Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 8, 2011

Εξάχρονο αγόρι- μαγνήτης στην Κροατία

Εικόνα
Μπορεί εκ πρώτης όψεως, αυτό το 6χρονο αγόρι από την Κροατία να φαίνεται φυσιολογικό, όμως όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι έχει κάποιες παραπάνω ικανότητες από τους “απλούς” ανθρώπους. Το σώμα του νεαρού παιδιού φαίνεται να έχει μαγνητικές ιδιότητες αφού ότι μεταλλικό το πλησιάσει... κολλάει!

Τσουχτερό πρόστιμο για όποιον περπατά με μαγιό!

Εικόνα
Σύμφωνα με ένα νόμο που εφαρμόζεται στη Βαρκελώνη θα πρέπει κάποιος φεύγοντας από την παραλία να φορέσει μία μπλούζα και ένα παντελόνι. Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε γιατί πολλές νεαρές κοπέλες εντοπίστηκαν να περπατάνε στους δρόμους της Ισπανίας ημίγυμνες, προκαλώντας αναστάτωση στους περαστικούς.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο!

Εικόνα
Η Τσέλσι εμφανίστηκε στην εκπομπή This Morning και προκάλεσε σάλο στη Βρετανία αφού μέσα σε λίγες ώρες, στην επίσημη σελίδα του προγράμματος στο Facebook γράφτηκαν περισσότερα από 4.000 σχόλια.

Εσείς το ξέρατε;

Εικόνα
Στο νησί Ρος της Ανταρκτικής έχει να βρέξει 2 εκατομμύρια χρόνια!

Jennifer Anniston: Με ζαρτιέρες και μπανάνα στο στόμα…!

Εικόνα
Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία μόνο με τα εσώρουχα και τις ζαρτιέρες να έχει βάλει προκλητικά μια μπανάνα στο στόμα της την οποία γλύφει επιμελώς, είναι η… Jennifer Aniston! Και δεν είναι μόνο η μπανάνα, αφού συνεχίζει τις όλο σεξουαλικά υπονοούμενα κινήσεις, τη μια με ένα γλειφιτζούρι και την άλλη με ένα… λουκάνικο.

Αρνούνται να απογραφούν στη Λαμία

Εικόνα
Προβληματισμός κυριαρχεί στη Λαμία με την άρνηση των δημοτών να ανοίξουν την πόρτα τους στους απογραφείς, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αύριο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Angelina Jolie: στο κρεβάτι με... γυναίκες όταν λείπει ο Brad!

Εικόνα
Τις ομοφυλοφιλικές ανησυχίες της φαίνεται πως ικανοποιεί η Angelina Jolie όταν ο Brad Pitt λείπει από το σπίτι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες δύο γυναικών που προσέγγισε ερωτικά! Η μία, μάλιστα, αποκαλύπτει και λεπτομέρειες για την ερωτική συνεύρεση με την sexy ηθοποιό.

Τι σχέση έχει ο Γιώργος Παπανδρέου με την Eurovision;

Εικόνα
Δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή υπάρχει μεγάλη σύμπνοια μεταξύ ΕΡΤ, Εurovision και κυβέρνησης ή οι παρουσιάστριες της ΕΡΤ δεν διστάζουν να εκφράσουν δημόσια τις επιφυλάξεις τους για όσα λέει ο πρωθυπουργός.

Γλυκά Με Σκουλήκια - Τι Υπέροχο φαγητό ...

Εικόνα
Αντέχετε? (μπλιαξ!)

Από πότε έχουν να τα καθαρίσουν...;

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Τα πιο βρόμικα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν

Η... ιδιαιτερότητα της Μισέλ Ομπάμα

Εικόνα
Πώς και δεν το είχαμε προσέξει τόσο καιρό...

Βάλτε την στο γκίνες τώρα!

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Τέτοιο ταλέντο και να χαραμίζεται...

