Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 3, 2011

Η Facebook εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας

Εικόνα
Μία σύγχρονη εκδοχή της κοκκινοσκουφίτσας που πέφτει στα χέρια του κακού λύκου λόγω κακής χρήσης του Facebook.

Παιδιά χειρουργούν τα αυτιά τους για να μοιάζουν με ξωτικά

Εικόνα
Εν αρχή ην η μόδα με τα τατουάζ, για να ακολουθήσει η μόδα με τα σκουλαρίκια σε διάφορα σημεία του σώματος.

Ανέκδοτο : Νοσταλγία

Εικόνα
Η σύζυγος ξυπνάει αργά το βράδυ και ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της δεν είναι στο κρεβάτι. Φοράει τη ρόμπα της και κατεβαίνει να τον ψάξει. Τον βρίσκει να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας, βυθισμένο σε βαθιές σκέψεις και απλώς να κοιτάζει με απλανές βλέμμα τον απέναντι τοίχο.

Η καλύτερη διαφήμιση του κόσμου!

Εικόνα

Nina Salerosa - Η γυναίκα που παίζει με καρχαρίες

Εικόνα
Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει την Nina Salerosa να ταΐζει, να παίζει και να χαλαρώνει καρχαρίες στο βυθό. Δείτε το!

Υπολογιστές σχεδιασμένοι ειδικά για το Facebook!

Εικόνα
Το Facebook πλέον δίνει τις δικές του προδιαγραφές στις εταιρίες που κατασκευάζουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σεξουαλική παρενόχληση σε γυναίκα λιμενοφύλακα

Εικόνα
Ξεκίνησε με τις καταθέσεις των πρώτων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος στο Ηράκλειο Κρήτης η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε, για να διαπιστωθεί εάν ισχύει ή όχι η καταγγελία γυναίκας-λιμενοφύλακα σε ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε θέματα του Λιμενικού για σεξουαλική παρενόχληση από αξιωματικό του Λιμεναρχείου.

Ποιος πουλάει τα νησιά μας στο Internet;

Εικόνα
Δεν είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε από εμάς να φέρει στο μυαλό του την κατηγορηματικότατη απάντηση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου αναφορικά με την πώληση ελληνικών νησιών, σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στη γερμανική εφημερίδα «Bild» πριν από λίγο καιρό.

Άπλωσε χέρι σε στριπτιζέζ, τον πέταξαν έξω απ’το μαγαζί και πήγε να πλακωθεί κιόλας με 5 μπράβους!

Εικόνα
Αυτό το παιδί έχει ξεφύγει τελείως… Του αξίζει το βραβείο ιδιορρυθμίας της χρονιάς! 

Έκανε τατουάζ στον ώμο του 3χρονου γιου του

Εικόνα
Ο λόγος για τον Εβγένιο Άσλει που χάραξε τα γράμματα "DB", από το "Daddy's Boy", δηλαδή "το παιδί του μπαμπά"!

Παγκοσμίως πρώτη υποψήφια για χρεοκοπία η Ελλάδα

Εικόνα
Λιγότερο επικίνδυνες από την Ελλάδα θεωρούνται η Βενεζουέλα, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Αργεντινή, η Ουκρανία, το Ντουμπάι, ο Λίβανος, το Ιράκ και η Αίγυπτος.

Εργασία… για γυμνιστές

Εικόνα
Για όσους βαρέθηκαν το αυστηρό dress code στους χώρους εργασίας, μία βρετανική εταιρεία λογισμικού υπολογιστών δίνει τη λύση! Προσλαμβάνει γυμνιστές στους οποίους προσφέρει το τέλειο περιβάλλον εργασίας: δουλειά δίχως κανένα ρούχο, ούτε καν φύλλο συκής!

Τον... «παρέσυρε» 13χρονο κορίτσι!

Εικόνα
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία με την απόφαση δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερο 24χρονο άντρα που έκανε διαδικτυακό σεξ με 13χρονο κορίτσι! Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ότι ο David Barnes, στον υπολογιστή του οποίου βρέθηκε πορνογραφικό υλικό, αλλά και βίντεο με βιασμό 5χρονου κοριτσιού με χειροπέδες, παρασύρθηκε από την ανήλικη κοπέλα.

