Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 25, 2011

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά!

Εικόνα

Πατριώτη... προσοχή στην αντιλόπη - VIDEO

Εικόνα
Πρόκειται για το sport video με τα περισσότερα views για το 2011. Ούτε λίγο ούτε πολύ, 12,7 εκατ. θεάσεις. Ο νοτιοαφρικανός mountain-biker Evan van der Spuy έτρεχε αμέριμνος με το ποδήλατό του, ώσπου μια αντιλόπη βγήκε από το πουθενά και του την «έσκασε» κατακέφαλα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Και τα ζώα γελούν με το γαργαλητό

Εικόνα
Αν πιστεύατε ότι το γέλιο είναι αποκλειστικά και μόνο ανθρώπινο χαρακτηριστικό, σκεφτείτε ξανά, γιατί έρευνα έδειξε ότι το γέλιο, που έχει ηλικία μεταξύ 30 και 60 εκατομμυρίων ετών, είναι κοινό μεταξύ ανθρώπων και πιθήκων. Στο ζωολογικό κήπο του Κεντ, ο υπεύθυνος έκανε ένα πείραμα, στην 19χρονη Έμμυ, έναν θηλυκό γορίλλα, σχετικά κυκλοθυμικό, ενίοτε όμως δεκτικό και σε πειράγματα.

Το παράξενο έθιμο των "ιπτάμενων αντικειμένων"

Εικόνα
Σε επιφυλακή τίθενται οι αρχές στο Γιοχάνεσμπουργκ, ενόψει της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ώστε να προλάβουν όσα περισσότερα ατυχήματα μπορούν, από το έθιμο ρίψης ηλεκτρικών αντικειμένων και όχι μόνο από τα παράθυρα των πολιτών. Κάθε χρόνο, τραυματίζονται πολλοί από το παράξενο αυτό έθιμο. Το 2009 ένα κοριτσάκι 11 μηνών είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από τούβλο και συνολικά εννέα άνθρωποι νοσηλεύτηκαν.

Ρίσκαραν τη ζωή τους για ένα «γυάλινο» φιλί

Εικόνα
Πραγματικά το θέαμα με τους δύο γενναίους ορειβάτες κόβει την ανάσα. Αψηφώντας τον κίνδυνο, το ζευγάρι δε δίστασε να σκαρφαλώσει ένα «γυάλινο τοίχο» ύψους 34 μέτρων σε θερμοκρασία – 20 βαθμών κελσίου μόνο και μόνο για να απολαύσει το συναρπαστικό συναίσθημα της κατάκτησης της κορυφής... αλλά και ένα μοναδικό φιλί.

Η γιαγιά και ο νεαρός!

Εικόνα
Αφού τελείωσε το πανεπιστήμιο ένας ωραίος νεαρός δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Δεν είχε καθόλου χρήματα ούτε για το ενοίκιο. Του ήρθε μια ιδέα! Έγραψε έξω από την πόρτα του σπιτιού του με μεγάλα γράμματα: Στο κρεβάτι: 100 euro, στον καναπέ 50 euro, στο πάτωμα: 25 euro.

Έπιασε τον άντρα της να κάνει σεξ με άλλη από… το ανοιχτό κινητό!

Εικόνα
O παντρεμένος κύριος από χωριό, έξω από τη Χαλκίδα, αγόρασε κινητό τελευταίας τεχνολογίας αλλά… δεν ήξερε πώς να το χειρίζεται. Όταν λοιπόν βγήκε με την παράνομη σχέση του και χρησιμοποίησε το κινητό του για να επικοινωνήσει με τη νόμιμη σύζυγο, ήρθε η καταστροφή!

Ποια Κρίση; Οι Γερμανοί δίνουν 113 εκατ. για πυροτεχνήματα

Εικόνα
Στην Γερμανία δεν υπάρχει κρίση. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως φέτος θα ξοδέψουν περίπου 113 εκατ. Ευρώ για πυροτεχνήματα. Η αγορά και η ρίψη πυροτεχνημάτων για τους εορτασμούς της έλευσης του νέου έτους γίνεται τόσο με τοπικούς, όσο και χρονικούς πειρασμούς. Πιο συγκεκριμένα, απαγορεύεται η πώληση σε άτομα κάτω των 18 ετών, ενώ η χρήση τους θα πρέπει να γίνεται μόνο μεταξύ 31 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου. Οι Γερμανοί που θέλουν να ξεδώσουν κάνοντας θόρυβο δεν επιτρέπεται να πετούν τα πυροτεχνήματα κοντά σε εκκλησίες, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς και γηροκομεία.

