Απολάμβαναν σεξ "απαλλάσσοντας" τους από δήθεν μάγια


Με περισσότερα από τριάντα χρόνια στο σύνολο θα πληρώσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους δύο ομογενείς στην Αυστραλία. Οι δύο άντρες με τη βοήθεια της συζύγου του ενός απολάμβαναν το σεξ και αποσπούσαν χρήματα πείθοντας τα θύματά τους ότι απλά τα απάλλασσαν από τα μάγια που τους είχαν κάνει.

Επικεφαλής της συμμορίας ήταν ο Τόνι Γκολοσιάν, γνωστός και ως «ο άγιος». Παρά την επίμονη άρνησή του ότι ευθύνεται για οτιδήποτε, ο 63χρονος άντρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη είκοσι ετών, με την υποχρέωση να μείνει στη φυλακή για δεκαπέντε χρόνια προτού αποκτήσει δικαίωμα να υποβάλει αίτημα για πρόωρη αποφυλάκιση.

Συνεργός του ήταν ο Θανάσης Ψυχογιός, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη δεκαέξι ετών, με την υποχρέωση να εκτίσει τουλάχιστον δώδεκα από τα χρόνια της ποινής του. Πίσω από τα κάγκελα θα βρεθεί και η σύζυγος του Ψυχογιού, την οποία το δικαστήριο έκρινε ένοχη ως συνεργό στη δράση του άντρα της και του Γκολοσιάν. Η Φράνσις Ψυχογιού καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση με την υποχρέωση να μείνει στη φυλακή τουλάχιστον για πέντε χρόνια.

«Τα εγκλήματά σας είναι φρικιαστικά. Εξοντώσατε ψυχολογικά τα θύματά σας, στα οποία είχε γίνει πλύση εγκεφάλου» είπε χαρακτηριστικά η δικαστής Πινέλοπ Χοκ. Και αυτό είναι πραγματικότητα, καθώς οι δύο γυναίκες που έπεσαν θύματα της συμμορίας πίστευαν ότι τους είχαν κάνει μάγια. Ετσι, κατέφυγαν στον Γκολοσιάν για να τους τα λύσει.

Ο τελευταίος τις έπεισε ότι επικοινωνεί με τους αγγέλους και τους έλυνε τα μάγια έναντι μεγάλης αμοιβής. Οι «τελετές» γίνονταν σε δωμάτια ξενοδοχείων και περιλάμβαναν προσευχές και σεξ, στο οποίο συμμετείχε ο Ψυχογιός με τη συνεργασία και της συζύγου του.




sfinaki.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...