Αντώνης Κανάκης: Τι λέει για το πρόστιμο ύψους 50.000 Ευρώ του ΕΣΡ;

Εικόνα
Για το πρόστιμο ύψους 50.000 Ευρώ που «έφαγε» την προηγούμενη εβδομάδα από το ΕΣΡ, το οποίο τον έβγαλε εκτός εαυτού ακόμη και on air, μέσα από την εκπομπή του, μίλησε ο Αντώνης Κανάκης.

Τι παγίδες κρύβουν οι αποδείξεις;

Εικόνα
Διέξοδο στον λαβύρινθο των αποδείξεων αναζητούν αυτές τις ημέρες οι φορολογούμενοι, οι οποίοι θα πρέπει να αποφύγουν τις «παγίδες» κατά την ταξινόμηση και την αποστολή τους, καθώς μετά την υποβολή δηλώσεων θα ακολουθήσουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι.

Έκανε πλαστική επειδή την κορόιδευαν οι συμμαθητές της!

Εικόνα
Είναι μόλις εφτά ετών, αλλά έχει ήδη κάνει πλαστική επέμβαση! Η Samantha Shaw ήταν θύμα ενδοσχολικής βίας, με τους συμμαθητές της να την κοροϊδεύουν για το σχήμα των αυτιών της. Η μαθήτρια από την Ντακόντα μίλησε στη μητέρα της για το πρόβλημά της και εκείνη θεώρησε κατάλληλη λύση το... νυστέρι ενός πλαστικού.

Βοηθήστε ένα πάντα υιοθετώντας το!

Εικόνα
Με 3 ευρώ μπορείτε να βοηθήσετε τα χαριτωμένα ζωάκια να επιβιώσουν! Και όχι μόνο τα πάντα αλλά όλα τα απειλούμενα είδη! Με τη συμβολική υιοθεσία ενόςζώου και δίνοντας το ποσό μόνο των 3 ευρώ θα συμβάλλεται στις προσπάθειες που κάνει η WWF για την προστασία των απειλούμενων ειδών.

Οι πέντε στιγμές που ίσως θέλει να ξεχάσει η Δέσποινα Βανδή

Εικόνα
Ποιες είναι οι πέντε στιγμές που ίσως θέλει να ξεχάσει η Δέσποινα Βανδή; - «Η Άννα Βίσση είναι τριάντα χρόνια στις πίστες, εγώ δεν είμαι ούτε τριάντα χρονών». Με αυτή της την δήλωση το 1996 ανοίγει μια ατελείωτη κόντρα.

Ικανοί να σκοτώσουν και να σκοτωθούν για ένα iPad 2!

Εικόνα

Έκοψε τον λαιμό των παιδιών της αλλά δεν βρέθηκε ένοχη!

Εικόνα
Ο δικαστής επικαλέστηκε ότι η γυναίκα δεν είναι στα καλά της και πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, δεν βρέθηκε ένοχη αλλά θα κλειστεί σε νοσοκομείο. Η Κριστίν Στέινμπεργκ στις 29 Απριλίου του 2010 υπέστη ψυχωσικό επεισόδιο. Πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και έκοψε τον λαιμό των δύο παιδιών της, τριών ετών και 7 μηνών.

Στο νοσοκομείο μαθήτριες σε κατάσταση μέθης

Εικόνα
Δύο μαθήτριες του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου μεταφέρθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης.

Φόρεσε προφυλακτικό

Εικόνα
  Νόμιζες ότι είναι μόνο μιας χρήσης; Γελιέσαι, τα προφυλακτικά φοριούνται παντού και είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Όπως μας πληροφορεί το FashionIndie, τα προφυλακτικά μπορούν να αποτελέσουν «παρθένα» πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Χωρίζει ο Arnold Schwarzenegger

Εικόνα
Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια κοινής συμβίωσης, ο Arnold Schwarzenegger και η σύζυγός του, Maria Shriver αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να λύσουν το γάμο τους.