Πρόσεξε τι ανεβάζεις στο Facebook

Εικόνα
Το να αναρτούμε σε Twitter και Facebook, αποτελεί ένα μέρος της καθημερινότητας των περισσοτέρων από μας, ωστόσο, περισσότερο από το ήμισυ των χρηστών γνωρίζει ότι ενδεχομένως να παραβιάζει νόμους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τις ποινές φυλάκισης. Μια μελέτη που διενεργήθηκε από μία online συμβουλευτική εταιρεία, την knowthenet.org.uk, διαπίστωσε ένα ανησυχητικό μεγάλο αριθμό νέων οι οποίοι δεν είχαν καμία ιδέα για το πως το σερφάρισμα θα μπορούσε να αποτελέσει καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων ή της ιδιωτικής ζωής, δυσφημιστικών παρατηρήσεων ή ακόμα και υποκίνηση ταραχών

Είναι 60 ετών και απέκτησαν το 100ο τους εγγονάκι!

Εικόνα
Αυτό κι αν είναι ρεκόρ. Τα εγγόνια τους έφτασαν πλέον τα 100 και είναι ίσως οι πιο νέοι παππούδες με τόσα εγγόνια... Η παράδοση των πολυμελών οικογενειών οδήγησε το σόι σε πρωτοφανείς αριθμούς μελών. Ο Βίκτορ Ούριχ και η σύζυγός του Ανέτα, «μόλις» στα 60 τους και οι δύο, περίμεναν με ξεχωριστή αγωνία την γέννηση του τελευταίου εγγονιού τους Χένρι, που τελικά ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, μετά από εννέα μήνες κύησης, προ μερικών ημερών.

Η απιστία της στοίχισε τον γάμο της... 60 χρόνια μετά

Εικόνα
Την απιστία της 77χρονης συζύγου του ανακάλυψε μετά από 60 χρόνια ένας 99χρονος, που όχι μόνο δεν της έδωσε ελαφρυντικά, αλλά την "καταδίκασε" σε διαζύγιο, θεωρώντας ότι το ατόπημά της δεν παραγράφηκε ποτέ. Ο 99χρονος Αντόνιο και η σύζυγός του, Ρόζα, έχουν ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να βγει το διαζύγιό τους.

Αλλαξε φύλο, κράτησε το μούσι και πάει... Eurovision - VIDEO

Εικόνα
Νομίζαμε ότι με την Dana International τα είχαμε δει όλα, όμως όπως φαίνεται, η Dana απλά χάραξε το δρόμο και οι υπόλοιποι, ή αν θέλετε καλύτερα οι υπόλοιπες, ακολούθησαν. Αυτή τη φορά, η τρανσέξουαλ από την Αυστρία Conchita Wurst εμφανίζεται ως η επικρατέστερη για να εκπροσωπήσει την χώρα της στον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν.

Έπιασε ψάρι που δάγκωνε άνδρες στα γεννητικά όργανα

Εικόνα
Ένας Βρετανός βιολόγος, ο 53χρονος Τζέρεμι Γουέιντ έμεινε πολλές εβδομάδες στην Παπούα- Νέα Γουινέα για να εντοπίσει και να πιάσει ένα μυστηριώδες ψάρι το οποίο είχε ευνουχίσει πολλούς νέους αλιείς στη χώρα.

Έκρυψε ολόκληρο κιβώτιο από μπύρες ανάμεσα από ... τα πόδια της - VIDEO

Εικόνα
Τρία άτομα βρίσκονταν μέσα στο σουπερμάρκετ αγοράζοντας τα απαραίτητα. Ωστόσο, η μία γυναίκα θέλησε να μην πληρώσει το αλκοόλ της... Έτσι, πήρε ένα πακέτο με 24 κουτιά μπίρας και στηρίζοντάς το... ανάμεσα στα πόδια της (!) το έκρυψε κάτω από τη φούστα κα βγήκε άνετη από το κατάστημα. Αργότερα, ο ιδιοκτήτης παρακολουθώντας το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, δεν πίστευε ότι υπήρχε η δυνατότητα άνθρωπος να... στηρίξει 24 κουτιά μπίρας στα πόδια του και να περπατά και τόσο άνετα! Το βίντεο έχει ανέβει στο youtube και αναδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλές.

«Δεν άρεσα καθόλου στα αγόρια»

Εικόνα
Έχει κατακτήσει τις πασαρέλες ενώ έχει στο ενεργητικό της πολλές δουλειές στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, η Βίκυ Καγιά δηλώνει πως όταν ήταν μικρή δεν είχε πέραση στα αγόρια…

Video : Mήπως τελικά έχετε πιο πο(ρ)νηρό μυαλό από ότι νομίζετε?