H Eva Longoria ξέχασε το παντελόνι της

Εικόνα
Το να είσαι προσκεκλημένος στην ιστορική εκπομπή του David Letterman, «Late Show with David Letterman», είναι μεγάλη τιμή, το λιγότερο, και σημαίνει τεράστια δημοσιότητα, το κυριότερο.

Τριάντα εκατοστά απόλαυσης...

Εικόνα
Με 50 ευρώ μπορεί κανείς να φάει σε ένα αξιοπρεπέστατο εστιατόριο. Λίγοι όμως θα έδιναν αυτά τα λεφτά για να φάνε ένα χοτ-ντογκ. Και όμως, ένα κατάστημα στη Νέα Υόρκη όχι μόνο δημιούργησε το περίφημο χοτ-ντογκ «Serendipity Foot Long Haute Dog», αλλά έχει γίνει και ανάρπαστο! Κυρίες και κύριοι, δείτε πως είναι 30 εκατοστά (τόσο είναι το μέγεθός του, τι να κάνουμε) απόλαυσης…

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Εικόνα
-Πώς λέγεται η παρανοϊκή αδελφή του Μπρους Λη;

Video: Ρομπότ «χτίζει» μοτέρ για την BMW!

Εικόνα
Ένα έξυπνο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η BMW στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα ανδροειδές που αποφασίζει να κατασκευάσει τη νέα γενιά κινητήρων στο πρότυπο του EfficientDynamics. 

Αδημοσίευτες φωτογραφίες των Beatles

Εικόνα
Τις φωτογραφίες είχε τραβήξει ο Bob Bonis υπεύθυνος για την αμερικανική περιοδεία του συγκροτήματος πριν από πολλές δεκαετίες, το 1964. Είχαν μείνει σε ένα κουτί, μέχρι τη στιγμή που ο γιος του τις βρήκε μετά το θάνατο του πατέρα του και αποφάσισε να τις συγκεντρώσει σε ένα βιβλίο. Τα τέσσερα «Σκαθάρια» δείχνουν χαλαρά και άνετα.

Παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από τα διερχόμενα τρένα!

Εικόνα
Όταν σκεφτόμαστε την αιολική ενέργεια, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι γιγάντιες ανεμογεννήτριες που τιθασεύουν τη δύναμη του αέρα. Ωστόσο, βιομηχανικοί σχεδιαστές από την Κίνα ανέπτυξαν μια συσκευή, πολύ μικρότερη από τις ανεμογεννήτριες, που εκμεταλλεύεται τον άνεμο που δημιουργείται από τα διερχόμενα τρένα.

7 συναρπαστικά πράγματα που δεν ξέρατε για... το σεξ!

Εικόνα
Τέρμα στην δικαιολογία “αγάπη μου έχω πονοκέφαλο”. Τέτοιες δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Τι άλλο όμως μπορεί να μας προσφέρει το σεξ εκτός από... μία απλή απόλαυση! Αν νομίζετε πως τα μάθατε όλα γύρω από αυτό, πως είστε άσσοι στην τεχνική του, πως ήσασταν, είστε και θα είστε οι καλύτεροι! Κάνετε λάθος. Υπάρχουν 7 συναρπαστικές λεπτομέρειες που δεν ξέρετε για το σεξ!

Μανία για τον βασιλικό γάμο!

Εικόνα
Αν δεν κρατιέστε για το γάμο του πρίγκιπα William με την καλή του Kate, μπορείτε να ζήσετε με το πνεύμα αυτού του γάμου με πολύ απλό τρόπο. Αγοράστε κάποιο από τα σουβενίρ που ήδη κυκλοφορούν στη Βρετανία. Αυτό θα πει πριγκιπομανία.

O Μichael Jackson γίνεται άγαλμα στο... γήπεδο της Fulham!