Η Κέιτ Άπτον Περπατάει Και Χοροπηδάει Στην πασαρέλα με μπικίνι: Πρέπει να το δεις αυτό το βίντεο

Εικόνα
Την Κέιτ Άπτον την αγαπάμε με όλους τους σωστούς τρόπους, και για όλους τους σωστούς λόγους. Δες: Σ' αυτήν εδώ την επίδειξη μόδας δεν κάνει καθόλου καλά τη δουλειά της.

Ο Μπερλουσκόνι «ψηφίζει» Ρία Αντωνίου

Εικόνα
Η Ρία Αντωνίου εγκατέλειψε την Ελλάδα και θέλησε να «ανοίξει» τα φτερά της και να ακολουθήσει μία διεθνή καριέρα στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία.

ΟΛΜΕ- Σκάνδαλο με σπατάλες 800.000 ευρώ «αδειάζει» το υπουργείο Παιδείας

Εικόνα
Για προκλητικό “μοίρασμα” τεράστιων κονδυλίων του ΕΣΠΑ σε δράσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα της εκπαίδευσης, όπως καταγραφή και διαφήμιση, ταξίδια, συμβούλους και ημερίδες χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, καταγγέλλει η ΟΛΜΕ το υπουργείο Παιδείας.

Σκαρμούτσος: "Είμαι gay friendly, έχω φίλους gay"

Εικόνα
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ήταν καλεσμένος στο πρωινό του MEGA και αποκάλυψε πως είχε δεχθεί φλερτ από άντρα. «Ναι, έχει συμβεί. Παλιότερα, στην Αμερική», είπε αρχικά ο 41χρονος σεφ.

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Εικόνα
Εσείς το ξέρατε; Το 1933, ο Μίκυ Μάους έπαιρνε

Εξαγορά την Skype από την Microsoft προς 8,5 δις δολάρια

Εικόνα
Ο αμερικανικός όμιλος Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέληξε σε συμφωνία με την εταιρεία τηλεφωνίας μέσω Διαδικτύου Skype για την εξαγοράσει προς 8,5 δις δολάρια. Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Στιβ Μπάλμερ σε ανακοίνωσή του, «Το Skype είναι μία εξαιρετική υπηρεσία την οποία λατρεύουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Μαζί θα δημιουργήσουμε το μέλλον των τηλεπικοινωνιών σε πραγματικό χρόνο ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να είναι σε επικοινωνία με την οικογένεια, τους φίλους, τους πελάτες και τους συναδέλφους τους σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου».

Απίστευτες εξελίξεις: Το παιδί της Ρουμπέση είναι του... Μικρούτσικου!

Εικόνα
    Με το φόβο του Ανδρέα Μικρούτσικου ζει εδώ και λίγες ημέρες η Δήμητρα Ρουμπέση καθώς ανησυχεί μήπως ο παρουσιαστής σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία της, καθώς σύμφωνα με το νόμο, το παιδί που έφερε την Παρασκευή στον κόσμο ανήκει στον εν διαστάσει σύζυγο της. Κυρίως αυτό που της προκαλεί μεγαλύτερο άγχος είναι το γεγονός ότι ο δικηγόρος της αδυνατεί να τον εντοπίσει, ώστε να δοθεί ένα τέλος στις μεταξύ τους εκκρεμότητες ώστε να μπορέσει να χτίσει σε υγιείς βάσεις τη νέα της ζωή.

Την αφόρισε η εκκλησία

Εικόνα
Την αποκάλυψη ότι έχει αφοριστεί από την εκκλησία λόγω της συμμετοχής της σε ταινία έκανε η Δώρα Χρυσικού. Η ηθοποιός αναφερόμενη μάλιστα στην άσχημη τότε ψυχολογική της κατάσταση αλλά και στις επιθέσεις που δέχτηκε από τον κόσμο δήλωσε χαρακτηριστικά:

Το πιο μικρό σπίτι στην Βρετανία

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Σκέτη ατραξιόν

Άντε πάλι με το εσώρουχο της Pippa!

