Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 29, 2012

Γαμήλιο χαστούκι

Εικόνα
Γαμήλιο χαστούκι - Δείτε το βίντεο!!!

Έκανε τατουάζ το όνομα του αγαπημένου της τραγουδιστή στο μέτωπο!

Εικόνα
Σε όλους μας έχει συμβεί να κολλήσουμε με έναν τραγουδιστή και να ακούμε μέρα-νύχτα τα τραγούδια του στο repeat, αλλά όχι κι έτσι! Μια κοπέλα από το Λος Άντζελες βρήκε έναν μάλλον υπερβολικό τρόπο για να εκφράσει την αγάπη της προς τον ηθοποιό και χιπ χοπ τραγουδιστή Drake…

Μάθετε ποιος σας διέγραψε στο Facebook

Εικόνα
Με μια δωρεάν εφαρμογή για τον υπολογιστή σας Μια εφαρμογή add-on για τους browsers του διαδικτύου σας επιτρέπει να δείτε ποιος χρήστης του Facebook σας διέγραψε από φίλο του. Επιπλέον, σας ειδοποιεί κάθε φορά που κάποιος απορρίπτει ή αγνοεί μια αίτηση φιλίας.

Έφτιαξαν αλεξίσφαιρο... δέρμα!

Εικόνα
Η επιστημονική φαντασία γίνεται πραγματικότητα Ένα γενετικά τροποποιημένο ανθρώπινο δέρμα που είναι αλεξίσφαιρο και δε θα το διαπερνά καμία σφαίρα δημιούργησαν ερευνητές.

Ο σκύλος που δίνει τις αποδείξεις [video]

Εικόνα
Αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι δίνει τις αποδείξεις στους πελάτες... Δείτε το βίντεο!

Κανίβαλος και γυναίκα «βαμπίρ» αρραβωνιάστηκαν

Εικόνα
Πού θα καταλήξει αυτός ο έρωτας... Ένας κανίβαλος που έφαγε την πρώην σύντροφο του και μία γυναίκα «βαμπίρ» που σκότωνε ανθρώπους στο μετρό ερωτεύτηκαν μέσα στο ψυχιατρείο.

Μέχρι και οι ιερόδουλες κόβουν αποδείξεις!

Εικόνα
Βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου καθένας από εμάς αναζητεί τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να … «ξεκλέψει» κάποια χρήματα από το κράτος! Και δικαιολογημένα, βέβαια, με τόσα χαράτσια που μας επιβάλλουν…

Έλεγε ότι ψάχνει παλιές συμμαθήτριες και «ψάρευε» εραστές

Εικόνα
Οι φωνές του απατημένου συζύγου μέσω… facebook «Θέλω διαζύγιο! Με κερατώνει συνέχεια μέσα από το Facebook. Δεν την προλαβαίνω» φώναζε χθες εξοργισμένος σε δικηγορικό γραφείο του Ηρακλείου, ένας 43χρονος, που επέμενε να πάρει διαζύγιο για να μην γίνει «φονιάς», όπως έλεγε χαρακτηριστικά. Τα λόγια του απατημένου σύζυγου έχουν γίνει κεντρικό θέμα στα καφενεία της περιοχής με το δικηγόρο να προσπαθεί μάταια να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ένα σπίτι που χωράει στην… τσέπη σου!

Εικόνα
Μπορείτε να θυμάστε το βαλιτσάκι του Sport Billy από την παιδική σας ηλικία, η ιδέα του σχεδιαστή Martin Azura όμως φαίνεται ότι το ξεπερνάει… Κι αυτό γιατί κατάφερε να δημιουργήσει ένα «σπίτι», που μπορεί να χωρέσει στην τσέπη. Ναι, ναι, διαβάσατε καλά.

Βοσκός που χρωστά στο Δημόσιο 10 εκατ. ευρώ!

Εικόνα
Χρωστά στο ελληνικό Δημόσιο περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ. Ένας 65χρονος, πολύτεκνος, πατέρας 5 παιδιών και παππούς 13 εγγονιών βρίσκεται στο Νο 200 της μαύρης λίστας των... επικηρυγμένων μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου... Δεν ζούσε, ωστόσο, μέχρι σήμερα σε επαύλεις αλλά σε μια καλύβα στο Ρουκάνι της Κρήτης! Και το επάγγελμα αυτού; Βοσκός!

Οι χιονισμένες μέρες τότε και τώρα

Εικόνα
Πώς αντιδρούσαμε μικροί και πώς ως ενήλικες

Γιγάντια ομελέτα

Εικόνα
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο...

Παιδί 4 χρονών πήρε τηλέφωνο.. Πού λέτε;;;

Εικόνα
Στην αστυνομία…ναι αλλά το θέμα είναι για ποιό λόγο… για να τον βοηθήσουν στα μαθηματικά… δείτε όλη την συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί..!