Εικόνα
Ο πρόεδρος της Αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας ...Fulham, η οποία αγωνίζεται στην Premier League και δηλωμένος φανατικός θαυμαστής του Michael Jackson... παρουσίασε ένα άγαλμα του βασιλιά το οποίο θα στολίζει τον περιβάλλοντα χώρο του Craven Cottage.

Πατέρας βάζει σε κίνδυνο τα παιδιά του!

Εικόνα
Τα απίστευτα και τραγελαφικά που συμβαίνουν στους ελληνικούς δρόμους δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά, σειρά είχε ένας μοτοσικλετιστής που βρήκε έναν πολύ καλό τρόπο για να μεταφέρει τα παιδιά του.

Απέδρασε δύο φορές από την φυλακή μέσω fax!

Εικόνα
Δεκέμβρης του 2010 και ο 57χρονος κατηγορούμενος Χοσέ Κάρλος Σέρνα περιμένει σε κελί δικαστηρίου της Μαδρίτης να εκδικαστεί η υπόθεσή του. Ξαφνικά, στο δικαστήριο φτάνει ένα έγγραφο με fax, προερχόμενο υποτίθεται από κάποιο άλλο τοπικό δικαστήριο, το οποίο ζητά την άμεση αποφυλάκιση του 57χρονου.

Ποιον χορό δεν θέλει να χορέψει ο Τρύφωνας Σαμαράς;

Εικόνα
Τους χορούς που θα ήθελε να αποφύγει αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς με αρκετή δόση χιούμορ.

Η πρόταση γάμου της Aniston στον Clooney!

Εικόνα
To διαβάσαμε και αυτό. Η Jennifer Aniston τα… ρίχνει στον George Clooney. Και όχι απλά αλλά με πρόταση γάμου. «Πρέπει να κάνω τους πάντες να σωπάσουν και να σταματήσουν να με κουτσομπολεύουν», είπε στο βρετανικό περιοδικό «Red» η ηθοποιός και συνέχισε: 

Μετατοπίστηκε ο βυθός κοντά στο επίκεντρο του σεισμού

Εικόνα
Ο βυθός κοντά στο επίκεντρο του σεισμού της 11ης Μαρτίου μετακινήθηκε περίπου 24 μέτρα ανατολικά-νοτιοανατολικά και υψώθηκε κατά περίπου 3 μέτρα, σύμφωνα με έκθεση της ιαπωνικής ακτοφυλακής που δόθηκε στην δημοσιότητα.

O MR PERFECT επέστρεψε και πιο ανανεωμένος από ποτέ σας δίνει για άλλη μια φορά "τα φώτα" του...

Εικόνα
Μάθετε τις απαντήσεις στο αιώνιο ερώτημα που βασανίζει όλους τους άνδρες: "Η γυναίκα μήπως προσποιείται τον οργασμό;;;;"

Ευτυχώς!

Εικόνα
Προχθές, η γυναίκα μου κι εγώ, κατεβήκαμε στο κέντρο και μπήκαμε σε ένα μεγάλο μαγαζί. Δεν μείναμε μέσα παραπάνω από δέκα λεπτά και βγαίνοντας έξω, είδαμε έναν τροχονόμο που έγραφε μια κλίση για παράνομη στάθμευση. Τον πλησιάσαμε και του είπα.  « Έλα τώρα, κάνε τα στραβά μάτια για έναν συνταξιούχο»! 

Εφιαλτικό ταξίδι του μέλιτος

Εικόνα
Ο λόγος για τον Στέφεν και την Έρικα Σβανστορμ που μετά το γάμο τους τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισαν να κάνουν ένα τετράμηνο διάλειμμα γυρίζοντας τον κόσμο.

Ο Φουστάνος άπιστος στον γάμο του με την Θεοδωρίδου;

Εικόνα
«Η Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση», λέει ο Ανδρέας Φουστάνος σε συνέντευξή του και μας αφήνει με μία απορία: ποια ήταν η σχέση του στην οποία δεν ήταν πιστός; Μήπως με την τραγουδίστρια;

Ευτυχώς έβαλαν τόνους

Εικόνα

Δεν σβήνει το τσιγάρο με τίποτα ο Έλληνας

Εικόνα
Μετεξεταστέα  η Ελλάδα στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Και οι δεινόσαυροι είχαν ψείρες!

Εικόνα
  Είναι γνωστό σε όλους ότι οι δεινόσαυροι ήταν κακοδιάθετοι. Γι’ αυτό και οι επιστήμονες έσπασαν το κεφάλι τους να βρουν τι έφταιγε για τα… νευράκια τους: Ταλαιπωρούνταν κι αυτοί από ψείρες!

Πώς υπονομεύετε τη σχέση

Εικόνα
Μπορεί να είστε η καλύτερη σύντροφος του πλανήτη, αλλά αν έχετε κάποιες από τις συμπεριφορές που ακολουθούν μπορεί να υπονομεύετε τη σχέση με τον σύντροφό σας.

Ξέχασαν μέσα της ένα ψαλίδι!

Εικόνα
Επί τρία χρόνια είχε μέσα της ένα τεράστιο ιατρικό ψαλίδι! Ο λόγος για την 35χρονη Βραζιλιάνα Veronika Cruz, στην οποία μετά από μία επέμβαση αφαίρεσης ωοθηκών… οι γιατροί της άφησαν και ένα σουβενίρ!

Gisele: Χτίζει το δικό της σπίτι-υπερπαραγωγή

Εικόνα
Ένα παλάτι για να στεγάσουν τον έρωτά τους χτίζουν η 30χρονη Gisele Bundchen και ο ποδοσφαιριστής σύζυγός της, Tom Brady.

Ποιος σέξι ηθοποιός προσπαθεί να χάσει βάρος;

Εικόνα
Μπορεί κάποτε όλοι και όλες να «χάζευαν» το σμιλεμένο του κορμί και οι γυναίκες να καρδιοχτυπούσαν για πάρτη του,

Σάλος με τον δάσκαλο που είχε «αδυναμία» στις ανήλικες

Εικόνα
Σοκ έχει προκαλέσει στη βρετανική κοινή γνώμη η ιστορία του 29χρονου Christopher Drake, του καθηγητή που τα τελευταία δύο χρόνια διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με δύο ανήλικές μαθήτριές του.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Πλήρωσε εισιτήριο 15.000 $ για θέση στον πάγκο του ΝΒΑ

Εικόνα
Μπορεί η φωτογραφία της καθισμένη στον πάγκο των Maiami Heat να έκανε τον γύρο του κόσμου, όμως κανείς δεν γνώριζε μέχρι πρότινος ότι για να εξασφαλίσει τη συγκεκριμένη θέση, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου πλήρωσε εισιτήριο της τάξεως των 15,000 δολαρίων!

Να πως διαλύεις μια Corvette

Εικόνα
Είναι αυτοκίνητο που θεωρείται πόθος για πάρα πολλούς. Ο λόγος για μια Corvette την οποία ο κύριος που την οδηγεί στο video κατάφερε να την καταστρέψει ολοσχερώς.  Δείτε το…

Εξαγωγείς μικροβίων οι Έλληνες!

Εικόνα
Σε… καραντίνα μπαίνουν πλέον οι Έλληνες ασθενείς πριν εισαχθούν σε νοσοκομεία της Ολλανδίας, της Γερμανίας και των Σκανδιναβικών χωρών! Ο λόγος; Θεωρούνται εν δυνάμει εστίες τεσσάρων πολυανθεκτικών μικροβίων, της ψευδομονάδας, του acinetocacter, της κλεμπσιέλας και του εντερόκοκκου –πρόκειται για αυτά που προκαλούν την πλειοψηφία των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων στην Ελλάδα- που συνεπώς απειλούν να «μολύνουν» και το υγειονομικό σύστημα της Ευρώπης.

Μήνυση για τα ναζιστικά κέικ

Εικόνα
Μετά από μήνυση οργάνωσης που εκπροσωπεί επιζώντες του Ολοκαυτώματος του Β' Παγκόσμιου πολέμου, ένας Αυστριακός ζαχαροπλάστης, ο Μάνφρεντ Κλάσκα, αναμένεται να κληθεί να καταθέσει στον ανακριτή, επειδή παρασκευάζει στο κατάστημά του πάστες και κέικ, που φέρουν περίτεχνα ναζιστικά σύμβολα!

