Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 5, 2012

Η ΔΕΗ δίνει 12 εκατομμύρια ευρώ για διαφήμιση

Εικόνα
Πάντως πέραν της «σκαστής» περίπτωσης του κ. Θέου, η ΔΕΗ φαίνεται ότι «ταλαιπωρείται» απο μια σειρά αλόγιστων δαπανών. Ειδικότερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Μπεντενιώτης κατέθεσε ερώτηση προς τον κ. Παπακωνσταντίνου με την οποία ζητά συγκεκριμένες απαντήσεις σε τρεις υποθέσεις με έντονη οσμή σκανδάλου.

Kάθε μέρα γινόμαστε τύφλα από το μεθύσι με το 11χρονο γιο μου

Εικόνα
Σοκάρει η κατάθεση μιας μητέρας η οποία υποστηρίζει πως καθημερινά πίνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και μάλιστα ''ποτίζει'' και τον ηλικίας 11 ετών γιο της στη Βρετανία. Το παιδί βρέθηκε περισσότερες από δύο φορές να μην μπορεί να προχωρήσει στο δρόμο από το πολύ μεθύσι και στις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως είχε πιει πολύ περισσότερο από τα όρια που έχει το αλκοτέστ για τους οδηγούς. Χρειάστηκε να του κάνουν πλύσεις στομάχου στο νοσοκομείο, ωστόσο η μητέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερη.

Pantech Vega 4G LTE [βίντεο]

Εικόνα
Φαίνεται πως για πρώτη φορά η Pantech δημιούργησε μια νέα τεχνολογία στο νέο της τηλέφωνο Vega που ξεπέρασε ακόμα και την Apple! Πρόκειται για το νέο Wave Screen Smartphone όπως το ονομάζει! Η νέα τεχνολογία Wave screen μας δίνει την δυνατότητα να πλοηγηθούμε στο τηλέφωνο και να απαντήσουμε στις κλήσεις χωρίς να ακουμπήσουμε την οθόνη ή να πατήσουμε κάποιο κουμπί!

Οι 12 νόμοι της… γκαντεμιάς

Εικόνα
1. Ο νόμος της σειράς: Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα. 2. Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς λάθος αριθμό, ποτέ δεν είναι απασχολημένο. 3. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου αλλού.

Την σακάτεψε στο ξύλο ο άντρας της αλλά δεν τον… μήνυσε!

Εικόνα
Με εκτεταμένους μώλωπες και σημάδια στο πρόσωπο και όλο της το σώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης μια 45χρονη γυναίκα που, όπως αποδείχθηκε, είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας με δράστη τον ίδιο το σύζυγό της. Ωστόσο, τον… συγχώρησε! Η 45χρονη αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία όταν, κατά τη διάρκεια ενός καυγά με τον 58χρονο σύζυγό της, εκείνος ξέφυγε από τα όρια και άρχισε να την χτυπάει αλύπητα!

Το κορίτσι που γεννήθηκε χωρίς νεφρά

Εικόνα
Συγκλονίζει η περιπέτεια της 10χρονης Alice Skinner η οποία γεννήθηκε χωρίς νεφρά και έχει υποβληθεί σε 27 χειρουργικές επεμβάσεις. Η Alice Skinner, από το Hartlepool, γεννήθηκε με ένα πρόβλημα στα νεφρά αφού αυτά δεν αναπτύχθηκαν όταν εκείνη βρισκόταν μέσα στη μήτρα. Μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες, τώρα στα 11 της χρόνια έχει κάθε λόγο να χαμογελάει.

Τα σεξουαλικά φετίχ των ζωδίων

Εικόνα
Κριός Σεξουαλικά ο Κριός είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Τους συναρπάζει το κυνήγι περισσότερο από την ίδια την σεξουαλική πράξη και ακόμα κι αν φαίνονται ότι θέλουν να κυριαρχήσουν ερεθίζονται με την ιδέα ενός δυναμικού εραστή. Θέλουν πάντα αυτοί να είναι κυρίαρχοι στα σεξουαλικά παιχνίδια και τους αρέσουν οι προκλήσεις. Κυνηγάνε πολύ το…