Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 18, 2012

Message in a bottle ετών… 76!

Εικόνα
Ένας άνδρας από τη Νέα Ζηλανδία βρήκε ένα μπουκάλι που περιείχε σημείωμα το οποίο προφανώς είχε ριχτεί στη θάλασσα από πλοίο πριν από 76 χρόνια, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα. Ο Τζέοφ Φλαντ, ο οποίος βρήκε το μπουκάλι την Κυριακή στην παραλία Ninety Mile, στα βόρεια της χώρας, δήλωσε στην εφημερίδα New Zealand Herald ότι «Θα μπορούσε να έχει κάνει εύκολα δύο ή τρεις φορές τον γύρο του κόσμου».

Είδε τον σωσία του σε πορτρέτο

Εικόνα
Ο Μαξ Γκαλάπο παρακολουθούσε μια έκθεση ζωγραφικής στο Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ, όταν βρέθηκε μπροστά σε έναν πίνακα που του προκάλεσε έκπληξη. Κι αυτό γιατί ο άνδρας του πίνακα, ένας Ιταλός ευγενής του 16ου αιώνα, του έμοιαζε υπερβολικά. Ο πίνακας χρονολογείται από το 1562, με χώρα προέλευσης την Ιταλία.

Μία πόλη που ανήκει σε δύο κράτη!

Εικόνα
Η πόλη Baarle, που βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Ολλανδίας και Βελγίου, χωρίζεται σε δυο δήμους. Ο δήμος Baarle- Nassau ανήκει στην Ολλανδία και ο δήμος Baarle-Hertog στο Βέλγιο. Υπάρχουν 26 ξεχωριστά κομμάτια της πόλης που κάποια από αυτά ανήκουν στο Βέλγιο και κάποια στην Ολλανδία.

Πάτρα: Άνδρας των ΜΑΤ φέρεται να έδειξε τα γεννητικά του όργανα την ώρα των διαδηλώσεων!

Εικόνα
Μια απίστευτη καταγγελία φέρεται να ερευνά η Αστυνομική διεύθυνση Αχαϊας. Συγκεκριμένα πληροφορίες, που διαρρέουν από την τοπική ΕΛ.ΑΣ., αναζητείται ένας άνδρας των ΜΑΤ, ο οποίος όπως καταγγέλθηκε έδειξε τα γεννητικά του όργανα την ώρα των διαδηλώσεων. Όπως λένει οι διαρροές, είναι πιθανόν να πρόκειται για άνδρα διμοιρίας από όμορη αστυνομική διεύθυνση που ήρθε στην Πάτρα για ενίσχυση. Σε κάθε περίπτωση εφόσον αυτο ευσταθεί, πρόκειται για σκάνδαλο ολκής.

Αθήνα: Είχε κλειδώσει τα παιδιά της στο σπίτι! - Έτρωγαν μόνο φελιζόλ

Εικόνα
Περισσότερες από 700 υποθέσεις παιδικής κακοποίησης έχουν καταγραφεί μόνο φέτος στην χώρα μας, σύμφωνα με τα στοιχεία από το «Χαμόγελο του Παιδιού», που δόθηκαν στην δημοσιότητα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση. Ανήλικοι που έπεσαν θύματα σωματικής βίας ή σεξουαλικής κακοποίησης από τους ίδιους τους γονείς τους… Ο Δημήτρης και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του περνούσαν πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, εξαιτίας των συχνών καυγάδων των γονιών τους. Η μητέρα του αποφάσισε κάποια στιγμή να εγκαταλείψει τον πατέρα του. Έβαλε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά σε ίδρυμα και πήρε μαζί της μόνο αυτόν. Τότε ήταν μόλις ενός έτους.

Παγκοσμίου φήμης ορειβάτης σκοτώθηκε πέφτοντας από σκάλα

Εικόνα
Ο Γάλλος, Πάτρικ Έντλινγκερ, που έγινε παγκοσμίως γνωστός την δεκαετία του '80 για τις αναρριχήσεις με γυμνά χέρια σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή πέφτοντας από σκάλες σε ηλικία 52 ετών.