Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 11, 2011

Θέλεις το iPhone 4S και δεν έχεις λεφτά; Νοίκιασέ το!

Εικόνα
Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να αποκτήσουν το iPhone 4S, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν. Τη λύση στο πρόβλημα έδωσε μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Μεγάλη Βρετανία, η οποία αποφάσισε να νοικιάσει την εν λόγω συσκευή και όχι να την πουλήσει.

Σκληρή απάντηση του Ντέμη Ρούσσου στη Νανά Μούσχουρη

Εικόνα
Οι δηλώσεις της Νανάς Μούσχουρη σε γερμανική ιστοσελίδα συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ένας άλλος διεθνώς αναγνωρισμένος Έλληνας καλλιτέχνης, ο Ντέμης Ρούσσος, δήλωσε για τη συνάδερφό του:

"Τώρα που θέλετε εσείς δεν θέλω εγώ" - Αστείο περιστατικό στο ΙΚΑ Πρέβεζας

Εικόνα
Καλό είναι που συμβαίνουν και τέτοια και τα μαθαίνουμε και έχουμε και γελάμε στα τόσα παράδοξα και πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στο ΙΚΑ Πρέβεζας, όταν επαγγελματίας της πόλης πήγε να πληρώσει μέρος του χρέους του.

Πάτρα: Φοιτητής έστελνε ροζ e-mail σε 60χρονη για μία αγγελία

Εικόνα
Σε περιπέτειες μπήκε μια 60χονη στην Πάτρα, όταν έβαλε προσωπική αγγελία, αναζητώντας σύντροφο για να δώσει τέλος στην μοναξιά της. Όμως έκτος από τον αριθμό τηλεφώνου της έδωσε και ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί της και μέσω email ή να της στείλουν φωτογραφία τους για να έχει εικόνα για την εξωτερική τους εμφάνιση.

H Καλομοίρα δίνει συναυλίες σε εκκλησίες

Εικόνα
Πώς θα σας φαινόταν στην εκκλησία που πηγαίνετε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, να βλέπατε και μια συναυλία της Καλομοίρας; Και όμως έγινε και αυτό, και μάλιστα υπό την αιγίδα όχι ενός αλλά δυο ιερών ναών στην Αμερική. Όπως φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Αγίας Αικατερίνης του Νιου Τζέρσεϋ στην Αμερική, διοργανώνεται μεγάλη συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας το επόμενο Σάββατο.

Μύθοι και πραγματικότητα

Εικόνα
Αν θέλετε να μάθετε με πόσες γυναίκες έχει πάει πριν από εσάς, πάρτε κομπιουτεράκι και υπολογίστε. Ο αστικός θρύλος λέει ότι οι άνδρες, για να απαντήσουν σχετικά με το πλήθος των ερωτικών συντρόφων τους, πολλαπλασιάζουν το πραγματικό νούμερο με τον αριθμό τρία, ενώ οι γυναίκες διαιρούν με τον ίδιο αριθμό.

Έμαθε ανάγνωση στα 92 του. Έγραψε βιβλίο στα 98!

Εικόνα
Θαυμασμό, αλλά και ελπίδα προκαλεί το κατόρθωμα του καπετάνιου Tζιμ Αρούνται Χένρι, που έμαθε να διαβάζει σε ηλικία 92 ετών και έγραψε βιβλίο σε ηλικία 98!Υπάρχει και κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό, τόσα χρόνια δεν κατάλαβε κανείς ότι είναι αγράμματος, αφού τους ξεγελούσε όλους με διάφορα κόλπα.

Και ο Λουκάνικος στα πρόσωπα της χρονιά για το ΤΙΜΕ!

Εικόνα
Στα πρόσωπα της χρονιάς για το περιοδικό Time ήταν φέτος και ένας Έλληνας: ο Λουκάνικος!! Ναι, ναι, ο σκύλος των διαδηλώσεων, που συνόδευε πάντα τους πολίτες στις πορείες ενάντια στα δυσβάστακτα μέτρα, αναγνωρίστηκε!

Σκότωσαν την 20χρονη κόρη τους γιατί αρνήθηκε να παντρευτεί με προξενιό!

Εικόνα
Η 20χρονη κοπέλα δεν ήθελε να χαραμίσει τη ζωή της και να παντρευτεί έναν άγνωστο, όπως απαιτούσε η οικογένειά της. Και το πλήρωσε με τη ζωή της!

Σκύλος έμεινε να θρηνεί δίπλα στη νεκρή από φόλα φίλη του

Εικόνα
Στο Κορωπί, όπου συνεχίζουν να υπάρχουν κοτέτσια και... κοπάδια ζώων, συνεχίζουν οι φόλες, σε αδέσποτα σκυλιά, πλάσματα που ''ενοχλούν''. Ο αρσενικός λυκοσκυλάκος της φωτό βρέθηκε ζωντανός μα ''χαμένος''. Στα μάτια του η θλίψη τα λέει όλα.

Η γυναίκα που ζύγιζε 250 κιλά!

Εικόνα
Πάλευε με τα κιλά της από τότε που γεννήθηκε. Πάντα θυμόταν τον εαυτό της να τρώει πολύ και να μην μπορεί να αντισταθεί στις λιχουδιές.