Ιδού και η απόδειξη για τους εξωγήινους



«Ιπτάμενοι δίσκοι» ήταν ο τίτλος του επείγοντος τηλεγραφήματος που έστειλαν στις 4 Απριλίου του 1949, οι πράκτορες του FBI στη πολιτεία Utah προς τον αρχηγό τους J. Edgar Hoover. Όπως ανέφεραν ένα χρώματος ασημί αντικείμενο πέταγε κοντά στις βουνοκορφές και εξερράγη μέσα σε μια μπάλα φωτιάς.
Τηλεγραφήματα έστειλαν ένας στρατιώτης, και δυο αστυνομικοί, που απείχαν μεταξύ τους ενάμιση χιλιόμετρο, ενώ αρκετοί άλλοι κάτοικοι της περιοχής μίλησαν επίσης για δυο εκρήξεις, και ένα αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό.
Να σημειωθεί πάντως πως ένα άλλο έγγραφο προειδοποιεί το προσωπικό του FBI ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα και όχι φυσικά φαινόμενα. Παράλληλα, υπήρχε η «διαβαθμισμένη» πληροφορία πως τα τελευταία 4 χρόνια, η ΕΣΣΔ πειραματίζονταν με άγνωστου τύπου ιπτάμενους δίσκους.


Τον Μάρτιο του 1950, ο πράκτορας Guy Hottel της Ουάσιγκτον, έστειλε ένα υπόμνημα στα κεντρικά, που ανέφερε ότι πηγή της πολεμικής αεροπορίας επιμένει ότι δυο ιπτάμενοι δίσκοι κατέπεσαν στο Roswell του Νέου Μεξικού και πως βρέθηκαν τα συντρίμμια τους.
Τα σκάφη περιγράφονται ως κυκλικά σε σχήμα με φουσκωμένο το κέντρο τους, και μεγέθους περίπου 10 μ. το καθένα. Στο κάθε ένα από αυτά υπήρχε πλήρωμα τριών ανθρωποειδών, ύψους ενός περίπου μέτρου, ντυμένων με ένα μεταλλικό ύφασμα λεπτής υφής. Το κάθε ον ήταν τυλιγμένο με το ύφασμα, με παρόμοιο τρόπο όπως αυτόν που καλύπτονται οι πιλότοι δοκιμών της πολεμικής αεροπορίας.


newstoday.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...