Εικόνα
Μετά τις φωτογραφίες της Catherine που είχαν διαρρεύσει στα ξένα Μ.Μ.Ε απεικονίζοντας τα εσώρουχα της την ώρα που είχε πάρει μια απρόσεχτη στάση καθισμένη στο αυτοκίνητο, ήρθε και η σειρά της Pippa!

Πόσο είναι το μέγεθος ενός φυσιολογικού πέους; Η απόλαυση συσχετίζεται με το μέγεθος;

Εικόνα
Άπειρες συζητήσεις και σχόλια γύρω από το θέμα που τα περισσότερα το μόνο που καταφέρνουν είναι να θολώνουν το τοπίο. Ποια είναι η πραγματικότητα; Άπειρες συζητήσεις και σχόλια γύρω από το θέμα που τα περισσότερα το μόνο που καταφέρνουν είναι να θολώνουν το τοπίο. Ποια είναι η πραγματικότητα; Τελικά από το μέγεθος εξαρτάται η ικανοποίηση μιας γυναίκας ή πρόκειται περί μύθου που το μόνο που καταφέρνει είναι να ταλαιπωρεί την αντρική ψυχολογία;

Ποινή φυλάκισης στους ολυμπιονίκες Κεντέρη - Θάνου

Εικόνα
Επτά χρόνια μετά το περίφημο τροχαίο την παραμονή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, βγήκε επιτέλους απόφαση από την ελληνική Δικαιοσύνη. Πριν από λίγο το τριμελές πλημμελειοδικείο Αθήνας έκρινε ενόχους τους δύο ολυμπιονίκες Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου αλλά και τον προπονητή τους Χρήστο Τζέκο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

H Eλένη και η... απογραφή

Εικόνα
Όλα τα προσωπικά της μας έβγαλε στην φόρα η Ελένη στην πρώτη εκπομπή της εβδομάδας με αφορμή το θέμα της απογραφής. Καλά, δεν είχε κανέναν να της εξηγήσει τα άκρως απαραίτητα με το θέμα και ρωτούσε «στον αέρα» τι ακριβώς πρέπει να κάνει με τον… δεσμό της, την μαμά της και τον αδελφό της;

Μπαταρία κινητών τηλεφώνων η φωνή μας

Εικόνα
Μια επαναστατική τεχνολογία υπόσχεται να βάλει τέλος στο πρόβλημα της φόρτισης των κινητών τηλεφώνων... με τον πλέον απλό και αποδοτικό τρόπο. Το κινητό θα φορτίζεται όταν ο κάτοχος του το χρησιμοποιεί. Την τεχνολογία ανέπτυξαν ερευνητές στην Νότιο Κορέα και μετατρέπει τον ήχο σε ηλεκτρική ενέργεια.

Απολάμβαναν σεξ "απαλλάσσοντας" τους από δήθεν μάγια

Εικόνα
Με περισσότερα από τριάντα χρόνια στο σύνολο θα πληρώσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους δύο ομογενείς στην Αυστραλία. Οι δύο άντρες με τη βοήθεια της συζύγου του ενός απολάμβαναν το σεξ και αποσπούσαν χρήματα πείθοντας τα θύματά τους ότι απλά τα απάλλασσαν από τα μάγια που τους είχαν κάνει.

Με πόσες γυναίκες έχει «πάει» ο Γιώργος Γερολυμάτος;

Εικόνα
Ο Γιώργος Γερολυμάτος είναι από τους άντρες που ξέρουν πως να φερθούν σε μια γυναίκα και να την κατακτήσουν. Αυτό είναι κάτι που το μαρτυρούν οι επιτυχίες που είχε στο γυναικείο φύλλο, οι οποίες ήταν αρκετές.

Επειδή τα διαζύγια είναι ακριβά...

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Πώς να την ξεφορτωθείτε Δείτε το βίντεο

Δεν άντεξε το θάνατο του Μπιν Λάντεν η πεθερά του

Εικόνα
Τη μάχη με τη ζωή έχασε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο μια από τις πεθερές του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Γρίφος: Το ρολόι

Εικόνα
Παρατηρήστε τους δείκτες ενός ρολογιού επί δώδεκα συνεχείς ώρες. Πόσες φορές θα σχηματίσουν οι δείκτες ορθή γωνία; Και πόσες φορές θα συμπέσουν;

Η Τζούλια ετοιμάζει δικό της reality – Τι αποκαλύπτει η ίδια

Εικόνα
Το δικό της reality τύπου…. Big Brother ετοιμάζεται να κάνει η Τζούλια Αλεξανδράτου. Οι θαυμαστές της θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν καθημερινά τη ζωή της, σε όλες τις καλές, κακές αλλά και hot στιγμές της. Πρόκειται για διαδικτυακό reality, το οποίο θα βγει «στον αέρα» την άλλη Δευτέρα.

Πωλητήριο σε 1.000 ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Εικόνα
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει για τις περιοχές: Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κρήτη, Ρόδος, Κως αλλά και Χαλκιδική. Ξενοδοχεία μικρά και μεγάλα σε ολόκληρη την Ελλάδα βάζουν πωλητήριο λόγω της οικονομικής κρίσης και ήδη επενδυτές του εξωτερικού βολιδοσκοπούν την κατάσταση και ψάχνουν ευκαιρίες είτε αγοράς είτε μακροχρόνιας μίσθωσης ξενοδοχειακών μονάδων σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Η Ρούλα Κορομηλά μπέρδεψε τις ώρες με τα χρόνια!

Εικόνα
Ταραγμένη ήταν στο τελείωμα του Live Greek Idol η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μάλιστα αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές μπέρδεψε τις ώρες με τα χρόνια.

Ανέκδοτο... Η ζυγαριά

Εικόνα
Η σύζυγος στο σύζυγο: - Κοίτα, με το να ρουφάς την κοιλιά σου την ώρα που ζυγίζεσαι, δεν πρόκειται να δείξει λιγότερα κιλά η ζυγαριά!

Νέο Παιχνίδι για την παραλία

Εικόνα
Δείτε το βίντεο: Εντελώς καμένο..

Προσοχή στον καφέ, το σεξ και το δυνατό φύσημα της μύτης!

Εικόνα
Καφές, σεξ, θυμός και δυνατό φύσημα της μύτης μπορεί να προκαλέσουν την ρήξη ενός ανευρύσματος στον εγκέφαλο, οδηγώντας σε σοβαρή αιμορραγία, προειδοποιούν ερευνητές από την Ολλανδία.

Έπεσε σε γκρεμό ενώ έβγαζε φωτογραφίες!

Εικόνα
Ένα βήμα παραπάνω, λίγο έλειψε να κοστίσει την ζωή σε έναν νεαρό στρατιωτικό από τη Μυτιλήνη που είχε πάει στα Χανιά για να κάνει Πάσχα μαζί με έναν συνάδελφό του ο οποίος υπηρετεί εκεί! Στην προσπάθειά του να ανεβεί σε ένα ύψωμα για να βγάλει φωτογραφίες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε γκρεμό από μεγάλο ύψος!

'Εκτακτη προσγείωση λόγω... μεθυσμένου επιβάτη!

Εικόνα
Ανω κάτω έκανε ολόκληρο αεροπλάνο ένας 29χρονος! Ολα έγιναν μέσε σε επιβατικό αεροπλάνο Μπόϊνγκ 737-800 της νορβηγικής Air jet, με 120 επιβάτες, που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Νορβηγία προς την Κύπρο. Το αεροσκάφος έκανε έκτακτη προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, όταν ξέσπασε εν πτήσει καβγάς ανάμεσα σε τρείς από τους επιβάτες.

«Ψωνίζουν» τα πάντα και δεν ξοδεύουν ούτε ευρώ!

Εικόνα
Αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών που ανταλλάσσουν από ρούχα και τρόφιμα μέχρι… διακοπές και νομικές συμβουλές, με σκοπό να αποκλείσουν όσο περισσότερο γίνεται τις χρηματικές δαπάνες από την καθημερινότητά τους.