Γίνε τηλεστάρ από το PC σου!

Εικόνα
Ένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθµός, από το σπίτι σας κατευθείαν στο Internet. Τηλεοπτικά σόου σε απευθείας µετάδοση, µε εκατοντάδες ή και χιλιάδες τηλεθεατές. Και όλα αυτά µε ελάχιστο κόστος. Ακούγεται σαν σενάριο επιστηµονικής φαντασίας. Και όµως, χιλιάδες χρήστες από όλο τον κόσµο συµπεριλαµβανοµένης της Ελλάδας ήδη µεταδίδουν σε πραγµατικό χρόνο.

Κάλεσε την αστυνομία, επειδή τον έστησαν οι στριπτιζέζ!

Εικόνα
Τα πάντα ήταν έτοιμα! Ένας άντρας στο Ιλινόις είχε νοικιάσει δωμάτιο σε μοτέλ, είχε πληρώσει τις γυναίκες και επρόκειτο να περάσει μια ερωτική βραδιά, αλλά... οι στριπτιζέζ δεν ήρθαν ποτέ! Ο άντρας έγινε έξω φρενών και αποφάσισε ότι η μόνη λύση στο πρόβλημά του ήταν να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Αυτό θα πει... Σοκ και Δέος !

Εικόνα
Τι σου είναι ο άνθρωπος! ...Πάει για ένα φραπόγαλο .......και βλέπει αυτό το θέαμα δίπλα του!  Παρ' ολίγο να τον χάσουμε ! Δείτε τη φωτογραφία..

"Βιονικά" γυαλιά δίνουν όραση σε τυφλό Ελληνο-αμερικανό

Εικόνα
Ο Ηλίας Κωνσταντόπουλος (φώτο), ο οποίος μετανάστευσε στις ΗΠΑ από την Ελλάδα, όταν ήταν ακόμα νέος, άρχισε σιγά- σιγά, μετά τα 43 του, να χάνει την όρασή του, ώσπου μετά από αργή πορεία 30 ετών, κατέληξε τυφλός πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Ανέκδοτο..Βαζελίνη

Εικόνα
Η πόρτα χτυπάει και η κυρία ανοίγει. Στο κατώφλι ένας ερευνητής αγοράς.

«Έγδυσαν» την Σάσα Μπάστα

Εικόνα
Η Σάσα Μπάστα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο και αποφάσισε με την παρέα της να κάνει μια νυχτερινή βόλτα στην πόλη. «Ήμουν με την παρέα μου σε γνωστό κλαμπ της Θεσσαλονίκης και κάποια στιγμή ήρθαν προς το μέρος μου κάποιοι, που μου ζήτησαν να ποζάρω μαζί τους» λέει η Σάσα Μπάστα στην «Εspresso».

Δίγαμη γυναίκα το σκάσε στο μήνα του μέλιτος με... τρίτο άντρα!

Εικόνα
Δεν της έφταναν οι δυο άντρες που ήταν παντρεμένη, γι΄αυτό το έσκασε με άλλον! Η 40χρονη Sharon Broadley παντρεύτηκε τον κατά είκοσι χρόνια νεότερό της Darryl Broadley, παρόλο που δεν είχε πάρει διαζύγιο από τον πρώτο άντρα της, κάτι που ο Darryl αγνοούσε.

Αγελάδες παράγουν μητρικό γάλα!

Εικόνα
Έγινε και αυτό! Κινέζοι επιστήμονες έβαλαν ανθρώπινα γονίδια στον οργανισμό αγελάδων για να παράγουν ανθρώπινο μητρικό γάλα!

"Σε λίγο οι Έλληνες θα ζητιανεύουν"

Εικόνα
«Σε λίγο οι Έλληνες θα ανοίξουν μαντήλι, για να ζητιανεύουν». Με το προσβλητικό αυτό σχόλιο αναφέρθηκε στην χώρα μας ο υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς, μιλώντας σε σεμινάριο για τον περιφερειακό Τύπο στην πόλη Ούρφα.