Έκανε επίσκεψη σε λάθος σπίτι!

Ποιος ξέρει τι είχε στο μυαλό του ένας 52χρονος Έλληνας όταν επισκέφτηκε στο σπίτι της στο Αιτωλικό Μεσολογγίου μια νεαρή αλλοδαπή. Ό,τι κι αν είχε, πάντως, δυο συμπατριώτες της νεαρής φρόντισαν να του το... βγάλουν μαζί με τα... χρήματα που είχε στο πορτοφόλι του, δέρνοντάς τον αλύπητα!


Οι δράστες, δυο Ρουμάνοι ηλικίας 25 και 21 χρόνων, έγιναν έξω φρενών όταν βρήκαν τον 52χρονο στο σπίτι της 21χρονης ομοεθνούς τους και αμέσως του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Μην μπορώντας να τα βάλει με δυο πολύ νεότερούς του άνδρες, άρχισε να δέχεται “βροχή” από γροθιές και χτυπήματα με ρόπαλο στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα! Αμέσως μετά, οι αλλοδαποί του άρπαξαν 200 ευρώ που είχα μαζί του, το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και τον πέταξαν στον δρόμο!

Αιμόφυρτο το θύμα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου παραμένει για νοσηλεία. Όμως, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού, που εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν, μαζί με την 21χρονη Ρουμάνα, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο του 52χρονου, το οποίο του επιστράφηκε.



protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...