης του με τον Γιουνγκέρ στο Λουξεμβούργο, σε μια στιγμή που παιζόταν η 5η δόση του δανείου και η χώρα κινδύνευε να μην έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, όπως ο ίδιος ο Γιώργος Παπακωνσταντινου δήλωσε. Έγινε γνωστό από δύο εφημερίδες (Ελευθεροτυπία, Δημοκρατία) προκάλεσε ποικίλα σχόλια αλλά καμία απάντηση δεν υπήρξε από το Μαξίμου.

Φορέματα για να είστε... ασφαλείς

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Φτιαγμένα από προφυλακτικά

Oι 7 πιο άτυχοι άνθρωποι του κόσμου...

Εικόνα
Η τύχη, ενώ σε κάποιους ανθρώπους έρχεται και τους χτυπά την πόρτα πολύ συχνά... κάποιους άλλους τους ξεχνάει για χρόνια. Μερικές φορές δεν τους θυμάται ποτέ.

Την έκανε... τόπι

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ: Top χορευτική φιγούρα βγαλμένη από τα κόλπα του Πελέ

Η Microsoft προσλαμβάνει 14χρονο ο οποίος κατάφερε να κάνει hack το Call Of Duty

Εικόνα
Οι hackers συνήθως ανθούν σε ηλικίες μέχρι περίπου τα 20 τους, αλλά η Microsoft φαίνεται ότι βρήκε έναν νεαρό με μέλλον, ο οποίος κατάφερε να της χακάρει το Call Of Duty. Αφού λοιπόν ο 14-χρονος Jake κατάφερε να χακάρει το Call of Duty: Modern Warfare 2 εγκαθιστώντας μια ρουτίνα phising στους servers του παιχνιδιού η Micrrosoft είχε την επιλογή είτε να τον διώξει νομικά, είτε να εκμεταλλευτεί τα ταλέντα του.

Τρεις συλλήψεις για πάρτι οργίων με κοκαΐνη

Εικόνα
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για πάρτι οργίων με μεγάλες δόσεις κοκαΐνης και μπόλικο… σεξ αναστατώνουν την Κω, μετά την μεταφορά μιας νέας γυναίκας στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! Οι αρχές του νησιού έχουν ήδη συλλάβει τρία άτομα τα οποία ανακρίνονται.

Οι μακρινές εγγονές της…Μόνα Λίζα!

Εικόνα
Πέντε περίπου αιώνες μετά τη δημιουργία του διασημότερου ίσως πίνακα του κόσμου και δεκαπέντε γενιές αργότερα δύο Ιταλίδες πριγκίπισσες, η Ναταλία και η Ιρίνα Στρότζι, μπορούν και μιλούν για την μακρινή πρόγονό τους την… Μόνα Λίζα. Φωτογραφημένες από το γαλλικό περιοδικό “Paris Match” στην βίλα Κουσόνα, οι δύο κληρονόμοι της Λίζα Γκεραντίνι, της γυναίκας που όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι μελετητές αποτύπωσε στον πίνακα ο Λεονάρτνο Ντα Βίντσι, προσπαθούν να πείσουν τους αναγνώστες για την ομοιότητά τους με την μακρινή τους συγγενής.

Νέα πρόκλητική δήλωση Πάγκαλου: Δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης στην Ελλάδα!

Εικόνα
Για ακόμα μία φορά επανήλθε στο «μαζί τα φάγαμε» ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο της Γενεύης υποστήριξε πως δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης στην Ελλάδα και αν υπάρχει έστω και ένας, πρέπει να του στήσουμε άγαλμα!

Σαν σήμερα - 12 Ιουνίου

Εικόνα
Γεγονότα 1897: Ο Καρλ Έλσενερ λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον πολυσουγιά, που αργότερα θα ονομαστεί «ελβετικός». 1913: Δημιουργείται το πρώτο καρτούν, στις ΗΠΑ. Ο Τζον Ράντολφ Μπρέι σκηνοθετεί την ταινία «Το όνειρο του καλλιτέχνη», στην οποία ένας σκύλος καταβροχθίζει συνεχώς λουκάνικα έως ότου στο τέλος εκρήγνυται.

Ομάδες ανηλίκων δίνουν ραντεβού για… ξύλο στα Τρίκαλα

Εικόνα
Σοκ προκαλεί η πληροφορία που μεταδίδει το trikalanews, σύμφωνα με την οποία έχουν αυξηθεί τελευταία τα αιματηρά επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες ανηλίκων από Αλβανούς και Έλληνες, οι οποίες δίνουν ραντεβού σε συγκεκριμένου χώρους των Τρικάλων για να παίξουν… ξύλο.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ...ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ

Εικόνα
Με ένα γιγαντιαίο χιλιάρικο στο χέρι ζήτησε ο Ολλανδός πολιτικός Χέερτ Βίλντερς... την επιστροφή της χώρας μας στη δραχμή και, μάλιστα, έβγαλε... λόγο μπροστά από την ελληνική πρεσβεία στη Χάγη! Ο εθνικιστής πολιτικός -ηγέτης του PVV- κάλεσε τα ΜΜΕ της... χώρας έξω από την πρεσβεία μας και εξέπληξε τους πάντες με την προκλητική του κίνηση. Στόχος του, όπως είπε, ήταν να επιδώσει επιστολή με την οποία θα ζητούσε να εγκαταλείψει η Ελλάδα τη ζώνη του ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή.