Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 20, 2013

Σέρφερ νίκησε καρχαρία- τίγρη με... γροθιές!

Εικόνα
Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στα ανοιχτά ενός νησιού της Χαβάης, όταν ένας καρχαρίας-τίγρης αποφάσισε να επιτεθεί σε έναν σέρφερ. Ο 25χρονος Τζεφ Χόρτον είχε δει από το πρωί της Κυριακής ένα πτερύγιο στην περιοχή όπου έκανε σερφ, αλλά αρχικά θεώρησε ότι μάλλον πρόκειται για κάποιο μεγάλο stingray. Κάποια στιγμή ωστόσο κατά την οποία χαλάρωνε καθιστός πάνω στη σανίδα του, είδε μία σκιά να έρχεται κατά πάνω του και κατάλαβε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Ο καρχαρίας-τίγρης δάγκωσε την σανίδα και έριξε τον Τζεφ στο νερό, αλλά ο τελευταίος δεν ήταν διατεθειμένος να παραδώσει τα όπλα αμαχητί.

Δείτε πώς ένα παλιό Fiesta μετατρέπεται σε... Transformer

Εικόνα
Ένας Βρετανός καλλιτέχνης έχει μετατρέψει ένα ταπεινό Ford Fiesta σε ρομπότ! Ο λόγος για τον Hetain Patel ο οποίος εργάστηκε τρεις μήνες για να κατασκευάσει το αυτοκίνητο-ρομπότ που θα ζήλευαν ακόμα και οι παραγωγοί της διάσημης ταινίας του Hollywood. Οι πίσω τροχοί του μικρού αυτοκινήτου έχουν μετατραπεί σε πόδια ενώ οι πόρτες σε χέρια. Ο Patel, είναι γιος Ινδού μετανάστη και με το έργο του, θέλει να δείξει την σχέση ανάμεσα στις τάξεις των ανθρώπων, την μετανάστευση και την οικογένεια.

Σοκ στην Κοζάνη - Πέθανε 40χρονος που έβαλε στοίχημα πως θα πιει ένα μπουκάλι ουίσκι

Εικόνα
Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Αιανής και όχι μόνο η απίστευτη είδηση πως 40χρονος, κάτοικος της περιοχής, έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ, την ώρα που προσπαθούσε να πιεί ένα…ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι, σε καφέ-μπαρ του χωριού! Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν μια παρέα έβαλε στοίχημα για το ποιός θα μπορέσει να πιεί πιο γρήγορα ένα ολοκληρο μπουκάλι ουίσκι! Ο 40χρονος ήταν ο μόνος που συνέχισε, καθώς οι φίλοι του σταμάτησαν, και σε ένα τέταρτο της ώρα είχε καταφέρει να πιεί σχεδόν ένα μπουκάλι! Όμως λίγο αργότερα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο Mr.Facebook αγόρασε τη γειτονιά του έναντι 30 εκ.δολαρίων για να έχει την ησυχία του!

Εικόνα
Φαίνεται ότι ο δημιουργός του Facebook, Mark Zuckerberg έχει τόσα πολλά χρήματα που δεν ξέρει τι να τα κάνει! Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ότι επιθυμεί την προστασία της ιδιωτικής του ζωής, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τους όρους που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα του! Ο Zuckerberg ζει σε μια από τις ωραιότερες γειτονιές του Palo Alto, σε ένα σπίτι που αγόρασε πριν από δυο χρόνια και μένει με την σύζυγό του…

Ένα εκατομμύριο δολάρια σε διάσημη τραγουδίστρια για να κάνει πορνό!

Εικόνα
Μπορεί η ζωή της να είναι γεμάτη προκλήσεις και εκπλήξεις όμως αυτό που της προτάθηκε ούτε και η ίδια δεν το περίμενε! Γνωστή εταιρεία παραγωγής πορνό ταινιών έκαναν πρόταση σε γνωστή τραγουδίστρια να κάνει πορνό. Το παράδοξο είναι ότι δεν της πρότειναν να παίξει αλλά να σκηνοθετήσει η ίδια μια ταινία πορνό προσφέροντας της μάλιστα το αστρονομικό ποσό τους ενός εκατομμυρίου δολαρίων! Ο λόγος για την Miley Cyrus .

Ο "Εξολοθρευτής" θέλει να κάνει σεξ πέντε φορές την ημέρα!

Εικόνα
Στα 66 χρόνια του συνεχίζει να είναι αχαλίνωτος στο κρεβάτι… Ο λόγος για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, που και θέλει και μπορεί να κάνει σεξ πέντε φορές την ημέρα! Την εν λόγω αποκάλυψη για τον Εξολοθρευτή έκανε ο συνάδελφός του, Τομ Άρνολντ, ο οποίος πρωταγωνιστεί με το Χολιγουντιανό σταρ στην ταινία "True Lies".

Γνωστός ηθοποιός έχει παιδί με... φυλακισμένη!

Εικόνα
Την επιμέλεια του δύο ετών παιδιού του πήρε ο πρωταγωνιστής του «Vampire Diaries» Zach Roerig, καθώς η μητέρα βρίσκεται στη φυλακή! Στο παρελθόν, ουδείς γνώριζε ότι ο 28χρονος ηθοποιός είχε παιδί, μέχρι που αποκαλύφθηκε η δικαστική διαμάχη με την πάλαι ποτέ σύντροφό του.

Πωλούσαν μισοτιμής τοξικό ψωμί

Εικόνα
Η ιταλική αστυνομία κατέσχεσε 3.200 κιλά πιθανόν τοξικού ψωμιού που παρήγαγαν παράνομα αρτοποιεία και πωλούσαν μισοτιμής σε καταναλωτές και ιδιοκτήτες εστιατορίων στην περιοχή της Νάπολης, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μέρος του ψωμιού αυτού ψήθηκε χρησιμοποιώντας ξύλα με ίχνη μπογιάς και καρφιά, γεγονός που καθιστά το τελικό προϊόν επικίνδυνο αν καταναλωθεί από τον άνθρωπο, αναφέρει η εφημερίδα "Il Mattino" της Νάπολης.

Νόμιμοι γάμοι ομοφυλοφίλων στην Αυστραλία - Αρραβωνιάστηκε η αδελφή του πρωθυπουργού

Εικόνα
Η Επαρχία της Αυστραλιανής Πρωτεύουσας έγραψε ιστορία σήμερα μετά τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Ο σχετικός νόμος ψηφίστηκε με διαφορά μιας ψήφου από το πολιτειακό κοινοβούλιο. Εκτιμάται όμως ότι η σχετική νομοθεσία μπορεί να είναι βραχύβια, εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση την αμφισβητήσει καθώς έχει τη δυνατότητα να κηρύξει το νόμο αντισυνταγματικό και αυτό αναμένεται να κάνει ο πρωθυπουργός Τόνι Αμποτ.

Διατροφή... 16,8 εκατ. ευρώ

Εικόνα
Το δικαστήριο της Μόντζα μείωσε στα 16,8 εκατομμύρια ευρώ την ετήσια διατροφή της πρώην συζύγου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, της Βερόνικα Λάριο. Το ποσό αντιστοιχεί σε 46.000 ευρώ την ημέρα και είναι μειωμένο κατά περισσότερο από 50% σε σχέση με την πρώτη σχετική απόφαση που είχε εκδοθεί από το δικαστήριο του Μιλάνου.

Έσπασε τα κοντέρ στο αλκοτέστ

Εικόνα
Ούτε οι αστυνομικοί που τον υπέβαλαν σε έλεγχο αλκοτέστ δεν μπορούσαν να φανταστούν πόσο αλκοόλ είχε καταναλώσει ένας Αυστραλός οδηγός. Ο ηλικίας 51 ετών, Τρέβορ Αλεξάντερ, άφησε άφωνους τους εκπροσώπους του νόμου, όταν τους εκμυστηρεύτηκε ότι τα υψηλά νούμερα αλκοόλ που βρέθηκαν στο αίμα του οφείλονταν στην κατανάλωση 90 κουτιών μπύρας.

Ανήλικος δήλωσε ένοχος για 5 σεξουαλικές επιθέσεις

Εικόνα
Πέντε σεξουαλικές επιθέσεις ισχυρίζεται ότι διέπραξε ένας 14χρονος από το Μάντσεστερ της βόρειας Αγγλίας. Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει, οι τρεις διεπράχθησαν κοντά στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, μεταξύ 21 Σεπτεμβρίου και 5 Οκτωβρίου, με στόχους ενηλικιωμένες γυναίκες. Ο ανήλικος κρίθηκε προφυλακιστέος από δικαστήριο της πόλης. Η ποινή του αναμένεται να απαγγελθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

«Ζηλιάρης» παπάς πυρπόλησε το αυτοκίνητο του εραστή της γυναίκας του!

Εικόνα
Ιερέας καταδικάστηκε κατηγορούμενος ότι πυρπόλησε και προκάλεσε δολιοφθορές στο αυτοκίνητο ενός άντρα, τον οποίο θεωρούσε ύποπτο ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την σύζυγό του. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, δικάζοντας την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, επέβαλε στον 65χρονο ιερέα ποινή φυλάκισης 20 μηνών, καθώς τον έκρινε ένοχο για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διακεκριμένες φθορές. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό του νομού Θεσσαλονίκης, από το Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο του 2006, διάστημα κατά το οποίο ο κατηγορούμενος έριξε διαβρωτικό υγρό στο αυτοκίνητο του «αντίζηλού» του, το πυρπόλησε και έκοψε τα φρένα του οχήματος.

Έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του γιου της

Εικόνα
Η Κριστίν Ζελινό από τη Μασσαχουσέτη, καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση επειδή έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του γιου της και τις ρώγες του.

Μαθητές και γονείς θέλουν πίσω την εκπαιδευτικό- «κουνελάκι»

Εικόνα
Μπορεί το σχολείο όπου δίδασκε στο Ντάλας να την απέλυσε αλλά μαθητές και γονείς στηρίζουν και ζητούν να επιστρέψει η 21χρονη Cristy Nicole Deweese, καθηγήτρια Ισπανικών που είχε φωτογραφηθεί για το Playboy όταν ήταν φοιτήτρια, πριν από τρία χρόνια. Η Deweese δίδασκε στο ισπανικά στο Townview Magnet High School και μετά την απόλυσή της έχουν συγκεντρωθεί περίπου 300 υπογραφές για την επιστροφή της.

Σοκ: Πατέρας βρικόλακας κατασπάραξε την κόρη του

Εικόνα
Ενα ανατριχιαστικό έγκλημα βρισκόταν στα διεθνή πρωτοσέλιδα αυτή την εβδομάδα, μετά την αποκάλυψη μιας τοπικής εφημερίδας της Παπούα Νέα Γουινέα ότι ένας πατέρας δάγκωσε την κόρη του μέχρι θανάτου και ρούφηξε όλο της το αίμα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Post Courier, το οποίο παρουσίασε και η Huffington Post, ο πατέρας-βρικόλακας, Έρικ Ρεξ, συνελήφθη από την αστυνομία του Λάε, στην Παπούα Νέα Γουινέα, μετά από κατηγορίες ότι δάγκωσε στον λαιμό τη 3χρονη κόρη του, έφαγε τη σάρκα του παιδιού και ήπιε όλο του το αίμα, αφήνοντας το νεκρό. Μάλιστα, η εφημερίδα σημειώνει ότι τρία αγοράκια της περιοχής παρακολουθήσαν το φρικιαστικό έγκλημα σκαρφαλωμένα σε ένα κοντινό δέντρο .

Η καταθλιπτική γυναίκα 280 κιλών που έγινε... υπέρβαρη «pin-up girl»

Εικόνα
Η Christina Paez, είναι μια 39χρονη γυναίκα από το Όρεγκον που είχε καταθλιπτικές τάσεις και ντρεπόταν για τα 280 κιλά της, μέχρι που όλα άλλαξαν και απέκτησε την χαμένη αυτοπεποίθησή της. Όπως δήλωσε η ίδια, ντρεπόταν να κυκλοφορεί στον δρόμο αφού όλοι την κορόιδευαν και την φώναζαν «Σάμου η φάλαινα» παρατσούκλι που της είχαν δώσει από την πρώτη όρκα που κατάφερε να ζήσει σε αιχμαλωσία για περισσότερο από ένα έτος...

Το πρώτο «σιωπηλό» εστιατόριο όπου δεν ακούγεται ψίθυρος

Εικόνα
«Όταν τρώμε δεν μιλάμε» έλεγε κάθε γονιός στο παιδί του προσπαθώντας να καλλιεργήσει μια ατμόσφαιρα μυσταγωγίας κατά την τελετή του φαγητού, ή απλά να βρει λίγο χρόνο να ηρεμήσει. Αυτή η φράση φαίνεται ότι στοίχειωσε τον Νίκολας Νιούμαν, τον επικεφαλής και εφευρέτη του εστιατορίου «The Eat» όπου το φαγητό σερβίρεται και απολαμβάνεται εν μέσω απόλυτης ησυχίας.