Σάλος με τον δάσκαλο που είχε «αδυναμία» στις ανήλικες

Σοκ έχει προκαλέσει στη βρετανική κοινή γνώμη η ιστορία του 29χρονου Christopher Drake, του καθηγητή που τα τελευταία δύο χρόνια διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με δύο ανήλικές μαθήτριές του.


Ο «Salford Stallion», όπως ο ίδιος αλλά και πολλοί μαθητές του τον αποκαλούσαν, δίδασκε σε σχολείο του Μάντσεστερ και συνευρισκόταν ερωτικά με τις δυο κοπέλες από τότε που εκείνες ήταν μόνο δεκατεσσάρων ετών. Το σκάνδαλο ήρθε στο φως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν οι κοπέλες -16 και 15 ετών σήμερα- ανακάλυψαν ότι ο «σύντροφός» τους…. τις απατούσε. Ο καθηγητής είχε υποσχεθεί σοβαρή σχέση έως και γάμο στις κοπέλες οι οποίες δεν γνώριζαν ν η μία την ύπαρξη της άλλης.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο 29χρονος είχε κανονίσει μια ρομαντική βραδιά με τη μια από τις ανήλικες αφού η άλλη θα πήγαινε για κάμπινγκ με φίλους. Η βροχή όμως ανέτρεψε τα σχέδια της μικρής που γύρισε από την εκδρομή και αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον φίλο της, πηγαίνοντας στο σπίτι του. Όταν όμως έφτασε στο σπίτι του καθηγητή, τον «έπιασε» με την συμμαθήτριά της και σοκαρισμένη άρχισε να ουρλιάζει. Η κοπέλα προσπάθησε μάλιστα να καλέσει την αστυνομία αλλά σταμάτησε όταν ο Drake αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες του με ένα μαχαίρι για να την τρομάξει. Ευτυχώς, οι γείτονες άκουσαν την φασαρία και κάλεσαν την άμεση δράση που έσπευσε αμέσως στο διαμέρισμα του καθηγητή.

Ο Drake συνελήφθη και η τύχη του βρίσκεται πλέον στα χέρια της βρετανικής δικαιοσύνης. «Ήμουν νέα και αδαής», ανέφερε στην δίκη που ξεκίνησε χτες, μια από τις ανήλικές που φαίνεται να έχει μετανιώσει για τον «παράνομο» αυτό δεσμό.











pamepreveza.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...