Οι πέντε στιγμές που ίσως θέλει να ξεχάσει η Δέσποινα Βανδή


Ποιες είναι οι πέντε στιγμές που ίσως θέλει να ξεχάσει η Δέσποινα Βανδή; - «Η Άννα Βίσση είναι τριάντα χρόνια στις πίστες, εγώ δεν είμαι ούτε τριάντα χρονών». Με αυτή της την δήλωση το 1996 ανοίγει μια ατελείωτη κόντρα.

- Το 2002 η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται με το περιβόητο φόρεμα Christian Lacroix σε γκαλά του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ είχε προηγηθεί φωτογράφηση της Άννας Βίσση με το ίδιο φόρεμα στο Παρίσι για εξώφυλλο περιοδικού.
- Το 2003 ακολουθεί τον Ντέμη Νικολαΐδη στην Ισπανία. Ο Φοίβος της είχε έτοιμα τραγούδια που λέγεται πως τελικά κατέληξαν στην Έλλην Κοκκίνου με την γνωστή τεράστια επιτυχία.
- Οι φετινές της εμφανίσεις στο VOX ολοκληρώθηκαν πρόωρα με την δήλωση- γρίφο: «Δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε στην Αθήνα, μπορεί ναι, μπορεί και όχι…»
- Νέα κόντρα το 2011 αυτή την φορά με την πάλαι ποτέ κολλητή της, Ελένη Μενγάκη. «Και να μείνω έγκυος δεν θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, τα ρεζερβέ δεν θα αυξηθούν» δήλωσε και η απάντηση ήρθε άμεσα από την Ελένη Μενεγάκη: «Μια γυναίκα δεν γίνεται μάνα γι΄αυτό. Αυτά είναι γελοιότητες και δεν τα λες όταν είσαι μάνα.»



gossip247.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...