Αλέξης Γεωργούλης: «Είχα πει ότι αν δεν πετύχω, θα πάω μοναχός στο Άγιο Όρος»

Εικόνα
Δήλωση σοκ από τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος αποκαλύπτει πως αν τελικά δεν κατάφερνε να πετύχει στο χώρο της υποκριτικής και κυρίως στο νέο εγχείρημα που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια όταν αποφάσιζε να φύγει για Χόλιγουντ, τότε θα πήγαινε να γίνει μοναχός στο Άγιο Όρος. Ο γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος έχει εγκατασταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και καιρό, μίλησε για το τι είναι ακριβώς αυτό που του λείπει από την Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά:

Γέννησε με την βοήθεια ενός καθρέφτη

Εικόνα
Με την βοήθεια ενός καθρέφτη, η 28χρονη Κλερ Κλαρκ Γουντ από την Βρετανία γέννησε το πρώτο της παιδί… Η νεαρή κοπέλα, η οποία είναι μαία στο επάγγελμα, ύστερα από μία κουραστική βάρδια στο νοσοκομείο επέστρεψε μόνη στο σπίτι της. Εκεί την έπιασαν δυνατοί πόνοι και συνειδητοποίησε ότι το μωρό της ήταν αρκετά βιαστικό…

Για ακούστε το 8 ετών κοριτσάκι που ξέρει να παίζει ηλεκτρική κιθάρα!

Εικόνα
Από που πήρες αυτό το ταλέντο από τον πατέρα σου η την μάνα σου? Γιατί τόσο μικρό κορίτσι και ξέρεις να χειρίζεσαι πολύ καλά την ηλεκτρική κιθάρα, και είναι μόνο 8 ετών. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ταξιδιώτης του χρόνου, ο οποίος επέστρεψε μετά από 74 έτη, πέθανε σε ηλικία 31 ετών

Εικόνα
Rudolf Fenz, Senior εξαφανίστηκε το 1876. Παρά την έντονη αναζήτηση από την αστυνομία,ο Fenz δεν βρέθηκε ποτέ. Ωστόσο, η οικογένειά του κατέχει πάντα την ελπίδα ότι θα επέστρεφε. Περίμεναν χρόνια, τελικά πέθαιναν ένας-προς-ένα ακόμα με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος τους Rudolf μπορεί να έρθει πίσω.

Τι ξέχασε να φορέσει αυτή η γυναίκα;

Εικόνα
Δείτε την προσεκτικά!

Σάλος από την αποκάλυψη για την ουσία που χρησιμοποιούσαν τα McDonald's

Εικόνα
Τι είναι η «ροζ γλίτσα»; Κατά τον τηλεοπτικό σεφ Τζέιμι Όλιβερ είναι ένα συστατικό βιομηχανοποιημένων τροφίμων που χρησιμοποιούσε η πιο γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού στον κόσμο, τα McDonald's για να μετατρέψουν λιπαρά απομεινάρια βοδινού κρέατος σε κιμά για τα χάμπουργκέρ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

12+1 πράγματα που δεν ξέρετε για το… φιλί!

Εικόνα
Το φιλί είναι φαινομενικά μια απλή πράξη αγγίγματος των χειλιών μεταξύ δύο ερωτευμένων ανθρώπων, η οποία είναι ιδιαίτερη και σημαντική στον έρωτα και μας συγκινεί κάθε φορά που συμμετέχουμε σε αυτήν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Εκείνο που δεν ξέρετε ίσως είναι ότι κάθε φιλί που δίνουμε στο σύντροφό μας κρύβει αρκετές εκπλήξεις, που έχουν να κάνουν με ό,τι πιο απίθανο μπορείτε να φανταστείτε. Ρίξτε μια ματιά στην ακόλουθη λίστα με τα 13 πράγματα που δεν ξέρετε για το φιλί και θα καταλάβετε!

Ροζ τηλέφωνα δίπλα σε σχολεία

Εικόνα
Γέμισε η Πάτρα... ροζ τηλεφωνικούς θαλάμους, και φαίνεται πως όσοι τους χρησιμοποιούν για... εξεύρεση ερωτικών συντρόφων δεν διστάζουν να το κάνουν ακόμη και όταν αυτός βρίσκεται μπροστά από δημοτικό σχολείο! Μία τέτοια περίπτωση εντοπίστηκε στην Πλατεία Αγίας Σοφίας, απέναντι από το 26ο Δημοτικό Σχολείο! Γονείς και δάσκαλοι είδαν ξαφνικά να «ξεφυτρώνει» ένας ροζ θάλαμος μπροστά από το σχολικό συγκρότημα και μετά από λίγες ημέρες άρχισαν να γράφονται πάνω του και διάφορα τηλέφωνα! "Call me» τηλέφωνο τάδε, ή και «αγγελίες με περισσότερες φράσεις» όπως «είμαι άνδρας και ζητάω γυναίκα για ελεύθερη σχέση» ή «είμαι άνδρας και ζητάω άνδρα» κλπ.

Δασκάλα μοίρασε ροζ DVD στους μαθητές…

Εικόνα
Μια πρωτότυπη ιδέα αποχαιρετισμού για την σχολική χρονιά που τελείωσε διάλεξε μια δασκάλα ενός δημοτικού σχολείου της νότιας Καλιφόρνια, η οποία είπε αντίο στα παιδιά της μοιράζοντας τους ένα DVD με τις αναμνήσεις της τάξης...