Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 26, 2012

Καθάρισε το δωμάτιο και κέρδισε!

Εικόνα
Ο 19χρονος Ryan Kitching καθάρισε το δωμάτιο του μετά από τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες της μητέρας του να τον πείσει να το κάνει και τότε ήταν που βρήκε ένα λαχείο με το οποίο είχε κερδίσει 53.000 λίρες! "Την επόμενη φορά που θα μου ζητήσει η μαμά να καθαρίσω το δωμάτιο θα το κάνω κατευθείαν!" είπε ο 19χρονος.

Το πρώτο gay ξενοδοχείο στην Αμερική

Εικόνα
Η αλήθεια είναι ότι οτιδήποτε καινούριο συμβαίνει ξεκινάει σχεδόν πάντα από την Αμερική. Κάπως έτσι γεννήθηκε και το πρώτο gay ξενοδοχείο στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Τo boutique hotel που βρίσκεται στο Μανχάταν λέγεται «The Out» και απευθύνεται αποκλειστικά σε gay ζευγάρι, γυναικών και αντρών.

Γέννησε τρεις φορές στις 29 Φεβρουαρίου!

Εικόνα
Μία γυναίκα από τις ΗΠΑ, έφερε την περασμένη Τετάρτη στον κόσμο το τρίτο της τέκνο, επί τρίτο συνεχές δίσεκτο έτος! Πρόκειται για την Λουίζ Έστες, η οποία στις 29 Φεβρουαρίου του 2012 γέννησε τη μικρή Τζέιντ στην πόλη Πρόβο στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Τέσσερα έτη πριν, στις 29 Φεβρουαρίου 2008 γέννησε τον γιο της Ρέμινγκτον ενώ ακριβώς την ίδια ημερομηνία τους 2004 ήρθε στον κόσμο ο γιος της Χαβιέρ.

Συνελήφθη η προισταμένη της ΔΟΥ Χανίων λόγω... έλλειψης υπαλλήλων

Εικόνα
Οι ελλείψεις υπαλλήλων στις υπηρεσίες είχαν σαν αποτέλεσμα να συλληφθεί , με Εισαγγελική εντολή, η προισταμένη της Δ.Ο.Υ. Χανίων με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και της απείθειας. Μάλιστα η σύλληψη έγινε με την διαδικασία του αυτοφώρου και στα Δικαστήρια των Χανίων, κατά τη διάρκεια της ακροματικής διαδικασίας, βρέθηκαν συγκεντρωμένοι οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Χανίων προκειμένου να συμπαρασταθούν στην έφορο.

Δείτε ποια Ελληνική Εφημερίδα διαβάζουν οι Πακιστανοί!!!

Εικόνα
Κάθε πρωί περιμένουν έξω από τα εκδοτήρια της εφημερίδας για να πάρουν το νέο τεύχος...

Σπίτι αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ!

Εικόνα
  Mπορείτε να φανταστείτε πώς μπορεί ένα σπίτι ενός δισεκατομμύριο ευρώ να μοιάζει... Θα περιμένατε να δείτε κάτι εκπληκτικό έτσι δεν είναι; Αλλά όχι. Ένα υλικό είναι αυτό που κάνει αυτό το σπίτι τόσο ξεχωριστό ανακυκλωμένα τούβλα-χρήματα από την Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας...

Το τρίβει το σαπούνι

Εικόνα
Επιστροφή στο παλιό, καλό σαπούνι, χωρίς να σας γλιστράει από το χέρι… Να ένα γκατζετάκι που δεν το περιμένατε. Όχι μόνο δεν είναι ηλεκτρονικό ή εξεζητημένο, αλλά και μας γυρίζει πίσω στον χρόνο, αντί να μας στέλνει μπροστά. Γιατί ελάχιστοι πια χρησιμοποιούν πλάκες σαπουνιού. Σχεδόν όλοι μας το έχουμε γυρίσει στο κρεμοσάπουνο. Το οποίο σημαίνει πολλή χρήση νερού, πακετάρισμα σε πλαστικά μπουκάλια και άλλα τέτοια αντιοικολογικά, και επίσης μεγαλύτερη τιμή. Αλλά το παλιό, καλό σαπούνι έχει τα μεγάλα του μειονεκτήματα.

VIDEO : Δείτε τι γίνεται στα εργοστάσια της Apple!

Εικόνα
    Η εκπομπή Nightline του ABC παρουσίασε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες στα εργοστάσια της Apple... Μια ανακεφαλαίωση των θεμάτων που καλύφθηκαν και των απαντήσεων που δόθηκαν: