Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 14, 2013

Είναι 16 ετών και έχει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο

Εικόνα
 Κάποιοι άνδρες που θα δουν τις φωτογραφίες της 16χρονης, θα χαμογελάσουν πονηρά και θα σκεφτούν: “ευλογία”. Οι γυναίκες σίγουρα δεν θα ζηλέψουν, γιατί ξέρουν. Γνωρίζουν ότι το να έχει κάποια ένα τεράστιο, σχεδόν, γιγαντιαίο στήθος, δεν είναι ευλογία. Μάλλον μπορεί να είναι και κατάρα. Και όχι γιατί όλοι θα κοιτάνε το στήθος και όχι τη γυναίκα, αλλά για ιατρικούς λόγους. Η Τινκ Ξιαφέν είναι μόλις 16 χρονών, ζει στο Πεκίνο και πηγαίνει ακόμη σχολείο. Όμως έχει μια τεράστια ανατομική διαφορά από όλες τις συνομήλικες της. Η Τινκ διαθέτει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο. Ζυγίζει 13 κιλά ο κάθε μαστός, σύνολο 26 κιλά στήθος. Το στήθος της άρχισε να σχηματίζεται όταν ήταν 11 και μέσα σε 5 χρόνια πήρε γιγαντιαίες διαστάσεις. Η Τινκ πλέον έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Δικαστική διαμάχη... 82 ετών!

Εικόνα
  Άργησε κατά 82 χρόνια, αλλά βρέθηκε, επιτέλους, λύση σε μια υπόθεση κτηματικών διαφορών που είχε προκύψει από την αμφισβήτηση μιας διαθήκης και οδήγησε στην ίσως πιο μακροχρόνια δικαστική διαδικασία που γνώρισε ποτέ όχι μόνο η Μάλτα, αλλά όλη η Δυτική Ευρώπη. Η υπόθεση που «σερνόταν» στα δικαστήρια από το 1931 δεν έληξε με δικαστική απόφαση αλλά με το συμβιβασμό των αντιδίκων, γεγονός που χαιρετίστηκε από τον δικαστή.

Δείτε μυστηριώδες πλάσμα που μοιάζει με εξωγήινο!

Εικόνα
Ένας παράξενος σκελετός με δέρμα και πρόσωπο που φαινόταν να σπάραζε από τον πόνο, ανακαλύφθηκε στη Νότια Αφρική. Οι κάτοικοι πίστεψαν, ότι πρόκειται για εξωγήινο και σύντομα οι φήμες ξεκίνησαν να εξαπλώνονται. Ωστόσο το μυστήριο λύθηκε από την ιατροδικαστή Μαγκνταλένα Μπράουμ, που εργάζεται σε μια κτηνιατρική κλινική της περιοχής και αποκάλυψε μια από τις τραγικές ιστορίες της φύσης.