Εικόνα
Αν σε όλα τα ακόλουθα βλέπετε πορνογραφικές εικόνες.. τότε πολύ φοβόμαστε ότι πρέπει να κοιταχτείτε.. Και δεν εννοούμε για το καθρέπτη σας.. Το μυαλό τελικά μπορεί να παίξει "βρώμικα" παιχνίδια με το παραμικρό! Δείτε το video και θα καταλάβετε!

Την απάτησε και τον έκανε ρεζίλι σε... εθνικό δίκτυο! - VIDEO

Εικόνα
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια απατημένη γυναίκα! Και αυτό έγινε σαφές σε όποιον βρέθηκε στο γήπεδο ή παρακολούθησε από την τηλεόραση τον αγώνα ράγκμπι Packers-Bears. Μια γυναίκα, ονόματι Annie Walker που βρισκόταν στην κερκίδα του γηπέδου συνελήφθη από τις κάμερες του NBC που μετέδιδε τον αγώνα να κρατά ένα πλακάτ που έστελνε μήνυμα στον πρώην σύντροφό της που την απάτησε!

Κοιτάσματα μαμούθ κάνουν την Κύπρο παγκόσμιο ενεργειακό παίκτη

Εικόνα
Ιστορικό «μπουναμά» επεφύλασσε στην Κύπρο η τύχη καθώς καθώς σύμφωνα με τα στοίχεια που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, το κοίτασμα του οικοπέδου 12 αγγίζει κατά μέσο όρο τα 7 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια.

Η κόρη του ιδιοκτήτη της τράπεζας Κύπρου αγόρασε το ακριβότερο διαμέρισμα στη N.Y.

Εικόνα
Ήρθε η στιγμή να μάθετε την ιδιοκτήτριά του ακριβότερου διαμερίσματος της Νέας Υόρκης που δεν είναι άλλη από την κόρη του ιδιοκτήτη της τράπεζας Κύπρου. Πρόκειται για την 22χρονη Ekaterina Rybolovlev η οποία αγόρασε το διαμέρισμα στο 15 Central Park West από τον πρώην CEO της Citigroup. Το διαμέρισμα ήταν προς πώληση για 88.000.000 δολάρια, όμως το τελικό ποσό της αγοράς έκλεισε σε πολύ λιγότερα χρήματα. Ο πατέρας της θέλει να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα του Μονακό. Η μητέρα της επίσης απαιτεί με διαζύγιο περίπου 6 δις δολάρια. Η μητέρα της νεαρής πάμπλουτης κληρονόμου θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον της και αυτό είναι ένα από τα διαμερίσματα που αγόρασε. Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο και πανάκριβο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης που όμοιό του σπάνια συναντά κανείς.

Γιαγιά 75 ετών οδηγεί Audi R8 - VIDEO

Εικόνα
Ποτέ δεν είναι αργά για οτιδήποτε. Αυτό φαίνεται πως είχε στο μυαλό της μία 75χρονη γιαγιά από τις Η.Π.Α., όταν αποφάσισε (και με την παρότρυνση του γιου της) να οδηγήσει ένα Audi R8 και μάλιστα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, η ηλικιωμένη κυρία έδειξε να το απολαμβάνει, ενώ δήλωσε πως όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο στα 70 τους…

Τη βασάνισαν τα πεθερικά της γιατί δεν ήθελε να γίνει πόρνη

Εικόνα
Η αφγανική αστυνομία έδωσε τέλος στο μαρτύριο που ζούσε μία 15χρονη Αφγανή, η οποία έμεινε κλεισμένη για περισσότερο από 5 μήνες στο σπίτι των πεθερικών της όπου την βασάνιζαν επειδή δεν δεχόταν να εκπορνευτεί, όπως ανακοίνωσε σήμερα μία επίσημη πηγή.

Ο Άντρας Με Τα Τρία Πόδια! - PHOTO

Εικόνα
 Ο Francesco Lentini γεννήθηκε το 1889 ως το δωδέκατο παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας. Ο Francesco γεννήθηκε με τρία πόδια και… δύο σύνολα γεννητικών οργάνων. Όταν οι γονείς του αρνήθηκαν να τον αναγνωρίσουν, η θεία του τον πήρε και τον ανέθρεψε σαν να ήταν δικό της παιδί, αλλά τελικά μετά από καιρό τον άφησε σε ένα ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.