Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 23, 2011

Ζήτησαν από νεκρό στρατιώτη να τους επιστρέψει τη μισθοδοσία!

Εικόνα
Το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας ζήτησε πίσω 433 λίρες από το μισθό ενός ατρατιώτη που σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν, δέκα ημέρες πριν από το τέλος του μήνα! "Όταν διάβασα την επιστολή αισθάνθηκα να μου …πετάγονται τα μάτια” , δήλωσε ο Τόνι Μπάνκροφτ,πατέρας του δεκανέα που σκοτώθηκε τον Αύγουστο του 2010 σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αντάρτες.

Iδού η νέα μόδα για τους άντρες.....ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ!!!!! Δείτε φωτογραφίες....

Εικόνα
Ρε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!!! Ρε ούστ!!!!!! Γυναίκα: Αγάπη μου είσαι έτοιμος? Άντρας: Ψάχνω τις μαύρες μου γόβες,μήπως τις είδες?...

ΠΑΤΡΑ: Η προϊστάμενη ερωτεύθηκε... την υφιστάμενή της ΣΑΛΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Εικόνα
Σάλος έχει γίνει σε δημόσια υπηρεσία της Πάτρας με αφορμή την ομοφυλοφιλική ερωτική σχέση που έχει αναπτύξει μία... ανώτερη υπάλληλος με μία υφιστάμενή της! Πρόκειται για υπηρεσία που λειτουργεί κοντά στο κέντρο της Πάτρας και σχετίζεται με εξυπηρέτηση πολιτών και λογαριασμούς. Η «πρωταγωνίστρια» αυτής της υπόθεσης είναι πάνω από πενήντα ετών και εργάζεται σε θέση προϊσταμένης. Είναι παντρεμένη με πολύ γνωστό Πατρινό από το χώρο των ελεύθερων επαγγελμάτων, ο οποίος ασχολείται ως υπεύθυνος μεγάλης εταιρείας σε όλη την Πελοπόννησο, και έχουν μαζί δύο παιδιά. Η δεύτερη, είναι μια νεαρή που εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην υπηρεσία, αλλά το παρουσιαστικό της υποδηλώνει τις ομοφυλοφιλικές της τάσεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν συνάδελφοί τους εργαζόμενοι στην ίδια υπηρεσία. Οι οποίοι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα πονηρεύονταν από την ιδιαίτερη μεταχείριση που πάντοτε είχε η συγκεκριμένη συνάδελφός τους από την προϊσταμένη.

O Δήμαρχος Γκλέτσος κατέβηκε απ' την εξέδρα των επισήμων

Εικόνα
Με μια κίνηση απέφυγε όλα όσα "άκουσαν" οι επίσημοι σε άλλες πόλεις της χώρας, από αγανακτισμένους πολίτες. Τι έκανε; Κατέβασε τους επίσημους από την εξέδρα που στήθηκε για την παρέλαση στη Στυλίδα -φυσικά πρώτος κατέβηκε ο ίδιος- και ανέβασε επάνω τους ήρωες του 1940, που πολέμησαν στην Πίνδο... "Θα έπρεπε να μας δέρνουν με τις μαγκούρες", δήλωσε στο LamiaReport ο Απόστολος Γκλέτσος... Μαζί με το Δήμαρχο, γλίτωσε τις αποδοκιμασίες και η Κατερίνα Μπατζελή, που πήγε στην Στυλίδα και όχι στην Λαμία για να παρακολουθήσει την παρέλαση.

Τον μαχαίρωσε σε μια παρτίδα "Μονόπολη"

Εικόνα
Στη φυλακή κατέληξε μια 60χρονη γυναίκα στη πόλη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε τον εραστή της στην διάρκεια ενός καυγά, ενώ έπαιζαν Μονόπολη. Το επεισόδιο σημειώθηκε την Τετάρτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Santa Fe New Mexican, όταν αστυνομικοί έσπευσαν έπειτα από μια κλήση για επίθεση με μαχαίρι και βρήκαν τον 48χρονο να αιμορραγεί ακατάσχετα από πληγές στο κεφάλι και στο χέρι.

