Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 9, 2011

Μπλούζες που φορτίζουν τα κινητά με τον ήχο

Εικόνα
Πρωτότυπες μπλούζες που μπορούν και μετατρέπουν την ηχητική ενέργεια σε ηλεκτρική, παρουσίασε γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Η Γαλλική εταιρία κινητής τηλεφωνίας, Orange, παρουσίασε τα νέα πρωτοποριακά μπλουζάκια της τα οποία ενσωματώνουν μία νέα τεχνολογία που τα κάνει να μπορούν να φορτίσουν κινητά μέσω των ηχητικών κυμάτων.

Πέθανε από καρκίνο 3 μέρες πριν βραβευτεί με το Νόμπελ Ιατρικής

Εικόνα
Τρεις επιστήμονες, ο Αμερικανός Μπους Μπέτλερ, ο Λουξεμβούργιος Ζιλ Χόφμαν και ο Καναδός Ραλφ Στάινμαν, είναι οι νικητές του Νόμπελ Ιατρικής και Φυσιολογίας για το 2011 που με το ερευνητικό έργο τους έφεραν την επανάσταση στην κατανόηση του ανοσοποιητικού συστήματος ρίχνοντας φως στον τρόπο λειτουργίας του.

Του είπε χωρίζουμε και εκείνος έκανε βουτιά στο κενό

Εικόνα
Δραματικά τελείωσε για ένα ζευγάρι Άγγλων ο βίαιος τσακωμός που ξεκίνησε όταν η κοπέλα ζήτησε από το φίλο της να χωρίσουν. Εκείνος, υπό την επήρεια αλκοόλ, της είπε "Φεύγω", βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε από τον 32ο όροφο... Όπως αναφέρει η Daily Mail, η τραγική ιστορία διαδραματίστηκε στο πολυτελές σπίτι του ζευγαριού στο Ντουμπάι, τον Ιούλιο του 2008. Η Λουίζ Μπόθαμ περιγράφει απαρηγόρητη τις τελευταίες στιγμές του φίλου της Ράιαν Γκεστ, έναν μηχανικό που εργαζόταν στην πετρελαϊκή βιομηχανία, προτού εκείνος κάνει βουτιά στο κενό από ύψος 100 μέτρων και πεθάνει ακαριαία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Από το μισθό θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά

Εικόνα
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Απευθείας από τον μισθό θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα, προκειμένου τα κρατικά ταμεία να μην χάσουν ούτε ευρώ από το ''χαράτσι''. Την.. ''ευφυέστατη'' αυτή ιδέα ανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην Βουλή και έτσι αντί να αποστέλλονται ''ραβασάκια'' στους φορολογούμενος και εκείνοι να προσέρχονται στις εφορίες για να καταβάλλουν σε 6 μηνιαίες δόσεις την έκτακτη εισφορά, από του χρόνου το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε φορολογούμενο θα παρακρατείται από τον μισθό του, δηλαδή σε 12-14 μηνιαίες δόσεις.

Στα χέρια του FBI ο Χακερ ..που "έκλεβε" γυμνές φώτο διασημοτήτων !

Εικόνα
Είναι πραγματικός Χάκερ και οχι απο το Mπραχάμι ...και πραγματικά είχε γίνει τρόμος και φόβος για πολλές διάσημες του Hollywood αφού τρύπωνε στα κινητά τους τους έκλεβε γυμνές τους φώτο και τις έβγαζε φόρα στο διαδίκτυο ! Σύμφωνα με πληροφορίες απο το FBI την Τετάρτη στην Φλόριντα των ΗΠΑ συνέλαβε ένα ατόμο ως ύποπτο για την «κλοπή» των γυμνών φωτογραφιών της ηθοποιού Scarlett Johansson και άλλων διάσημων ηθοποιών από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η φωτογραφία που γέννησε έναν θρύλο...

Εικόνα
Η Μέριλιν Μονρόε πληρώθηκε μόλις 37 δολάρια για να ποζάρει γυμνή στον φακό του φωτογράφου Τομ Κέλεϊ. Τα χρήματα αυτά ήταν η προκαταβολή για να αγοράσει αυτοκίνητο, απαραίτητο για ... να μετακινείται στους δρόμους του Χόλιγουντ, αναζητώντας δουλειά στον κινηματογράφο. Εξήντα δύο χρόνια αργότερα, η φωτογραφία της 23χρονης τότε Μέριλιν βγαίνει στο σφυρί από τον οίκο Swann στη Νέα Υόρκη, στις 18 Οκτωβρίου. Ολοι περιμένουν ότι θα πωληθεί προς χιλιάδες ευρώ. Η φωτογραφία αυτή και άλλες δημοσιεύτηκαν στην πρώτη έκδοση του περιοδικού «Πλεϊμπόι» ενώ έχουν κοσμήσει ώς και ημερολόγια. «Το 1949 η Μέριλιν εργάστηκε ως μοντέλο.

