Τον έθαψαν δύο φορές γιατί δεν άρεσε στους συγγενείς η θέση

Τον έθαψαν δύο φορές γιατί δεν άρεσε στους συγγενείς η θέση

Έγινε η εξόδιος ακολουθία και η σορός του εκλιπόντος που συνοδευόταν από τους συγγενείς και φίλους οδηγήθηκε στο νεκροταφείο για την ταφή.

Η θέση που επελέγη από τον δήμο για τον ενταφιασμό, ως φαίνεται, δεν ήταν η πρέπουσα… Ο γιος του μακαρίτη μάλιστα ήταν και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου στο τοπικό συμβούλιο και η οικογένεια περίμενε μια καλύτερη αντιμετώπιση...


Και ενώ ολοκληρώθηκε η ταφή, συγγενείς του εκλιπόντος δεν σταμάτησαν να διαμαρτύρονται, για τη θέση του μνήματος και να θεωρούν υπεύθυνο τον χωρικό αντιδήμαρχο που ήταν παρών στην κηδεία.

Όταν ο αντιδήμαρχος συνειδητοποιεί το πολιτικό κόστος που θα επωμιστεί, δεν χάνει την ευκαιρία και τότε,,, αποφασίζει και διατάσσει:Ξεθάψτε τον νεκρό και ξαναθάψτε τον στους επισήμους!

Έτσι κι έγινε..Ο εκσκαφέας ανοίγει λάκκο σε χώρο πιο πέρα, εκεί που αναπαύονται οι «επίσημοι» και οι ευεργέτες προκειμένου να δεχθεί το φέρετρο με το λείψανο.

Στη συνέχεια ανοίγει τον λάκκο που θάφτηκε πριν από μισή ώρα περίπου ο νεκρός.Ο φορτωτής τον ξεθάβει και η χούφτα του μηχανήματος σηκώνει τον εκλιπόντα και τον μεταφέρει στο νέο λάκκο των επισήμων μετά τη διαταγή του αντιδημάρχου!

Εικόνες και συναισθήματα περίεργα στους λιγοστούς ανθρώπους που έμειναν και αντίκρισαν το θέαμα, αφού οι περισσότεροι αποχώρησαν μετά την πρώτη ταφή.


http://www.pamepreveza.gr/News/AllArticles/tabid/142/articleId/35267/Default.aspx

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...