Σάλος με τη Sirina: Γύρισαν πορνοταινία στο δρομολόγιο ΚΤΕΛ Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Εικόνα
Σάλος με τη νέα ταινία του Σειρηνάκη. Ο Κρητικός πορνογράφος για μια ακόμη φορά κατάφερε να προκαλέσει καθώς η νέα του ταινία γυρίστηκε υπό την μορφή Home video μέσα σε λεωφορείο του Κτέλ. Και δεν αναφερόμαστε σε κάποιο παλιό εγκαταλελειμμένο λεωφορείο αλλά το λεωφορείο της Γραμμής «Θεσσαλονίκη-Αθήνα». Μάλιστα όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων επιβατών αλλά του οδηγού ο οποίος υποχρεώθηκε να. βγει από το δρομολόγιο και να καθυστερήσει να φτάσει στον προορισμό του σχεδόν τρείς ολόκληρες ώρες.

36χρονη καλλιτέχνης θα γεννήσει σε γκαλερί μπροστά στους επισκέπτες!!

Εικόνα
Η 36χρονη Marni Kotak θέλει η γέννηση του μωρού της να είναι …έργο τέχνης, μάλιστα βρήκε και τίτλο, «η γέννηση του μωρού Χ». Με αυτό τον τρόπο θα αποδείξει ότι η γέννηση ενός μωρού είναι η …υψηλότερη τέχνη! Η 36χρονη καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει μια γκαλερί με υλικό που συγκέντρωνε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ έχει σκοπό να …γεννήσει εκεί μέσα!

Αποχαιρέτησε τους φίλους της μέσω twitter και αυτοκτόνησε

Εικόνα
Συγκλονίζει η ιστορία μιας 39χρονης γυναίκας από το Λονδίνο η οποία άφησε ένα τελευταίο μήνυμα στους φίλους της στο Twitter πριν καταναλώσει μεγάλες... δόσεις χαπιών, γεγονός που οδήγησε τελικά στον θάνατό της.

Άνδρας συμφώνησε μέσω αμοιβής να ικανοποιήσει σεξουαλικά άνδρα και κατέληξαν στο τμήμα!

Εικόνα
Όλα ξεκίνησαν σε πόλη του Έβρου, μεταξύ δύο ανδρών, όταν οι δυο τους συμφώνησαν ο ένας να ικανοποιήσει τον άλλο σε σεξουαλική του επιθυμία. Η συμφωνία έγινε βάσει τιμής και οι δύο τους ξεκίνησαν τις περιπτύξεις τους. Λίγο μετά το τέλος των υπηρεσιών, ο άνδρας που δέχονταν την περιποίηση, φαίνεται πως απομακρύνθηκε χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό. Αυτό έκανε έξαλλο τον… παρτενέρ του, ο οποίος αμέσως κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε ότι τον έκλεψαν.

Τον έθαψαν δύο φορές γιατί δεν άρεσε στους συγγενείς η θέση

Εικόνα
Έγινε η εξόδιος ακολουθία και η σορός του εκλιπόντος που συνοδευόταν από τους συγγενείς και φίλους οδηγήθηκε στο νεκροταφείο για την ταφή. Η θέση που επελέγη από τον δήμο για τον ενταφιασμό, ως φαίνεται, δεν ήταν η πρέπουσα… Ο γιος του μακαρίτη μάλιστα ήταν και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου στο τοπικό συμβούλιο και η οικογένεια περίμενε μια καλύτερη αντιμετώπιση...

Κόσμος Ερωτοχτυπημένος εισέβαλε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της «πρώην» του

Εικόνα
Κυριολεκτικά του σάλεψε, ενός ερωτοχτυπημένου, που αποφάσισε να πάρει με ένα μάλλον ακραίο τρόπο την εκδίκησή του από την πρώην αγαπημένη του. Ήπιε ένα μπουκάλι αντιψυκτικό και έπεσε με 120 χλμ. πάνω στο σπίτι της συντρόφου του σε συνοικία του Λονδίνου.