Μαραθωνοδρόμος πήρε το... λεωφορείο και τερμάτισε τρίτος !

Εικόνα
Μετά από 20 μίλια εξαντλητικού αγώνα δρόμου πολλοί αθλητές μπορεί να σκέφτονται να εγκαταλείψουν. Κάποιος όμως σκέφτηκε λίγο...πονηρά. Ο μαραθωνοδρόμος Rob Sloan, αντί να εγκαταλείψει πήρε ένα λεωφορείο και κατέβηκε 6 χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό για να πάρει το χάλκινο μετάλλιο σε μαραθώνιο στη Βρετανία! Ωστόσο η απάτη αποκαλύφθηκε και του πήραν το μετάλλιο.

Η σέξυ 45αρα και τα όργια της σε γκαρσονιέρα στην Κομοτηνή

Εικόνα
Η Κομοτηνή τείνει να γίνει πρωτεύουσα του ερωτισμού, καθώς μια 45αρα δημόσια υπάλληλος σε κεντρική υπηρεσία της πόλης, την «βρίσκει» με νεαρούς Κομοτηναίους και φοιτητές και έχει μετατρέψει μία γκαρσονιέρα της … σε ερωτική φωλίτσα! Η άτακτη σέξυ (ομολογουμένως) 45αρα συνευρίσκεται σε πολυκατοικία στα βόρεια της πόλης και πιο συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Ηρώων. Το σπίτι όμως που διαμένει μόνιμα βρίσκεται σε άλλη περιοχή της Κομοτηνής.

Ομογενής συνωμότησε με τον εραστή της για τη δολοφονία του συζύγου της

Εικόνα
Η καταδίκη μιας Ελληνίδας της Μελβούρνης, μητέρας τριών παιδιών, που συνωμότησε με τον εραστή της για να δολοφονήσει τον σύζυγό της κυριαρχεί στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης. «Διαβολική» και «πανούργα» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που της δόθηκαν από τον γραπτό Τύπο και τα κανάλια. Η ποινή της 44χρονης Βίκυς Σωτηρίου θα ανακοινωθεί στις 14 Νοεμβρίου. Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση δεν είναι μόνο ότι συνωμότησε με τον εραστή της για τη δολοφονία του συζύγου της Χρήστου -με στόχο να αποζημιωθούν από την ασφάλεια υγείας του τελευταίου και «να ζήσουν για πάντα μαζί»- αλλά και η ψυχραιμία που επέδειξε κατά την εκτέλεση του σατανικού σχεδίου, ορκιζόμενη μάλιστα στον σύζυγό της «αιώνια αγάπη».

Το παιδί βαμπίρ που βρέθηκε στην Κίνα!

Εικόνα
Ένα αγόρι της τέταρτης τάξης δημοτικού στο Chong Qing στην Κίνα αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν... ένα μικρό βαμπίρ, καθώς του άρεσε να πίνει αίμα. Αυτή η περίεργη συνήθεια που ξεκίνησε μόλις απέκτησε μια άγνωστη ασθένεια που ενεργεί ακριβώς όπως στα βαμπίρ στις ταινίες, κατά την οποία έχανε τις αισθήσεις του και το σώμα του γινόταν πολύ σκληρός, όπως μια σανίδα.

Έκλεψαν ολόκληρη ...γέφυρα!

Εικόνα
Αυτό που έγινε στην Pennsylvania της Αμερικής είναι πραγματικά ανήκουστο, όσο και εντυπωσιακό, και έχει αφήσει τους αστυνομικούς άφωνους! Κάποιοι έκλεψαν μια γέφυρα μήκους 15, και πλάτους 5 μέτρων! Την πήραν και έφυγαν. Κανονικά. Το να κλέψεις μια γέφυρα δεν είναι εύκολο. Ούτε αφορά σε μαγικά κόλπα. Κάποιοι δούλεψαν σκληρά επί μήνες, για να το καταφέρουν.

Εφιάλτης: Έρχονται οι «εργαζόμενοι της μιας ημέρας»

Εικόνα
Μένει να το δούμε και αυτό. Εργαζόμενοι της μιας ημέρας. Η Τρόικα και οι πιστωτές μας είναι έτοιμοι στο όνομα της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων να φέρουν στην Ελλάδα, μέσω των Τοπικών Συμφώνων Απασχόλησης, τον εργασιακό Μεσαίωνα σε όλο του το «μεγαλείο».