Απίστευτες εξελίξεις: Το παιδί της Ρουμπέση είναι του... Μικρούτσικου!


  
Με το φόβο του Ανδρέα Μικρούτσικου ζει εδώ και λίγες ημέρες η Δήμητρα Ρουμπέση καθώς ανησυχεί μήπως ο παρουσιαστής σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία της, καθώς σύμφωνα με το νόμο, το παιδί που έφερε την Παρασκευή στον κόσμο ανήκει στον εν διαστάσει σύζυγο της.

Κυρίως αυτό που της προκαλεί μεγαλύτερο άγχος είναι το γεγονός ότι ο δικηγόρος της αδυνατεί να τον εντοπίσει, ώστε να δοθεί ένα τέλος στις μεταξύ τους εκκρεμότητες ώστε να μπορέσει να χτίσει σε υγιείς βάσεις τη νέα της ζωή.
Το ζευγάρι αν και τα τελευταία χρόνια ακολουθεί χωριστούς δρόμους δε έχει διαζύγιο με συνέπεια να θεωρείται ακόμα παντρεμένο και το νεογέννητο καρπό του γάμου τους.

Αν και τα δημοσιεύματα ήθελαν τους δυο παρουσιαστές να δίνουν και επίσημα τέλος στο γάμος τους τον Αύγουστο του 2009, ο δικηγόρος του Μικρούτσικου διαψεύδει την έκδοση του διαζυγίου, με συνέπεια η Δήμητρα να κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες, αφού ούτε η ίδια αλλά ούτε και ο νέος της σύντροφος Γιάννης Λιβέρης δε φρόντισαν να επισπεύσουν τα διαδικαστικά, ώστε ο μικρός να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα από τον φυσικό του πατέρα.

Όπως λέγεται αν και κάποια στιγμή η Ρουμπέση ξεκίνησε τις διαδικασίες ώστε να πάρει στα χέρια της το διαζευκτήριο ο Μικρούτσικος ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στην επανασύνδεση τους πάγωσε το θέμα, μέχρι που τα απανωτά προβλήματα που τον έπληξαν, τον ανάγκασαν να βάλει σε δεύτερη μοίρα το ζήτημα.

Ένα ζήτημα όμως που καίει τη Δήμητρα και που φοβάται μήπως αποτελέσει και ένα μέσο εκδίκησης του Ανδρέα, για την εξαφάνιση της αλλά και την αδιαφορία της για τα όσα αντιμετώπισε εκείνος.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Μικρούτσικου μάλιστα, εκείνος πολλές φορές είχε εκφράσει παράπονα για τη στάση της, αναφέροντας πως αν τον είχε αγαπήσει πραγματικά θα του συμπαραστεκόταν έστω και τυπικά με ένα τηλεφώνημα ενδιαφέροντος, βλέποντας τον να ανεβαίνει μόνος του στο Γολγοθά, ενώ όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλούν για ένα θιγμένο ανδρικό εγωισμό μετά την ξαφνική είδηση της γέννας της, ο οποίος κανείς δεν ξέρει που μπορεί να τον οδηγήσει.




stifora.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...